FIREWALL and ADSL

dan561

New member
FIREWALL and ADSL

איזו תוכנת FIREWALL אתם ממליצים להתקין ?. האם זה נכון מה שאמרו לי ממוקד ההתקנות של בזק בינלאומי שעדיף לא להתקין FIREWALL מפאת תקלות בגלישה ?.

dan561

New member
התקנתי את ZoneAlarm

אבל מיד כאשר התחברתי לאינטרנט קיבלתי הודעה ש-ZoneAlarm מונעת כניסה מהכתובת של המודם(adsl) - מבלי שתהיה אפשרות לשנות את המצב. כך שבכלל אי אפשר לגלוש.

OK פתח בתפריט Security וודא ששני החיצים במצב Medium באותו מסך לחץ על Advanced. וספר לי מה מצב ה-V בכל מודול

נכון. בגלל זה אתה לא מתחבר. ספר לי איזה מודולים יש שם ואנסה להסביר לך היכן לסמן V.

סמן את כרטיס הרשת והמתן כמה שניות זה צריך לעבוד. אם לא ידידי ינסה לעזור כאן יותר מאוחר.

dan561

New member
אני אנסה - עוד שאלה קטנה

למה Medium ולא High ?. תודה על העזרה.

נכון אפשר HIGH לפעמים הוא משתק הכל למרות המוסבר שם (ממליץ לקרוא). ורציתי לתת לך קצת מוטיבציה חיובית, שתוכל לראות אינטרנט ואח"כ לשחק בפרמטרים, שכן לא כל משתמשי האינטרנט עומדים לחדור למחשבך כבר הערב (בלי פאניקה).

dan561

New member
תודה רבה על הרוח החיובית - כרגע

הגלישה תקינה בלי בעיות מיוחדות נקווה שכך תשאר.תודה.

ZoneAlarm די יעיל. שאל את בב"נ: 1. איך הם מגינים עליך (הלקוח) מפני חדירה של האקרים למחשב שלך. 2. למה צריך בכלל firewall לדעתם. ואיך אתה אמור להגן על המחשב שלך. 3. אם לא צריך firewall אז איך הם מפצים אותך על נזקי חדירה למחשב. אין בעיות בגלישה. תתקין תפעיל ואם לא יעבוד תמיד תוכל להסיר או לא להפעיל.

dov98

New member
זה נכון אם אתה לא יודע לפתוח

פורטים,אבל זה לא נכון אם אתה משתמש בה לפי ההוראות.ויש למשל norton firewall .

למעלה