עוזי שלום, האם אתה חושב שאחד כמוני
שלא מבין כלום בפורטוקלי תקשורת, אבל מבין במחשבים ויש לי יכולת ללמוד מ-HELP, יוכל להתקין את ה-Kerio, לפי ההתקנה הבסיסית והמומלצת של ה-SETUP ? אני מתכוון להסיר את ה-FIREWALL נורטון, גם משום שהוא תופס 25 מגה (אני רואה את זה בתוכניות המותקנות בלוח הבקרה) וגם משום שהוא לא חוקי ושאני מדליק את המחשב הוא מציק לי ש-לא נרשמתי אצל סימנטק וזה לא בסדר ועד שאני לא עושה 7 פעמים OK הם לא עוזבים אותי כל פעם מחדש, תראה נראה לי שנורטון עובד בסדר, כי בערך פעם בשעה או בשעתיים הוא מודיע לי HIGH RISK , מישהו מנסה להכנס לי למחשב לפעמים דרך סוס טרואיני ולפעמים דרך FLAGS, כך שנראה לי שהנורטון מתפקד. אבל אני אסיר אותו ואתקין או את Sygate או את ה-Kerio. תראה אני הבנתי שהכוונה שלך ל-מפוקפק ב-קאזה שהכוונה היא ל-מקור, אבל בתור משתמש חדש בקאזה אני בהלם כמה אנשים מורידים ממני שירים שאני הורדתימ-קאזה לדוגמא של זמר די שנוי במחלוקת כמו עופר לוי, כל פעם שאני פותח את המחשב תוך שעה אני רואה ש-10 USERS שונים הורידו ממני שיריים שלו, אבל יש לי שאלה אתה חושב שיכול להיות מצב שבקובץ MP3 יכול להתחבא סוס טרויאני ש-FIREWALL לא משנה , NORTON , SYSGATE, KERIO לא יזהה אותו ? את הסוס הטרויאני בתוך ה-MP3 ? רציתי גם להודות לך עוזי, על זה שאתה עונה לי ולכל אחד אחר ששואל שאלה ב-פורום הזה המאוד מעניין, עברתי אחרונית בהודעות ובשאלות של אנשים שונים, ושמתי לב שאתה עונה לכל אחד ב-סבלנות, באריכות, בפרטנות, אבל גם בהסבר שקל להבין אותו אל אף שהוא לא בדיוק פשוט. גם לשאלות שחוזרות על עצמם, אתה לא מפנה את האנשים לתשובות שכבר קיימות ב-פורום וצריך לחפש אותם, אלא עונה כל פעם מחדש אבל בצורה קצת שונה ומזוית אחרת. כל הכבוד לך עוזי,זה מחמם את הלב לראות שיש אנשים כמוך ש נ ו ת י ם בשביל לתת, כ ל ה כ ב ו ד לך עוזי, יש הרבה מה ללמוד ממך. בברכה ובהערכה, ירון.