Folloculitis- שאלה

hila546

New member
Folloculitis- שאלה

שלום לכולם, מזה כשנתיים לבן זוג שלי יש את המחלה הזו. הוא בן 26 . במשך כל התקופה הזו הוא הלך וחזר מקופות החולים עם מרשמים שונים של אנטיביוטיבה ומשחות . לצערנו כלום לא עוזר. אנחנו קראנו הרבה, וכולם אומרים שהרופאים לא מצאו סיבה לתופעה. יש דרך להשתלט על הפצעים (באצעות אנטיביוטיקה ) אך לא להעלימם לגמרי . ידיעה זו באמת גרמה לנו לדיכוי . חייב להיות פתרון אחר. זה לא נראה טוב לעין, זה יוצא לו בקרקפת , על החזה אומרים שזה אולי בגלל גילוח, אבל בחזה הוא לא מגלח ואת השיער בראש הוא תמיד שם אלכוהול אחרי תספורת . כל תרופה היא באמת מעיקה ולא מועילה. השאלה שלי היא כזאת: האם יש פתרון אחר מלבד כדורים ? דרך אחרת לטפל בדבר הזה ? הוא באמת סובל, זה מגרד לו, מציגק לו, כבר נמאס לו מעצמו ומהגוף. אני פונה בשמו , אולי תוכלו לעזור לי לפנות לגורמים אחרים אשמח לכל תגובה שהיא שבוע טוב הילה

לחה

הי, יתכן והשאלה תשמע לך מוזרה אבל האם ישנם סממנים של ליחה בגוף? דרכי הנשימה? סיניזיטיס?... ישנם המון נושאים שמצריכים בירור בראש ובראשונה התזונה... האם ניסיתם לגשת לאיבחון אצל מטפל? מעבר לכך, האם זוהה מנגנון הדלקת? האם פטרייתי/בקטריאלי אחר? אבי.

hila546

New member
יש לחה מעישון

והתזונה היא בסדר גמור אני חייבת לציין- בדיוק לפני שנה הוא הוריד מעליו 60 קילו הוא שקל ;60 והיום 100 והמשקל יציב הוא עושה ספורט ואוכל בריא אבל כן יש לחה ויש בעיות נשימה לעיתים קרובות

סינית

הי הילה, המנגנון הרפואי מאוד מעניין וחשוב עבורנו המטפלים אבל ברפואה סינית מדברים בשפה מעט שונה ולעיתים ניגשים לטיפול דרך אספקטים אחרים לגמרי. מאותו מקום הגיע השאלה על ליחה - יש קשר בין ליחה ברקמות שונות בגוף ובין התבטאות עורית. יש גם קשר הדוק בין מערכת הנשימה והעור כמו גם לעוד אספקטים אחרים... חשוב שבן זוגך יגש לאיבחון אצל מטפל מוסמך. טיפול בריפוי סיני יכול בהחלט לעזור. אתם צריכים להתאזר באורך רוח ולבחור מטפל עליו אתם סומכים ושאיתו יש לכם חיבור טוב. המון בהצלחה

shahaful

New member
אני מסכים מאוד עם אבי

ויש לרפואה הסינית בעזרת דיקור וצמחי מרפא הרבה הצלחות בנושא בעיות עוריות.

למעלה