fisherman/ יקי טוביאק

lichdog

New member
fisherman/ יקי טוביאק

העולם כולו עשוי זוגות שניים ואני האחד לבד לבינתיים מנסה להתעלם, לשכוח מהרגשות אבל זה כואב, כואב בעצמות מחנק בגרון, רוצה לבכות אבל הדמעות, הן לא יוצאות נמאס כבר לחפש, נמאס כבר להתאכזב האהבה פשוט מלאה, עמוסה בכאב רוצה למצוא את המושלמת שתהיה בי, בי מאוהבת מטורפת קטנה עם עיניים מהממות צחקנית קטנה עם גומות תואמות אבל לא לכל סיר יש מכסה יש כאלו שנשארים פתוחים למעשה אולי באמת יש הרבה דגים בים אבל אני בטוח לא דייג חכם למה את מסתתרת בצללים נעלמת במעטה של מסתורין אל תדאג, הכל יהיה טוב עוד מעט תהיה לך מישהי לאהוב שטויות כאלו אני לא קונה אני מהמכסה שלך לגמרי שונה אהבה מושלמת היא חיזיון תעתועים שהמציא דיסני כדי שיהיו לו סרטים

lichdog

New member
אני רואה שאתם לא קוראים שירים עם כותרת באנגלית...

אהבתי מאוד !!!

מקסים, מקסים, מקסים !!! אני אוהבת שירים כאלה היות ואני עדיין במסע החיפושים שלי כל מילה מדברת, לוחשת ומלטפת ! תודה לך ! ואגב - אני קוראת הכל - גם שירים עם כותרת באנגלית אם אני לא מגיבה סימן שיש ביקורת חריפה ועדיף שלא אגיד אותה - מבין?! אז תחשוב טוב אם אתה רוצה לשמוע - חחחח אני מציעה לך לבחור בדרך השלילה :))) ענבל

lichdog

New member
LOL :)

או בשפתך... חחחחחחחחח :) לא דיברתי דווקא עלייך, קיבלתי הרבה תגובות חריפות אבל משום מה על השירים האלו, לא. וחבל... ואין לי בעיה לשמוע תגובות רעות... זה כל הרעיון, ללמוד מהדברים שאתה עושה, מהתגובות של האנשים... אז אני אשמח לקטילות :) יקי

lichdog

New member
חבל...

דווקא היה נחמד לראות אותך קוטלת :) אין לי בעיה שיקטלו אותי אבל לא קטילות כמו: ``איכס! מגעיל! (תקווה!)`` אלא קטילות בונות... יקי

lichdog

New member
באסה...

נו טוב, לפחות אני יכול להבין את הסגנון שלך... :) בנץ

איזה רמזים ... גבר ? חחחח

פשוט חשבתי שאתה כבר היית צריך להבין שמה שאני לא מגיבה עליו... אינני מבינה איה רמזים יש כאן ?

lichdog

New member
זה שלא הגבת...

זה רמז, בנאדם אחר היה תופס את זה כאמירה בוטה וחריפה... אבל ללללללאאאאאאא, לא אני.... נו טוב, מתרגלים לזה :) בנץ

למעלה