FIREMAN שאלה לי אלייך

rafaelman

New member
FIREMAN שאלה לי אלייך

בפורום גורדי שחקים לא ענית לי על השאלה אודה לך אם טענה כאן אמרת שאמור לקום פארק וגם אני שמעתי שהוא אמור להיות פארק גדול ועוד הוספת שבשלבי הסיום אמור לקום אגם או משהוא בדומה לכך. האם ידוע לך באיזה שלב עומד הפרוייקט? והיכן זה?ומתי צריך להיפתח? אם אתה יודע את התשובות לכך אשמח לשמוע אותן ( סליחה שאני שואל כ"כ הרבה שאלות אבל מכיוון שאני גר בעיר ב"ש אז מעניין אותי מה קורה בעיר )

fireman

New member
פארק נחל באר שבע

הוא הנושא המדובר לטובת אלו שלא ממש מבינים על מה אתה מדבר. פרוייקט נח"ל ב"ש מוקם בשיתוף של מספר גופים כולל קק"ל שלוקחת את החלק הארי מבחינת עלויות הפרוייקט ומשקיעה בסביבות 80 מיליון ש"ח. עוד משקיעים בפרוייקט עירית באר שבע ונדבנים אחרים כמו החלק שהוקם בכניסה לנווה נוי. עזריאלי מתכוון להשקיע כ4 מיליון דולר להקמת אמפיתיאטרון שיוקם כחלק מהפרוייקט. נכון להיום הפרוייקט נמצא עדיין בשלבי ההכנה, כלומר ניקוי הנחל והסדרת נושא השפכים המוזרמים אליו שיסתיים עד סוף השנה הנוכחית. היום מתבצע פיתוח לאורך גדות הנחל בקטע שבין גשר אברהם לבין רחוב חטיבה 8 כמדומני (הגשר האחורי של נווה נוי) ובמסגרתו נסלל הכביש לאורך הנחל ומתבצע פיתוח של איי התנועה, טיילת לאורך הנחל והקמת קירות תומכים על גדות הנחל. הקמת הפרוייקט תימשך המון זמן, לא בשנתיים הקרובות וגם לא ב5 השנים הקרובות, מדובר על פרוייקט שיתמשך כ8 שנים ובמסגרתו נכללת הקמת כל מה שכתבתי קודם בנוסף לאגם מלאכותי, פארקים ושטחים ירוקים בהיקף של 3500 דונמים ואטרקציות נוספות. יש למה לחכות.

rafaelman

New member
תודה רבה לך על התשובה

אז כמו שציינת יש למה לצפות ואם זה ייראה כך אז הרבה למה לצפות תודה לך על התשובות המפורטות אני ממש אוהב לקרוא אותן

למעלה