floronic man / dr. jason woodrue

DarlingAdam

New member
floronic man / dr. jason woodrue

appeared in swamp thing, at least מישהו חוץ ממני מכיר? ודרך אגב, שלום כולם :)

Keminshu

New member
קצת לא נעים לי להודות אבל...

Yes I know the bastard, not only from Swamp Thing but also as the mentor of Poison Ivy (in Bat Man), and just a little bit from Black Orchid.

DarlingAdam

New member
יחי אתה!

ולא היתה ממש שאלה, רק תהייה אם מישהו בכלל מכיר. מאחר ויש מישהו שמכיר, ואפילו ענה לפני ששאלתי איפה עוד אפשר למצוא אותו, באה השאלה השלישית בעצם - איפה אפשר להשיג בארץ? דרך אגב, למה לא נעים לך להודות?

Keminshu

New member
למה לא נעים???

כי מסתבר שאני החנון הכי גדול שאני מכיר :) איפה אפשר למצוא בארץ? את רוב ההופעות המודרניות שלו ב"איש העטלף" היה אפשר להשיג בזמנו מסטימצקי, בסחלב שחור הוא מופיע אך ורק כדמות רקע בארקהאם אסיילום )אלוהים יסלח לי על העיברית אבל המחשב השתגע( , ודי קשה יהיה למצוא בארץ, בקיצור, דמות מאוד אובסקורית ולא פופולארית(לך תבין:) ) יכול להיות שנילחם פעם ב"ליגת הצדק" ואין לי כוח לבדוק... איך הגעת אליו ולמה אתה רוצה לקרוא עליו עוד (סתם מסקרנות כמובן)?

DarlingAdam

New member
if you're a geek, be a proud geek

אני.. הגעתי אליו, כמה שכואב לי להודות, מסרט הבאטמן הגרוע עד כדי כאב ששודר לפני לא הרבה זמן. אז חיפשתי קצת אונליין ומצאתי לי איורים של קומיקס שעדיין נראים כמו ג'ון גלובר, ו... לך לא נעים? תראה כמה קשה לי להגיד את זה... התאהבתי. בעץ. עץ סופר-רשע. מה אני יכול לעשות ;) מכיר פאנפיק? אז הלכתי וכתבתי עליו את מה שנראה לי הוא הפיק היחידי ביקום שכולל את הדמות הזו. חנוני היקר, אנחנו צריכים לדבר קצת, נראה לי. אני צריך מדריך בתחום הקומיקס בכל מקרה. כרגע נכנסתי לכל העניין ואני מרגיש ניובי אומלל וקטון. :)

Keminshu

New member
Be proud,when did I last hear that

Oh yeah it was when all the cool kids were kicking my ass...:) Kidding of course, for a very creepy picture of the dreaded Floronic man you should check the great Dave McKeen rendition in just ONE frame in the Black Orchid mini series (published by vertigo) all of the other versions are just kinda weak (he looks like an old man dressed in tree bark). So tell me , what brought you into comics (you did say you were new at this)

למעלה