Flavor

avivs

New member
אהבתי.

הייתי שמח אם הוא היה מתפתח יותר, אבל הוא בכל זאת מופק טוב וטורי נשמעת מצוין. גם הקליפ לא רע בכלל, להפתעתי. ההתרגשות בשיאה!

rfranko

New member
רק לי הקליפ עושה פלאשבק ספארק???

ראיתי אותו בלי המוסיקה (בעבודה וכו) וזה נראה היה יפה והזכיר לי את סקרלט משהו, עד שהתחילה תחושת הדה-ז'בו וזה חש לי ספארק אהההה חדל

רעוּת

New member
גם לי זה הזכיר את סקרלט בהתחלה

ואז ראיתי את הפאה ונזכרתי ב-ADP ושמעתי את השיר ונזכרתי בונוס (ולא, זאת לא מחמאה
) וראיתי את טורי ונזכרתי בשואה
. וזה לא כזה הזכיר לי את ספארק, אולי קצת התחושה האפלה הסוף, לא יודעת, קיצר, היא לא משו
. היא היתה צריכה למות צעירה ומוכשרת ואז הייתי אומרת עליה ועל המוזיקה שלה "לעולם לא נהיה יפים יותר מעכשיו"
.

לא יודעת....

יש מוטיב מקשר של כל הקליפים שיצאו עד עכשיו מהאלבום - טורי הולכת/נוסעת/שטה בכל מיני מקומות. אין כ"כ סיפור מאחורי הקליפים - ממה שהצלחתי לראות, ואהבתי בסוף הקליפ את הקטע עם הבית, וזה הזכיר לי את "עליסה בארץ הפלאות" קצת (טורי גבוהה והבית קטן) ואפילו קצת את הבקתה של ג'ייקוב ב"אבודים"...(go figure) הקליפ הזה מוצלח יחסית לקודמיו באלבום זה, אבל זה עדיין לא מה שהיה פעם (וספק אם אי פעם יהיו קליפים כמו spark או a sorta fairy tale) בכלל, זאת פעם ראשונה שיוצא לי לשמוע שירים של טורי שלא במסגרת האלבום השלם, ויש בזה קצת טעם לפגם...(סורי על הפלצנות הניסוחית) ומצד שני זה נחמד לשמוע קצת סינגלים מקדימים כדי לדעת למה לחכות. אני די אוהבת את השירים ששמעתי בנתיים ! המשך יום נעים שיהיה, ליבי

מפחיד כמה שהקליפ הזה מפחיד!!!

היא נראת שמה עם הפאה הג'ינג'ית כמו הבובות האלה שמתעוררות באמצע הלילה ורוצחות ילדים קטנים בשנתם והבקתה והיער הזה מזכירים את פרויקט המכשפה מבלייר ומה לעזאזל היא עושה שמה בפנים ולמה הבקתה קטנה? ומה זה הקטע עם התנין ? פחד מוות ....... אבל אחלה שיר :)

למעלה