FIREWALL

סתםםם

New member
FIREWALL

זה שוב אני, ואני מיצטער שאני כזה נודניק אך יש לי עוד שאלה (בעצם שניים) 1.איזה FIREWALL הכי מומלץ שעובד עם ADSL? 2.האם יש דרך כלשהי שהNORTON INTERNET SECURITY יעבוד עם ADSL? תודה רבה מראש לכל העונים

gofida

New member
firewall

נוטים להמליץ על ZoneAlarm לכל חיבור, ובעיקר לכבלים ו-ADSL. אני לא רואה סיבה שהנורטון לא יעבוד עם ADSL.

xroeeh

New member
אם ככה - אז איזה לינוקס מקונפג נכון

גם חינם, גם ראוטר וגם יציב...

סתםםם

New member
תודה רבה לכולם

אני ינסה את שתיהם ולגופידה הנורטיון לא עובד עם ADSL מה קרה לסימנטק לא יכולים לסדר את זה?! ולי יש גירסה מקורית, אבל לא שילמתי על התמיכה ואני לא מיתקוון לשלם בשביל לשמוע שזה לא עובד עם ADSL!!!

סתםםם

New member
מה?!

איך זה אחרי שהתקנתי ADSL לא עלה לי אף דף חוץ מדף הבית הראשוני (שהיה ליפני שהתקנתי NIS) בתמיכה של נטויזין אמרו שזה הNIS ושמעתי שיש לעוד כמה אנשים בעיה דומה, ולכן הנחתי שזה באמת NIS. איפו אני צריך להגדיר שיעבוד עם NIS? יש לי WIN2K וWIN NET

xroeeh

New member
זה הכל עניין של קינפוג

אני יודע שהוא עובד עם ADSL מניסיון - אך איני משתמש בו כרגע, לכן איני יכול לעזור לך לכוון אותו (אני לא זוכר בעל פה...). רועי

כמה ראוטרים חינמיים אני צריך לקנפג

עבור מחשב ביתי אחד מיסכן ? למה אני לא מתקין Linux במחשב שלי ? כי החתולה שלי עלולה לאכול את הפינגווין ! ועוד סיבה - חשובה לא פחות : איני רוצה לקלקל יחסים אישיים עם ביל גיטס הגדול, בגלל כמה אנשים קטנים שעוסקים בתזיזית בלתי מוסברת ב-Linux ומחליפים בו כל חודש את האומים שבתוכו ושולחים מחדש לטיפול 10,000...

למעלה