flygirl, הקטע מהבלוג שכתבת שיתאים כ

flygirl, הקטע מהבלוג שכתבת שיתאים כ

"אין כל צורך לסבול" בשביעי בכל חודש לועזי בדיוק בשעה שבע לפי שעון גריניץ, בלא להתחשב מה השעה בארץ מגוריהם (אצלנו תשע בבוקר), אנשים בעלי מודעות ואחריות אישית כלפי העולם שלנו, שהם גם בוגרות ובוגרים של האורה סומא, משתמשים בריכוז של מיצוי צמחי מרפא, עצי מרפא, שמנים אתרים ופיגמנטים מהטבע כדי להשתמש עליהם, כל חודש בתדר של צבע אחר. באמצעות שדות האנרגיה המתאחדים של המשתתפים בתהליך נוצר מסך מרפא העוזר לתהליכי ריפוי והתפתחות המודעות של אנשים וכן לתהליכי ריפוי שונים של כוכב ארץ, האטמוספירה וכל הקיים בתחום זה. מבחינת המלמדים והעוסקים באורה סומא ומשתתפים בתהליך משמעותו מעבר למודעות היא מחויבות אישית להמשיך את התהליך של המייסדת, תהליך המיועד לאפשר לכל המין האנושי לעורר את הצבע הפנימי ולחיות אותו בהוה – להגשים את היעוד בדרך מקוצרת ונוחה יותר, לשמור על בריאות רגשית ומנטלית ורוחנית מאוזנת יותר… למרות התשומות הגבוהות של הלימודים והמוצרים אנו קמים ומשקיעים דבר נוסף במציאות של העולם, העולם שלנו. בשביעי בדצמבר בתשע בבוקר אנו נשתמש בתרכיזים כאלו, להם אני קוראת ביני לבין עצמי ותלמידותי 'בשמים טבעיים', שהתדר שלהם הוא תדר לבן, תדר של אור. המיצוי של 49 סוגים שונים של צמחי מרפא ותבלין ושמנים אתרים הוא הכלי המאוזן ביותר של האורה סומא לתת 'מזון בריאות' לאדם ברמות הקלילות יותר של ההילה וההיבט הרגשי, כאשר הדחיסות האלקטרומגנטית סביב הפיסי שלנו סופג את אותם תדרים של צמחי מרפא שיביאו בריאות טובה ואיזון. אך יש גם את ההיבט המשפיע על הרמה האוניברסלית/רוחנית שמנטלית שלנו ואשר שמו הוא 'סרפיס ביי'. כאשר מייסדת האורה סומא מצאה את צמחי ועצי המרפא שיוצרים אותו היא אמרה כי השיעור והעזרה שהוא נותן לאנשים היא בהיותו מעלה לאור את התובנה כי 'אין כל צורך לסבול'. שמה היה ויקי והיא אמרה כי האדם לומד 'להסתדר עם דברים', 'להתגבר על דברים', הוא לומד להיות ביקורתי כלפי עצמו, לצפות שהחיים יביאו ביקורת כלפיו וגם אירועים לא חיוביים. וקי אמרה כי כל זה יכול להיעלם כאשר האדם הופך להיות חומל יותר כלפי עצמו, משתחרר מבקורתיות ומהצורך להתגונן בכל רגע ולהישמר, כאשר אדם לומד 'לסלוח לעצמו ולהמשיך הלאה בחייו'. התדר הרוחני הלבן הזה אומר לאנשים: "התבוננו בעצמכם, מה אתם רוצים, כל אחד עבור עצמך?" "מה באמת היית רוצה עבור עצמך?" "או קיי, כעת מה אתם מקרינים לעולם שאתם 'באמת רוצים'?" "האם אתם מודעים למה שכל אחד ממכם מקרין לעולם שהוא רוצה בחיים?" (הינך הצבע שבחרת, הינך מבקש/ת את המשוב של הצבע שלבשת) האם עננים נותנים לך תחושה מדכאת של אפרוריות? הרי הם לבנים כשמתבוננים בהם מלמעלה, היכן שהשמש מקרינה עליהם את אורה והם מלאים במים נותני חיים והצבע שלהם הוא בעצם רק צל, הצל של קרן האור הלבנה הנשברת על המים שהענן מכיל. הבגד האפור שלך לעומת זאת, הריהוט והשטיחים האפורים שלך לעומת זאת אכן מביאים אליך את האפרוריות והדיכאון לחיים, אבל זה הרי מה שביקשת מהיקום. ברצונך משהו אחר? ההוה הוא הזמן האידיאלי לשנות את התדרים שבחרת, זמני לתוך חייך איכויות טובות, אחרות. האם אמרת לאנשים "אל תעשה לי חיים שחורים?" "הוא עושה לי שחור בעיניים?" "יש לו אנרגיה שחורה?" "את נראית כאילו את באבל?"… האם זו האנרגיה שברצונך לזמן כלפיך מהיקום? אבל,אולם, ברם... הלבוש, הדקורציה, הצבעים בהם ציירת ה…. הם מזמנים בדיוק את זה… - הינך הצבע שבחרת. הצבע שבחרת הוא לא רק בקבוקי האבחון של האורה סומא אלא כל היבט של צבע בחייך. המיצוי הנקרא 'סרפיס ביי' שהוא תדר אור לבן משחרר רמות סבל שמונעות להכיר במצבים ובתקיעות שאינה לטובה ומאפשר ליצור מרחב אליו אפשר להכניס צבעים אחרים – גם בחיי היום יום שלך. דרך אגב, הנמצאים בירושלם ומעונינים להצטרף אלי בעשרה לתשע, בבוקרו של יום א' השביעי לדצמבר, מוזמנים ליצור איתי קשר עד יום ה' בערב 4.12, יש דפדוף של 144 במחשב כדי למצוא את מספר הטלפון שלי. להשתמע/להתקרא

bflygirl

New member
קטע רוחני לפורום על הצמחים....

אני אהבתי! מיוחד שיש מקומות כאלו בעולם

למעלה