FIV בחתולים דחוף !!

goldik

New member
FIV בחתולים דחוף !!

היי. יש לי חתול זכר מזן הימלאיה שקיבלתי שהיה בן 4 חודשים לערך, היום החתול בן שנה וחצי, הוא לא יוצא מהבית אלא לוטרינר יש לחתול דלקות חניכיים חוזרות כרגע הוא מטופל באנטיביוטיקה ששיפרה את מצבו מאוד (הוא לא אכל כמה ימים כנראה בגלל כאבים חזקים שהיו לו) כמו כן יש לו מין פצעים לא מוגלתיים על גבי הגוף שאני לא בטוחה שיש לו אותם כתוצאה ממשחקים עם שאר החתולים שיש בביתנו, בביקור אל הוטרינר הוא העלה השערה שיש לחתול FIV. הייתי רוצה לדעת מה הסימנים המדוייקים למחלה. הכוונה היא לקחת את החתול לבדיקה ברגע שנסיים את הטיפול האנטיביוטי, מישהו יכול לעזור לאמא לחוצה ?? תודה

FIV

FIV

היא מחלה כמו איידס לאנשים ולכן הסימנים אינם מדויקים במחלה ישנו חוסר תיפקוד של המערכת החיסונית ולכן החתול יהיה פגיע לכל מני זיהומים וטפילים שגוף בריא לא יחלה מהם ישנן מספר בעיות שיכולות להביא לסימנים בעור כמו לחתול שלך ורק בדיקה ולקיחת דגימות מן העור יוכלו לאשר אבחנה ספציפית וטיפול יעיל. הבעיה בפה ובעור לא בהכרח אומרות שיש לחתול את המחלה ייתכן סתם צירוף מקרים אם החתול בפרק זמן קצר לוקה במספר מחלות יתכן שיש פגיעה בתפקוד המערכת החיסונית ואז אפשר לבדוק מה הגורם בהצלחה ד``ר פיק

למעלה