FINAL FANTASY X

• פותח הנושא roy x
  • פורסם בתאריך

roy x

New member
FINAL FANTASY X

מישהו כאן ראה כבר תמונות מאיך שהמשחק הזה נראה יש כמה סרטים שלו ואני חייב לציין שהמשחק נראה מדהים כבר גורם לי לחשוב פעמיים עם לקנות פלייסטיישן 2 אבל מה שבאמת שמחתי שראות זה שיוצע המשך לXENOGEARS שנקרא XENOSAGA אני לא יכול לחכות

LASKIN^.^

New member
רוי, ידידי...

ה XENOSAGA לא קשור ל XENOGEARS זה בדוק ובטוח. איך שום קשר ביניהם חוץ מדמיון בשם...מצטער לאכזב אותך : / בקשר לפיינל 10 - ראיתי ויש לי על המחשב יותר מ-12 סרטים מאתרים שונים שלו ואני חייב לציין שהוא ומטאל גיר סוליד 2 הולכים ראש בראש מבחינת גרפיקה, רק שהיא הרבה יותר מגוונת בפיינל 10. אני גאה בסקוורסופט. הם הפתיעו אותי לגמרי. הגרפיקה היפה ביותר, לסדרת המשחקים שלדעתי היא הטובה ביותר ואפילו אפשר לשלוט לגמרי ב GUARDIAN FORCES שזה ממש מעולה, הם הופכים לחלק מהקבוצה שלך ברגע שיונה עושה להם SUMMON ... אם המשחק הזה יהיה ארוך כמו שאר המשחקים (40 שעות לסיים) - הוא בהחלט יהיה ה RPG הטוב ביותר שנוצר אי פעם. רק שלא יפשלו עם האורך כמו בבאונסר. אני לא יודע למה בכלל יש לך ספק אם לקנות לפיסטיישן 2 או לא. אחרי שרואים את המשחק הזה - לא אפשר לא לרצות לקנות את המכונה...וזה לא שהוא היחיד. מי שעוד לא ראה סרטים שיילך ל www.dailyradar.com (יש שם סרטים גם מקטעי הקישור האלוהיים של המשחק....אין קטעי קישור שמתקרבים לזה) ו ps2.ign.com

roy x

New member
היי

איפה הייתה כל הזמן אתה אמור לעזור להחיות כאן קצת את העינינים טוב בכל מקרא XENOSAGA מיוצר על ידיי אלה שעשו את XENOGEARS ואנשים שראו טריילר קטן של המשחק אמרו שראו דברים על פרק אחד ודברים כאלה מי ששיחק במשחק מבין שהמשחק חוזר אחורה בסיפור של XENOGERS וFF10 אין לי מילים על סקוור שיחקו אותה סוף כל סוף תלת מימדי בלי שטויות XENOGEARS היה תלת מימדי כבר אז וזה כל כך מוסיף ובנוסף לדיבורים בקיצור שווה לחכות אה כן ומה מספר הICQ שלך? אני אשמך לדבר איתך

LASKIN^.^

New member
בפרטים שלי כתוב

את האיי.סי.קיו...(39934249) חוץ מזה, אני ראיתי את הטריילר, והוא מספר על פרק אחד של XENOSAGA שכמובן יהיה מחולק ל-4 חלקים. ואוקיי, חלק מהאנשים שעבדו על XENOGEARS עובדים גם על זה...אבל עדיין - זה לא המשך, לא פריקוול ולא קשור לקסנוגירס...כל מה שרואים בטריילר זה טקסט שכתוב בו על הסיפור או משהו כזה.

roy x

New member
תראה

זנוגירז מתרחש בפרק חמש משהו כזה בטריילר כתוב פרק אחד ZOHAR DEUS ודברים בקיצור שהיו בפרק אחד של זנוגירז אמרו כבר כמאת בטוח שהמשחק הוא לפני זנוגירז עם הייתה משחק במשחק הייתה יודע שאני צודק

למעלה