firefox 2.0 הרשמי!

Skicker

New member
firefox 2.0 הרשמי!

מה FTP של מוזילה זה נמצא שם רק מאוד עמוס אז העלתי למקום אחר http://rapidshare.com/files/404922/Firefox_Setup_2.0.exe.html זה באמת הרשמי באנגלית תהנו

סורי, אך אני רישמית->

עד שלא מופיע באופן מלא דרך האתר, לא מוריד!
תודה בכל אופן, אך לא ממליץ לך להתקין דרך שלא בדרך המקובלת והרגילה;) (אין לדעת, עד כמה זה באמת ובתמים הרישמי ומה מתחבא בו)

Skicker

New member
לא יודע מה איתך...

אבל ה FTP הזה ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0/win32 זה 100% של מוזילה אני הורדתי את זה משם והעלתי למקום אחר כי הFTP עמוס ושתוכלו להוריד בכיף יותר...

יתכן שאכן כך, אבל...

חשבת לרגע: אם זה ה-2המלא הרישמי, למה לא שמו עוד באתרם באופן רישמי?!
(סתם מחשבה לרגע: יתכן שיש בעיה כלשהיא שעוד מנסים לפתור שאינה כל-כך נראת לעין המשתמש הרגיל?!)

xroeeh

New member
כי הם הקדימו את היעד שלהם../images/Emo13.gif

אני יודע, משהו קצת הזוי בעולם התוכנה אבל הם הקדימו את היעדים שלהם אז התוכנה כבר מוכנה והם מחכים עוד יום כדי שהשיחרור שלה יהיה בתאריך שהם אמרו... רועי

בוזו

New member
למי אתה מאמין יותר

לאיזה בלוגר חובבן שכותב בישראבלוג, או לשניים מהמפתחים הראשיים של הדפדפן? בקיצור, כמו שנאמר בלינק שנתתי, אתם רק עושים נזק עם הקישורים לאתרי ה-ftp. אז אל תעשו את זה.

xroeeh

New member
הטעיה?!

אני חושב שאמרתי בדיוק את מה שקרה, לא פחות ולא יותר. רועי

Skicker

New member
עכשיו זה הושק רשמית

תראו באתר של מוזילה והלינק שאני הורדתי ממנו זה אותו לינק כמו שיש להם מהאתר שלהם

Word Up

New member
../images/Emo45.gif ...

אגב,יש לי שאלה קצת טיפשית. אם יצאה נגיד כבר גירסת RC לתוכנה עדיין צריך לקרוא לזה נגיד:Windows Vista Beta RC2 או פשוט RC2 בלי הבטא ?

טכנית RC זה אחרי בטא

קודם כל יש אלפא שזה גירסה ממש ראשונית, ואחר כך בטא ואחר כך RC שזה כבר גירסה שמועמדת לשיחרור.

Ambious

New member
../images/Emo45.gif אפשר לראות את כל ההגדרות

במילון הפורום (בלינקים למעלה)

למעלה