foo fighters

blinksum18241

New member
foo fighters

מה אתם חושבים עליהם? לדעתי העובדה שהסולן שלהם היה המתופף של נירוונה עושה אותם כל כך טובים הסגנון שלהם מזכיר ממש קצת בחלק מהשירים את נירוונה, הם גם פאנק יותר אגרסיבי כזה... מה אתם חושבים?

HandsomeDevil

New member
פו פייטרס, פאנק, מה?!

אוף, אני נמנע מלהתחיל את זה שוב, אבל אם למישהו כאן ישנה איזו מינימום של הבנה בסיסית במוזיקה... תגיבו, בבקשה...

מה??????????

פו פייטרס פאנק?, ממש ממש ממש ממש (ועוד הרבה ממשים) לא!!!!!!, אפשר לסווג אותם כרוק אבל לא כפאנק...

HandsomeDevil

New member
מממ...

רוק אלטרנטיבי, קצת טכנו/אלטרנטיב מטאל זה ממש תלוי באלבום

blinksum18241

New member
חשבתי להתעלם...

אבל אז אמרתי מה??? זה לא כיף ואני אכן בן 20 אם אתם תוהים, יותר נכון 19.5 אבל אותו דבר וממש לא כיף להתעלם מכם כי אני נהנה לעצבן אותכם כי אתם כאלה סתומים אז ככה שחר (יא דביל) - foo fighters זה גראנג´ פאנק כמו שנירוונה זה גראנג´ פאנק grunge punk exists כן כן כן אהההההההההההה ו nofx sucks ass כולם חושבים ככה רק ילדים קטנים לא! ושאני לא אתחיל לדבר על MXPX איכס... כל ארבעה מפגרים חושבים שיכולים לקחת כמה אותיות באנגלית לחבר אותם להוסיף X איפשהו, לחבר 2 אקורדים מפגרים לתופף מהר והם חושבים שהם green day חחחחחחח לא blink182 הרבה יותר טובים מ MXPX ומ NOFX זה דיי ברור גם SUM41 יותר טובים ברור! אהה ודרך אגב grunge punk exist ושחר הוא דביל אם הוא חושב שהוא מצחיק וגם lil bad ridin hood שלפי התמונה שלה נראית באמת כאילו riding עליה אם אתם מבינים מה אני מתכוון... כמה את לוקחת לשעה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח fuck the world grunge punk קיים לנצח! NOFX SUCKS תגובות??? stuck ´em up your ass!!!

blinksum18241

New member
אהההההההההההה

תקשיבו ל monkey wrench זה שיר גראנג´ פאנק קלאסי!!! כל החכמים חושבים ככה! אתם לא !!!!!!!!!!!!

תשמע, יקיר

אני לא יודעת מה אתה רוצה מהחיים שלנו... אני לא יודעת מה אתה רוצה להוכיח ואתה יודע מה? זה גם לא מעניין אותי אני לא אטרח לכתוב לך תגובה על כל מה שכתבת כי אתה לא שווה את זה! וכנראה שלא הבנת את הניק שלי.. לא נורא, קורה לאנשים עם השכלה כמו שלך...

blinksum18241

New member
FIGHT

ha ha ha life is fun קלטו שיר שכתבתי לכם well, how are you feeling 2day lost all the words, nothing 2 say ego so high jump off and die hey let´s all kick some kids, children run off and play your father is gay suicide 14 what a way 2 go but i don´t care i really don´t don´t care don´t care don´t care fuck you don´t care suck me suck me suck me fuck me heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey this 1 goes out to all grunge punk fans around the world

HandsomeDevil

New member
oh my god ../images/Emo2.gif

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל... מהעובדה שאתה מתנהג כמו ילד בן 5 או מהעובדה שההבנה שלך במוזיקה כ"כ לקויה. או מהעובדה שאתה לא מרשים אף אחד למרות שאתה כ"כ מנסה... דאמט יקיר, אתה פשוט מעורר רחמים!!! ואתה עוד בן 19! זה הורג אותי.....! לא, אני אתעלה על עצמי הפעם, אני חושב, וע"פ האייציקיו אני גם יודע שכולם חושבים כמוני, אז אני אתן להם להגיב לך, במקומי לשם שינוי
חיים טובים שיהיו לך יקיר, יהיה טוב, יש תקווה.

אוי אוי

אתה באמת טועה בלינקסאם אני חייבת להגיד אז נניח שגראנג´ פאנק קיים... אבל מה שהפו פייטרס הם לא פאנק... ובלינק וסאם זה לההקות הכי חרא ששמעתי בחיים שלי, גודאמיט, כמה אפשר למרוד במשוה רק כי לא כולם אוהבים את זה.. זה הורג אותי

HandsomeDevil

New member
נו... ציפיתי ליותר.... חלש חלש,

אני פשוט אעשה זאת בעצמי: יקיר, אין גבול לרמה שאליה אתה יכול לרדת, אתה טיפש, אתה לא מבין במוזיקה, אתה בן 19 וכותב עלינו שירים, אתה ממציא סגנונות מוזיקה כדיי שנחשוב שהם קיימים, ואז אתה תצא מבין כזה.... כי לא כל אחד מכיר גראנג´ פאנק, כמו נירוונה או פו פייטרס.... אויש, רחמים רחמים, באמת רחמים. נתחיל עם מה שהכי מעצבן אותי- ההבנה שלך במוזיקה. בן 19, שומע את הלהקות הכי מוכרות שיש, הורג פשוט הורג. חושב שנופקס ואמקספיאקס זה לילדים קטנים, בעוד שבלינק 182 גרין דיי וסאם 41 זה לאנשים שבאמת מבינים בפאנק... כאן הבהרתי את עצמי, ובקשר לזה שאתה ממציא סגנונות כבר מספיק דיברנו, תדפדף אחורה. אה, והעובדה שאחרי שרשמתי שם שם של להקת בריט-רוק מארה"ב, ואתה נכנסת לאתר כדיי לבדוק..... גם זה היה משעשע
צורת הביטוי שלך, של ילדת אמ טי וי בת 12, בעוד השנה סיימת תיכון, זה באמת משהו נדיר... והשיר הבוגר הזה שכתבת לנו.... 19?! אתה בטוח שלא 9?! אויי... כבר לא יהיה טוב, כבר לא. קודם חשבתי שאפשר, אם עבוד ממש חזק, אבל אבדה תיקוותי....! חוצמזה, גיל 19, מה אתה בכלל עושה בפורום של ילדים חטיבה?! אין לך איזה מועדון ללכת אליו (של גראנג´ פאנק כמובן, כי החכמים אומרים) או איזה נקבה לזיין!? ושאמרת ששירה נראית כאילו רוכבים עלייה..... אוייש אתה עלוב, תינוקי, ובאמת חסר יישע. כבר נמאס לי לכתוב לך, אז אני מודיע בחגיגיות, יש כאלה שיישמחו, אני עוזב את הפורום, אני לא יכול להיות כאן יותר.... זה מפוצץ אותי! שלום, ולא להתראות.

OPERATi0N_iVY

New member
למטומטם שמתלהב ממספרים (18241)..

אתה הבן אדם הכי מפגר ש"ראיתי" בחיים שלי אם אתה טוען ברצינות שבלינק 182יותר טובים מ-NOFX... ברור שההבנה שלך בפאנק ובמוזיקה בכלל מגיע משמיעה של מקסימום 6 דיסקים... אני בטוח שלא שמעת בחיים שלך את החומר של NOFX משנות ה-80... תשמע אותו ותגיד אם החבורת בני 30, שעדיין מתלהבים מאוננות וזיון כלבים בתחת, שלפעמים מנגנים בלהקה בשם בלינק 182, אי פעם יוציאו משהו כזה...

הבהרות..

גראנג´ זה סגנון מאוד לא מוגדר... ונירוונה, שהיא לקהת גראנג´ גדלה והתחנכה על ברכי הפאנק... והם הושפעו מזה. (נקודה) אני לא אומר שנירוונה זה פאנק, או שיש גראנג´ פאנק, אני רק אומר שנירוונה הייתה מושפעת מפאנק במוזיקה שלה. דבר שני, לכל אדם יש את הזכות הנתונה לו ע"י האל, "ליהיות מפגר"... זה עושה את החיים כל כך יפים... ודבר שלישי NOFX שולטים, אבל לאונן בגיל 30 ולזיין כלבים בתחת זה גם נפלא!

חחחחח..אהבתי!!! מצחיק מצחיק...

איזה שטויות נו באמת...מה אכפת לכם שהאידיוט הזה חושב שבלינק וסאם יותר טובים מנופקס!?....מזה מפריע לכם?!....לא יודעת אני אוהבת את בלינק..(את סאם ממש לא אבל לא נורא..) אבל את נופקס אני אוהבת לא פחות!! (במיוחד את הקאבר של נו וומאן נו קראיי....אני חובבת ראגיי לא קטנה:) הקיצר שהאידיוט יאהב מה שבא לו... מה אכפת לכם?!..שכל אחד יאהב מה שבא לו מה אכפת לכם?!....רק מותק...כן כן אתה בן ה-19...יש פורומים בשביל חובבים בלינק...בבקשה תעביר ת´הערות שלך לשם..תודה! (אולי ניפגש שם מי יודע..?!..)

סליחה סליחה טעות שלי..

קאבר של הוטל קליפורניה...:) שיר ענק...במיוחד בביצוע של נופקס..:)

HandsomeDevil

New member
אה! יש לי תגבורת

הזעקתי את רן שירה ודפנה שיגיבו, פשוט התפוצצו לי העיניים ממה שכתבת שם, במיוחד בהודעה הראשונה, שנופקס זה של ילדים קטנים שלא מבינים וגרין דיי בלינק וסאם זה של ילדים שמבינים בפאנק. אה, והרג אותי גם העובדה המעניינת שקיים סגנון גראנג´ פאנק ושפו פייטרס משתייכים לשם. התגבורת כבר מגיע, קראתי לכולם מהאייציקיו.

למעלה