Floricienta.orgהאתר נפתח הכנסו עכשיו www.Floricienta.org
S Shachaaar New member 13/10/04 #1 Floricienta.org../images/Emo26.gifהאתר נפתח../images/Emo70.gif הכנסו עכשיו www.Floricienta.org
B B a Z u K a New member 13/10/04 #5 את יפה מאוד רק חבל שהתמונת לא מחולקות לקטגוריות....חוץ מזה האתר ממש יפה ואהבתי תעיצוב...בהצלחה
S Shachaaar New member 13/10/04 #8 תודההההההה ../images/Emo13.gif היינו ממש בלחץ להעלות את האתר אז לא שמנו את כל התמונות. עכשיו אנחנו עובדים על הקטגוריות
תודההההההה ../images/Emo13.gif היינו ממש בלחץ להעלות את האתר אז לא שמנו את כל התמונות. עכשיו אנחנו עובדים על הקטגוריות
כ כריש פטיששש New member 13/10/04 #9 אתם יכולים לשלוח לי קישור לאיזה עמו ד תמונות הורדות או משהו כי בעמוד הראשי אני רואה האתר יפתח בקרוב למרות שאני עושה רענןןןן
אתם יכולים לשלוח לי קישור לאיזה עמו ד תמונות הורדות או משהו כי בעמוד הראשי אני רואה האתר יפתח בקרוב למרות שאני עושה רענןןןן
C Cm 2004 New member 14/10/04 #10 יש בעמוד ה-2 של הפורום! כנס לשם יש שם שרשור של מלא אתרים על הסדרה שאני עשיתי!
S Shachaaar New member 14/10/04 #11 עדכון בעמוד החדשות../images/Emo70.gif אתם מוזמנים להכנס, וזה לא הכל, עוד עדכון נוסף באמצע היום www.floricienta.org
עדכון בעמוד החדשות../images/Emo70.gif אתם מוזמנים להכנס, וזה לא הכל, עוד עדכון נוסף באמצע היום www.floricienta.org