נו... ציפיתי ליותר.... חלש חלש,
אני פשוט אעשה זאת בעצמי: יקיר, אין גבול לרמה שאליה אתה יכול לרדת, אתה טיפש, אתה לא מבין במוזיקה, אתה בן 19 וכותב עלינו שירים, אתה ממציא סגנונות מוזיקה כדיי שנחשוב שהם קיימים, ואז אתה תצא מבין כזה.... כי לא כל אחד מכיר גראנג´ פאנק, כמו נירוונה או פו פייטרס.... אויש, רחמים רחמים, באמת רחמים. נתחיל עם מה שהכי מעצבן אותי- ההבנה שלך במוזיקה. בן 19, שומע את הלהקות הכי מוכרות שיש, הורג פשוט הורג. חושב שנופקס ואמקספיאקס זה לילדים קטנים, בעוד שבלינק 182 גרין דיי וסאם 41 זה לאנשים שבאמת מבינים בפאנק... כאן הבהרתי את עצמי, ובקשר לזה שאתה ממציא סגנונות כבר מספיק דיברנו, תדפדף אחורה. אה, והעובדה שאחרי שרשמתי שם שם של להקת בריט-רוק מארה"ב, ואתה נכנסת לאתר כדיי לבדוק..... גם זה היה משעשע
צורת הביטוי שלך, של ילדת אמ טי וי בת 12, בעוד השנה סיימת תיכון, זה באמת משהו נדיר... והשיר הבוגר הזה שכתבת לנו.... 19?! אתה בטוח שלא 9?! אויי... כבר לא יהיה טוב, כבר לא. קודם חשבתי שאפשר, אם עבוד ממש חזק, אבל אבדה תיקוותי....! חוצמזה, גיל 19, מה אתה בכלל עושה בפורום של ילדים חטיבה?! אין לך איזה מועדון ללכת אליו (של גראנג´ פאנק כמובן, כי החכמים אומרים) או איזה נקבה לזיין!? ושאמרת ששירה נראית כאילו רוכבים עלייה..... אוייש אתה עלוב, תינוקי, ובאמת חסר יישע. כבר נמאס לי לכתוב לך, אז אני מודיע בחגיגיות, יש כאלה שיישמחו, אני עוזב את הפורום, אני לא יכול להיות כאן יותר.... זה מפוצץ אותי! שלום, ולא להתראות.