Fly away, Breakaway.

PoisonSnowFlake

New member
Fly away, Breakaway. ../images/Emo79.gif

|מתנצלת מראש, אני שומעת ברקע את ההופעות החיות מGMA ואני נוטה לכתוב דברים מבולגנים כשאני לא מרוכזת רק בדבר אחד.| רבים האנשים שחושבים שאם קלי הייתה מוציאה את AIEW ישר אחרי ברייקאוואי, המומנטום שלה היה נמשך והייתה מצליחה הרבה יותר, וכי MD רק עיכב וגרם לדעיכת הקריירה שלה. אז הנה השאלה שלי- מה אתם הייתם מעדיפים? פסיחה על MD והוצאה של AIEW, ובכך בעצם 'להציל' את הקריירה של קלי, או שמה אתה חושבים שMD הוא צעד משמעותי בפני עצמו, והיה שווה להוציא אותו למרות הכישלון המסחרי שנחל? ולא, אני לא רוצה עוד שרשור בסגנון 'קלי עדיין מצליחה בלה בלה בלה הסינגלים שלה מצליחים בלה בלה בלה היא עדיין בצמרת בלה בלה בלה', כי כן, קלי היא אחת הזמרות המפורסמות בעולם ושום דבר לא ייקח את זה ממנה, אבל אין מה להשוות בכלל (!) את קלי של היום לקלי בתקופת ברייקאוואי מבחינת ההצלחה, טחינת השירים ברדיו והפופולריות במכירת דיסקים\צבירת מעריצים. יאללה, דיון
.

WundeRKind

New member
סה"כ מדובר באלבום שאני הכי אוהב..

בכלל, אני חושב שבאלבום הזה היה יכול להיות מאוד מצליח אם הקידום היה נכון ומאסיבי. לעומת זאת, אני לא חסיד גדול של האלבום הנוכחי... אז ככה שמבחינתי אין משמעות לסדר יציאת האלבומים, אלא לקידום שלהם.. ובכלל, אם כבר, מה שאני כן חושב. זה שקלי צריכה להפטר מהחברת תקליטים המעפנה הזאת, ולהתחיל ללכת עם האמת שלה, ולא מה שהאנשים "שמשפיעים" בתעשייה מחליטים...

Jessica82

New member
אני ממש אוהבת את MD ולדעתי..

זו לא טעות להוציא את MD, לא הכל בחיים קשור להצלחה פרסום וכסף. לא מוציאים אלבומים ועושים מוזיקה רק כדי למכור, עושים מוזיקה בשביל האומנות. בדרך כלל אלבומים יותר עמוקים ויותר אישיים פחות ימכרו אבל הם הרבה יותר איכותיים. לדעתי זה היה שווה להוציא את האלבום הזה, אחרי הכל גם קלי אמרה שהיא לא אוהבת לעשות את אותה המוזיקה כל הזמן והיא אוהבת לגוון, והאלבום הזה הרבה צדדים נוספים אצלה.

למעלה