for love or money

RossandRachel

New member
for love or money

יש לי כמה תהיות... איך זה יכול להיות שכל הבנים שהשתתפו בעונה השניה לא ראו את העונה הראשונה ולא שמעו או קראו על זה?? זה קצת לא מציאותי... דבר שני- ארין רשמה לצ'אד צ'ק בסך 500.000 דולר, אבל היא זכתה בשני מיליון ואמרה שהיא מתחלקת חצי חצי זה אומר שמגיע לו מיליון דולר!

AluMitUsH

New member
כנסי...

לדעתי>מה שקרה לגבי שידור התוכנית זה שכשהיתה התוכנית ה-1 לא שידרו אותה,ורק אחרי שהסתיימו 2 התוכניות-רק אז שידרו לנו אותם...זוהי דעתי... ולגבי הצ'ק>>גמאני שמתי לב לזה...והאמת היא שממש אין לי מושג,ושאת צודקת..
אגב>יש עוד עונה..משו??חחח אני מתה על זהה :)

COMPS

New member
יש ארבע עונות

והשלישית מתחילה היום. בחו"ל העונה הזו הסתכמה בחמישה פרקים, אך אין לי מושג אם פירקו אותה בארץ או לא...

oRLi m

New member
היא זכתה פעם שעברה במיליון

והיא הביאה לו חצי מזה לא מהשתי מיליון

COMPS

New member
ההסבר מאד פשוט

כל ארבע העונות צולמו לפני שהסדרה עלתה לשידור. למעשה, הסדרה עד כה בכלל לא חולקה לעונות- פשוט אחרי הבחירה של רוב המשיכו ל"אהבה או כסף 2". היא רשמה לו חצי מן הפרס של העונה הנוכחית- כלומר מיליון. במיליון של העונה הראשונה היא לא התחלקה איתו.

liron919

New member
אהה.... והפרק של האיחוד שודר כש

אחרי שצילמו 4 עונות.... ושידרו אותו אחרי ששידרו את 2 העונות הראשונות.... בגלל זה אפשר לעשות עונה שלישית... ורביעית... הבנתי... כי לא הבנתי בהתחלה איך יכול להיות שעושים פרק איחוד עם קהל וזה, שכולם יודעים על הכסף והכל- ואחרי זה לעשות עונות 3 ו-4... אה, וזה נהיה נדוש למדי... לא?? כאילו... שוב... זה חוזר על עצמו... רק עם אנשים אחרים... זה סתם עכשיו...

AlonCFC

New member
הם שינו את החוקים....

שינו את החוקים של המשחק כדי לא לשחזר את העונות הקודמות. הם אמרו שהבחורה תוכל לבחור בין הבחור לכסף, אבל היא לא יודעת כמה כסף היא תקבל. הבחור יודע בדיוק כמה שווה כל צ'ק של כל בחורה\ אבל הבחורה לא יודעת ולכן היא תצטרך לקחת הימור. לדעתי זה יהיה מאד מעניין, אבל אני עדיין מאמין שהסדרה מבוימת ולא אמיתית.

liron919

New member
הם החליפו בית... חח...

הקודם היה יותר יפה... יותר גדול כזה... היה די משעמם הפרק.... אולי הפרקים הבאים יהיה יותר מעניינים... מקווה...

GPDY

New member
עזרה קטנה בבקשה

בעונה ה-3 שהתחילה היום? זה גם היא התרחשה ברצף אחרי העונה הראשונה ושנייה או שכבר יודעים עלייה כאילו? כי למה הם הופתעו לראות את ג'ורדן בהתחלה? ואם כן אז איך פרסטון לא יידע מכלום? הסבר בבקשה על העונה השלישית ...תודה

liron919

New member
תקרא/י את ההודעה הקודמת שלי... נראה

לי שהבנתי.... חח...

a a a a a a a

New member
תשובה

העונה השלישית צולמה אחרי שהעונה ה-1 וה-2 שודרו אפשר לראות לפי זה שהחליפו בית וכמו כן הבנות נדהמו כשהם ראו את ג'ורדן כי אז הם הבינו שזה התוכנית אהבה או כסף וג'ורדן אף פעם לא דיבר עם פטרסון אלא שלחו מנחה אחרת כדי שפטרסון לא יידע. ורק בפרק הבא יגלו לו ויחשפו בפניו מה השווי של כל צ'ק.

GPDY

New member
אבל אז הבנות ידעו...

שהבחורה שהוא יבחר בה הוא יזכה גם בכסף...ואז היא בטטוח תבחר בו...לא ???

D4Ever

New member
../images/Emo58.gif

הוא יבחר ברייצ'ל והיא תיקח את הכסף ותמשיך לעונה 4

D4Ever

New member
../images/Emo58.gif

לא יודעת כמה כסף אבל היום ג'ורדן חושף בפני פרסטון כמה כסף יש לכל בחורה אז נדע..

י5דה רעה

New member
ורק שתדעי לפעם הבאה...

אל תרשמי ב'קשה ספויילר ואת הספויילר בכותרת..כי אם יש כאלה שלא רוצים לדעת על זה(כמוני)אז את הורסת להם...

למעלה