FINAL FANTASY 10

j a z z y

New member
FINAL FANTASY 10

היי אני מחפש דרך לשחק בפיינל פנטזי 10 המדהים הסיבה שבגללה קניתי פלייסטיישן ולא לחכות חצי שנה כי יש לי מכשיר ארופאי ראיתי שאפשר ,לתקן" את הפלייסטיישן כדי שיהיה אפשר לשחק במשחקים מכל הסוגים אבל יש בו בעיות בהפעלת מישחקים מקוריים מיובאים אני מיואש!!! מה לעשות? בתודה אמיר

*גלעד*

New member
האירוניה...

שאחד בשם אמיר יהיה חסר אונים לגבי הסבות לפלייסטיישן 2... ;) בכל מקרה... גם אני כמוך קניתי את הפלייסטיישן 2 שלי במיוחד בשביל המשחק הספציפי הזה, ואני מחכה לו כמוך. אתה באמת היית מעדיף משחק צרוב על מקורי כשמדובר במשחק הזה?...

j a z z y

New member
הייאוש..

ארור אני שלא קניתי מכשיר אמריקאי טוב תמיד אפשר להתרפק על העבר ולשחק פפ ישנים יותר מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו של פיינל פנטזי 10?

ME244

New member
J A Z Z Y יש פתרון!!!!!

שלום לך, אני קניתי את הפלייסטישון שלי רק בשביל FFX. ישנו פתרון, אני התקנתי צ´יפ המאפשר לי לשחק גם מיובאים מארה"ב (למרות שיש לי מכשיר pal). כרגע יש לי את FFX צרוב DVD מגרסא אמריקאית (המשחק מלא לגמרי מאחר והוא DVD-R). כנ"ל לגבי Metal Gear solid 2. שניהם עובדים פצצה! ישנה בעייה שלא הצלחתי לפתור והיא לראות dvd חוץ מאזור 2. אם לא אכפת לך לא לראות dvd חוץ מהארץ (מה שלי לא אכפת) אז תוכל לשחק FFX כרגע ולא לחכות עד מאי-יוני.

vivi55

New member
איך קוראים לציפ שלך?

me244 איך קוראים לציפ שלך ואיפה התקנת אותו?

pzycho2

New member
תהליך ארוך ומייגע יותר... קרא....

אתה צריך action reply שעולה איזה 200 שקל וגם דיסק אורגינל שהנפח שלו גדול מהדיסק שאתה עומד לשים... אתה עושה 2 החלפות מעייפות... בקיצור.. חכה לno swap chip אם אתה רוצה לשחק בdvdr ובאמת להנות מהמשחק...

*גלעד*

New member
חכה חכה... למשהו שלא יגיע...

סתם סתם פסימיות. פשוט התהליך המשפטי של החברה שמייצרת את ה"משיח" עדיין לא התחיל בכלל.

ME244

New member
שטויות במיץ.

לא צריך שום דיסק מקורי ושום בטיח, מה שצריך זה X-region מה שיש כמעט לכל אחד. ה Boot הוא רק עם region x ולא שום תהליך ארוך.

vivi55

New member
me244 יש לך אי סי קיו

אני רוצה לשאול אותך כמה שאלות בקשר לציפ

למעלה