finally! sakura markers in the center

seffy

New member
finally! sakura markers in the center

כן כן... זה כבר לא רחוק מידי , זה כאן בהרצליה והסביבה . סאקורה , 20 ש"ח בשלושה גוונים - סגול כסוף , תכלת כסוף , ירוק כסוף . (לקונה 2 מרקרים השלישי ב 13 ש"ח בלבד..) ספי 0545522698

CHEAK

New member
הקטע הוא

שאיפה אתה מוכר? ת"א? הנסיעות כבר עולות לי יותר מ20 שקל ספי איפה את ממוקם בהרצליה? העיר?

seffy

New member
ח'ברה

אני לא עושה את זה בשביל הרווח...אני באמת רציתי שיהיה פה SAKURA באזור זה אחד המרקארים הכי מטורפים לדעתי שיש לפחות במחירים האלו הנסיעות עלו הרבה מאוד וגם עלה המחיר של הסאקורה עקב הביקוש שלהם אצל היבואן . 20 ש"ח זה אחלה מחיר למארקאר כזה טוב תחשבו שARTLINE 100 עולה 16 . אני נמצא באזור ויצמן בהרצליה , אבל תתקשר ואני יגיע למקום שיהיה לך הכי נוח . PEACE ONE LUV וGOA אחד סגול שמור לך בצד , תיצור קשר .

GoaTrance

New member
וואלה בסביבה שלי

בהזדמנות נארגן איזה משהו כשיהיה לי כסף חחח אני מוציא מאמא יותר מידי כסף בזמן האחרון שמור לי אותו יומיים שלוש אני אקנה..

GoaTrance

New member
אבל תענה בפלאפון בנאדם

אני מצלצל אלייך 1000 פעם מה נהיה

zapaone

New member
זה יקר.

סאקורות במקור עולות 10 שקל. אם תסדר משהו אני בעניין, אני גם באיזור אז זה טוב לי. ולפי השמועות לא מייצרים יותר סאקורות רגילות נכון (לא כסוף)?

seffy

New member
מה קורה KING...../images/Emo13.gif

אחי היקר תעשה טובה תשלח הודעה פרטית או תתקשר אלי שאני ידע כמה בדיוק ואיזה צבעים פשוט כמעט נגמר לי הכל ... אוהב אותך PEACE OUT ספי.

brind1

New member
ספי..

פשוט שמור 3 טושים מכל הצבעים.. ותענה לטלפון...

seffy

New member
נשארו שתיים אחרונים

מי שרוצה שיצלצל או ישלח הודעה שתיים אחרונים נשארו !!

למעלה