FIRE TO YOUR PLAIN

פלוטו24

New member
FIRE TO YOUR PLAIN

מעולה. אני לא מפסיק לחרוש עליו באינטרנט (חבל רק שעוד לא יצא לי לקנות את האלבום).

avivs

New member
ועל זה אומרים...

רק בריאות

רעוּת

New member
כנראה שיש לו סיבות ../images/Emo46.gif

ונא לא להאשים אותי, אני לא משביזה אף אחד פה
(למרות שבצבא אף פעם לא הירשו לי לקחת אנשים חדשים לעשות טופס טיולים, כי הם היו חוזרים בוכים ומבקשים שינוי שיבוץ
ולא היה לי כל אינטרס לגרום לזה, כי אני הייתי צריכה למלא את הטפסים אח"כ
)

avivs

New member
אני כן מחבב אותו,

אבל כנראה בגלל שהוא דלף ראשון, והיו לי כמה חודשים לחרוש עליו עד שדלפו עוד שירים. אבל הוא מוזיקת רקע נחמדה, שיר שיכול להתנגן בכיף בזמן פרק של "אחת שיודעת". השיר זה ממש צועק, "שימו אותי באלבום של בי סייד!" לדעתי. אני לא מאמין שאם היא הייתה עורכת את האלבום (כמו שצריך וראוי) הוא היה נשאר בגרסה הסופית.

אם אני הייתי מתבקשת לערוך את האלבום הזה

כל השירים בו היו ביסיידס מבחינתי. באמת. לא מוצאת כאן שום יצירה ועבודה שיכולה להיקרא אבלום. בכל מקרה, במבחן של מה אני שומעת בסוף מהאלבום הזה, Fire to your Plain הוא היחיד שעובר.

avivs

New member
רגע, חשבתי שאת מחבבת את האלבום.

או שהתבלבלתי...?

התבלבלת,

זאת אורין
סתם, וגם, קצת, מה שהיא אמרה
ז"א, אוף, לא הייתי אומרת שהוא זבל. אבל. הוא קצת כן
טוב דיי דעותיי חצויות אההההה נר

avivs

New member
לפני יומיים נכנסת בנו

על זה שפסלנו אותו מראש. את גם מתחילה להבין שמדובר באסופה של ביסיידים נחמדים ולא יותר?

לא, אני באותה דעה שהייתי.

אני לא בעד לפסול מראש, בטח לא בצורה כל כך טוטאלית. מה שאני חושבת זה כבר עניין אחר. אחפור further כשאהיה בהכרה

Applebite

New member
אני עם אביב...

דווקא חושבת שזה אחד השירים הפחות טובים והיותר מעצבנים באלבום (שלא לומר מיותרים).

avivs

New member
גם אני.

הוא מגניב ביותר. השאלה היא אם הוא באמת צריך להיות בדיסק. הייתי מעדיף אותו בתור ביסייד.

למעלה