Flafel in Kyoto ?!?!?

aviel san

New member
Flafel in Kyoto ?!?!?

hi everybody i heared there is a guy selling Falfel in kyoto can anybody give me some details pliz ? 10x !

IndianaJones

New member
מה קרה לך? עכשיו פסח

סתם בצחוק . מאחל לך שתמצא במהרה. גם אני מת לאיזה פלאפל אבל בכל המדינה המזורגגת שאני נמצא בה אין ...

Reikan

New member
יכול להיות

בתכנית "מסביב לעולם ב-80$" שהייתה בערוץ 10, היה פרק על יפן, ובאחד הקטעים בפרק הראו את המנחה (יגאל צור) מבקר בפלאפלייה ישראלית בטוקיו. הוא אפילו פגש שם יפני שלמד באוניברסיטת בן גוריון ויכל לדבר איתו עברית. התברר גם שאותו יפני מלמד בבית ספר פרטי, והוא הצליח לסדר ליגאל להעביר הרצאה שבסופה יגאל קיבל 500$. אז אולי אם יתמזל מזלך גם אתה תפגוש יפני כזה ותצא עם דולרים עודפים בכיס

IndianaJones

New member
איזה הצטרפות מקרים ...

נו באמת ... "מסביב לעולם ב 80$" - לא ראיתי אף פרק. לא בגלל שאני סנוב, פשוט קצת קשה לקלוט ערוצים ישראלים איפה שאני גר והאינטרנט - שלא תדעו מצרות ... אבל יגאל צור נורא מאכזב בטלוויזיה ! הוא אדם נורא אינטליגנטי ויודע ללמד ולהעביר הרצאות בצורה מעניינת וגם כתב כמה ספרים על המזרח, וכך הוא מתבזה בשביל שיצלמו אותו לטלויזיה ? באיזה רובע של טוקיו ? רופונגי ? שיבויה? "במקרה" מצא יגאל צור בטוקיו עיר של 15 מיליון תושבים פלאפליה כשבכיסו פחות מ 80$ ... "במקרה" היה שם יפני שמדבר עיברית(הרי עיברית היא שפת לימוד חובה ביפן) והוא אחרי היכרות של דקה וחצי על פלאפל סידר ליגאל הרצאה בשביל 500 $ ?!? זה לא לוקש,זאת לאזאניה אלא ברלוסקוני ברוטב טאקסין . נו באמת ?!? אגב ממש מעניין שבאותו שבוע הפסידו בבחירות גם טאקסין וגם ברלוסקוני ... גם זאת הצטרפות מקרים ???!!!

Reikan

New member
אפשר לומר שאני מסכים איתך

חוץ מבקטע של ה-500$, ביפן אין שכר מינימום למיטב ידיעתי ויגאל העביר את ההרצאה בבית ספר פרטי, ובתי ספר פרטיים הם בתי ספר לאנשים עם כסף. אבל בכלליות, סתם חשבתי לשתף אותכם בזה בגלל שהשאלה שנשאלה פה הזכירה לי את אותו הפרק.

guanyin

New member
don't know if it's true

but i'v heard of a place in nara of an israeli guy who's been living in japan for ages. i'v heard it 5 years ago tho, so don't count on that too much!

IndianaJones

New member
פלפל

אחלה , ובמקרה יגאל צור הוא מרצה טוב רק איך יפני אמור לדעת את זה אחרי דקה וחצי בדוכן פלאפל ? אולי מצלמות הטלויזיה עזרו כאן - תוכנית וירטואליה מופרכת,אבל טוב שהעלית את זה .

Ryo

New member
Tameike Sanno, Mianto/Chiyoda Ku

יש שם חנות קטנה בשם pita the great. קרוב לוודאי שעל זה מדובר. לא מכיר פלפליה בקיוטו.

למעלה