FINAL FANTASY 9

roy x

New member
FINAL FANTASY 9

גמרתי היום את פיינל פנטסי9 ואני אגיד מה שאני חושב עליו קודם כל היה מאוד כיף לחזור לעולם של פיינל פנטסי ישנים והכול הסיפור יפה מאוד לא מדהים אבל יפה באופן כללי המשחק לא מחדש כלום שזה מה שעושה אותו מצויין כי הוא לוקח אלמנטים חשובים מכול משחק בסדרה הייתי קצת מאוכזב בסוף כי ציפתי ליותר אבל עדיין.... אז תגידו מה אתם חושבים במקום להתלונן שהמקום מת

הייזל

New member
תגיד

אתה מדבר על FINAL FANTASY 9 בפלייסטיישן? או במחשב? הבנתי שהם פיתחו את החלק של ה BATTLE בצורה שיהיה יותר קלה לתפעול ועם אפשרויות חדשות, איך זה באמת? (אני עדיין לא הספקתי להשיג את פיינל פנטזי, אין לי פלייסטיישן)

roy x

New member
אוקיי

קודם כל שיחקתי בגרסא של הפלייסטיישן לפי מה שראיתי לא יצע למחשב ועכשיו אני הסביר קצת על המשחק מי שישחק בFF ישנים [1-6] יודע שהעולם הוא יותר פנטזיה מאשר מדע בידיוני כמו 7-8 במשחק הזה זה חוזר לשורשים גם מבחינת הקרבות אתה נילחם הם 4 דמויות לא 3 והקרבות הרבה יותר פשוטים וכייפים מ8 [תודה לאל] בארך כמו הקרבות ב6 למי ששיחק כן אני ממליץ על המשחק למרות שקצת הייתי מאוכזב אהבתי אותו יותר מ8 היום קיבלתי את CHRONO CROSS ההמשך לקרונו טריגר האגדי ומרוב התלהבות שיחקתי בוא 5 שעות ברציפות

ice phoenix

New member
spill!!!

Roy so do you recomend the game? If so then could you explain a litlle bit more about the combat system spells and the game location cuz im getting a PS2 and i want to check out the game.

Squall^Leonhart

New member
Errrm..

גם לי יש את פפ9, פפ8 ו- CC, ואני חייב לציין שאת 8 סיימתי, בפפ9 שיחקתי בנתיים איזה 8 שעות, וב- CC שעה. פפ9 *לא* ולא יהיה יותר טוב מ-8! ובנתיים CC ממש ממש מגניב, יותר מפפ9 לדעתי.

roy x

New member
כל אחד והטעם שלו

דרך אגב שיחקת בXENOGEARS תסמוך אליי שזה הRPG הכי טוב שיש מומלץ

roy x

New member
אתה יכול

להשיג את המשחק בחניות שמוכרות משחקים אמריקיים כמו מגה סאן סנטר בקניון הזהב או VGS ברמת אביב עם אתה מחשיב את עצמך לאוהב RPG אסור לך להפסיד את המשחק הזה מכפיל את FF פי 100

למעלה