flip cover של טריאו 270

hagaikatz

New member
flip cover של טריאו 270

שלום לכולם יש לי את המכשיר בסך הכל כמה חודשים, הוא לא היה בשימוש קודם, אלא עמד בקופסא הרבה זמן, כך שזה למעשה חדש - והיום נשבר לי הציר של ה-flip cover. התיקון אצל DPASTORE יוצא בערך 400 ש"ח. האם זו בעיה ידועה? אני מתלבט האם לתקן או שפשוט לקנות מכשיר אחר. אני אוהב את המכשיר אהבת נפש, אבל אם זו בעיה חוזרת חבל לי להוציא את הכסף על תיקון ואעדיף לחפש טריאו 600 משומש במקום זה. (אגב, אם מישהו רוצה למכור טריאו 600 משומש עם מקלדת עברית - לא להתבייש לפנות... ) תודה חגי

ממליץ להחליף.. הבדל עצום!

וכן - לכל המכשירים עם הפליפ ובמיוחד ל-270 יש נטיה להשבר..

hagaikatz

New member
חריטת עברית על מקלדת TREO

יש מישהו שעושה את זה? אני רוצה לדעת אם כדאי להתעסק עם TREO 600 שהובא מחו"ל

לא משתלם!

בערוב ימיו של הטראו 600 בארץ הוא נמכר ב-2000 ש"ח (ואף פחות..) חדש! כך שבשוק המשומשים ערכו באזור ה-1000 ש"ח - עם עברית והכל (חלקם עם אחריות!) - לכן לא נראה לי שמשתלם לרכוש מכשיר אמריקאי. על מקלדת כזו קטנה לא חורטים - אלא קונים "קיט עברית" מהראל במחיר של כמה מאות שקלים.. משה

גוזליקו

New member
דווקא ראיתי כאלה שכן חורטים

גם על מקלדות כאלה במחירים לדעתי לא יותר יקרים מסט מדבקות אני אחפש ואצרף לינק

גוזליקו

New member
הלינק

http://pcgraph.co.il//index.php?page_name=970&type=large_pic_by_cat&pic_id=8710&limitcount=0&data_page[name]=חריטת%20מקלדות&cat=342&page_name=970&userid=3522&cookie_lang=he&old_the_session_id=c9725b7823d72b033e3b0ed7fa8dbd72

yaniv79

New member
פעם אחרונה שאני בדקתי מולם הם לא

מבצעים חריטה על מקלדת כזו קטנה, בנוסף אין שם בדיוק מקום פנוי למדבקות או חריטה ( לא על המקשים ולא על הפאנל ).

libal

New member
באתר שלהם יש דוגמא של טריאו

ראה בתמונה , רק שאין מחיר...

זה לא רק החריטה..

הראל יחד עם פאלם שינוי את ההדפסה של האותיות באנגלית כדי להוסיף עברית (הם בנו מקלדת חדשה..) אני לא חושב שהם עשו את זה בשביל הכיף... בקיצור, אני חושב ששווה להשקיע עוד קצת בשביל טראו "ישראלי" אם העברית חשובה לך (לא לשכוח שאתה צריך גם תמיכה בעברית ששוה כ-300 ש"ח..) משה

גוזליקו

New member
דפדף בלינק שם,

תראה את הפתרון הלא-רע של החברה כמובן שהחריטה המקורית המותאמת עדיפה אבל למי שכבר יש מכשיר- זה פתרון לא רע בכלל ולמען הסר ספק אין לי ולא היה לי שום קשר .....

hagaikatz

New member
תודות על העצות

תודה לכל המגיבים על העצות המשובחות. נעשה ונשמע.

ממליץ על המקלדת של הראל

אני קניתי את הTREO בארץ עם המקלדת והעברית של הראל. הייתרון של המקלדת הזו על חריטה הוא: 1. איכות 2. המקשים מוארים בTREO ואפשר לראות גם את האותיות העבריות בחושך בעוד בחריטה לא. אאל"ט המקלדת עולה כ350ש"ח.

shibutz

New member
כאשר לפני מספר שנים נשבר לטראו

שלי הפליפ נסעתי לראש העין למעבדה ובמחיר התיקון של הפליפ קבלתי גם לוח עם עברית

למעלה