flyover של תגיות

ע ל ו מ ה

New member
flyover של תגיות

כשעוברים עם העכבר על תגית בענן התגיות, ה-flyover שמוצג מציג פשוט את שם התגית. היה מוטב לספק ב-flyover הזה יותר מידע על התגית. הלא את התגית עצמה אנחנו רואים, כך שלא עוזר לנו שמה שכתוב שם זה ממש אותו דבר. לעומת זאת, למשל כמה רשומות בדיוק יש על התגית הזו בבלוג שלנו אנחנו לא יכולים לדעת - יודעים לפי הגודל איפה יש יותר, אבל כדי לדעת את המספר המדויק צריך לעבור לתצוגת כמות. כיוון שהמידע כבר שם (לפיו מחליטים מה יהיה גודל הפונט של התגית), מומלץ להוסיף אותו ל-flyover (כלומר ל-alternate text).

דנטל

New member
למה אצלי במחשב לא רואים הבדלי גודל?

אם לא הייתי גולשת גם מהעבודה, לא הייתי יודעת אפילו על איזה הבדלי גודל את מדברת. בגלל זה אני גם לא יכולה לראות הבדלים בגודל הטקסט בפוסטים. מה לא בסדר אצלי?

ע ל ו מ ה

New member
באמת מוזר, אבל

נראה לי שזה אפילו לא לפורום 807 אלא לפורום 10 ואם זה לא קורה רק בתפוז אז אפילו לא... איזו מערכת הפעלה יש לך? צרפי צילום מסך (אם כי, כאמור, כנראה לא לפה אלא לאחד הפורומים שלעיל...)

דנטל

New member
התגיות שלך ../images/Emo26.gif

אני יודעת שזה לא קשור לפורום, פשוט ניצלתי את העובדה שכבר מדברים על זה. החבר הכי טוב שלי, שהיה גולש אצלי במחשב, שאל על כך ב- 807, כשעוד חשבנו שהמחשב שלי בסדר ותפוז לא וניסינו בלי סוף להגדיל שורה אחת אצלו בפוסט, אך תמיד ראינו אותה באותו גודל. וגם בעבודה וגם בבית יש לי XP ויש עוד כל מיני הבדלים בתצוגה שמתמיהים אותי, אבל רק בתצוגה הספציפית הזו היתרון הוא לעבודה ולא לבית. בכל מקרה, זה לא קריטי. לכן נצל"שתי הפעם ומעולם לא שאלתי בתמיכה.

ע ל ו מ ה

New member
מה את רואה כשאת מקליקה בעכבר ימני

על קובית התגיות עצמה ובוחרת View source? לכל תגית שמופיעה שם מוגדר font-size, לחלקן הוא 14px, לחלקן כל מיני גדלים מורכבים 15 נקודה משהו או 20 נקודה משהו ולגדולים ביותר (חפשי "התפתחות וגדילה" 35px). הבדלי הגודל האלה מוגדרים ב-source שלך?

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo208.gif מקפיצה

כדי לוודא שמנהלי הבלוגיה ראו את ההצעה. (הטבענו אותה בדיונים אחרים).

למעלה