For the benefit of mr kite...

ל נ ו ן

New member
For the benefit of mr kite...

ובחזרה לפינתנו הידועה לשמצה... מה מסתתר מאחורי השירים ... והפעם , נחזור 150 שנה אחורה , לתקופה שבה קרקס היה קרקס , לוליין היה לוליין והסוסים היו מרוצים מתנאי העסקתם ... סוף ינואר 1967 , ארבעת המופלאים בדרכם לצילומי סרטון קידום מכירות ל strawberry field forever . הארבעה נתקלים בדרכם בחנות עתיקות , מהסוג שפרוש ברחבי הממלכה מתחת כל עץ רענן , ובחנות נתקלים בכרזה ממוסגרת וצהובה מרוב שנים המפרסמת קרקס ויקטוריאני שפעל באמצע המאה ה19 ... הכרזה נקנתה חיש מהר ... מושפע עמוקות מהכרזה ,מהשפה המיוחדת ומהשמות העסיסיים שהוזכרו בה ומשאר האלמנטים שרק כרזת יחצ"נות לקרקס ותיק יכולה לעורר בחיפושית , ג'ון התיישב וחיבר שיר... Being for the benefit of mr kite הוקלט ב17 בפברואר 67 ויצאר בתקליט סרג'נט פפר בראשון ליוני אותה שנה ... הפוסטר הנ"ל (בו תוכלו לחזות בקובץ המצורף) עדיין שוכן אחר כבוד בביתו של שון , בנו של ... פאבלו פאנק , מר קייט וההנדרסונים היו לא יותר מדמויות צבעוניות עבור ג'ון אולם לפני 150 שנה הם היו כוכבים אמיתיים בסצינת הקרקס העולמית ... מר קייט הוא לא אחר מאשר וויליאם קייט בנו של מייסד הקרקס ג'יימס קייט אשר הופיע בקרקס בין השנים 1842-1845 פאבלו פאנק היה שחקן מוכשר עד מאוד בקרקס והתפרסם במיוחד עקב עובדת היותו השחור הראשון שזכה לנהל קרקס בבריטניה ההנדרסונים היו משפחה שלמה של לא פחות מאשר לוליינים , ליצנים וקופצי טרמפולינה מוכשרים במיוחד ... ובשבוע הבא ילדים ...למה בכתה פרודנס ומה הקשר שלה לנוירוטיות הבלתי מתקבלת על הדעת של וודי אלן

Miss CB

New member
את זה דווקא הכרתי...

נחמד לקרוא בכל זאת!

ל נ ו ן

New member
ובמידה ותהיתם ...

שמא כל האינפורמציה יוצאת לה ממוחי הקודח ... הנה עוד תמונה לפרוטוקול

beatles247

New member
../images/Emo68.gifאני אוהב אותך

חחחחחח איך אני אוהב שאתה פותח נושאים כאלה... למרות שאני מכיר 90 אחוז ממה שאתה כותב... בן כמה אתה אדוני?

יטבת22

New member
רק דבר אחד

אם אתה רוצה לכתוב פינה שבועית כדאי שממש תחכה שבוע לפני שאתה חוזר אליה. לא שאני מתלוננת

ל נ ו ן

New member
השבוע שלי מאוד קצר ...

ואגב ... מי אמר פינה שבועית ? כשהמוזה נוחתת ... היא נוחתת ...

beatles247

New member
אני חשבתי...

זוכר שרשמת על קונספירצית המוות של פול? ורשמת ציטוט מ"אתמול" שמרמז על המוות של פול לפי מה שאומרים המוות של פול היה ב66 יסטרדי לפניי תגובה בקשה

ל נ ו ן

New member
אם תקרא היטב ...

שלושת האלבומים הראשונים שציינתי , בהם התגלו אי אלה רמזים בקשר למותו של פול , אכן יצאו טרם האירוע... אבל למה להטריח אלפי בריטים תאבי קונספירציות בפרטים קטנים ולא רלוונטיים ... או בשביל להיות נאמן יותר למקור ...ראה זאת בתור נבואה ...

beatles247

New member
חחחחחח

אז בעצם זה לא סימן למותו או נבואה למותו של פול זה סימן בהסתכלות לאחור על הקונספירציה המתוכננת, לא?

אפאחד פה לא בצופים? ../images/Emo9.gif

נו, לא הייתם בפעולה בכיתה ו'?
יש את הקלטת הזאת, עם תוכנית הזויה כזאת, שכאילו מוכיחה שהוא מת, עם כל הראיות מהעטיפות של הדיסקים, והמילים של השירים והכל. פעם כשיהיה מפגש פורום אני אביא את זה וזהו.

יטבת22

New member
"כשיהיה מפגש פורום" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק אל תנסי לקפוץ מעל הכתפיים שלך.

בלי משפטים של אנשים חכמים.

לקפוץ מעל הכתפיים שלי? מתוחכם מדי בשבילי
לא, סתם האמת היא שצחקתי בקשר למפגשפורום.

ברור שהייתי בפעולה הזאת ../images/Emo9.gif

אפילו בעקבותה התחלתי לאהוב את הביטלס :) חזרתי הבייתה לקחתי לאבא את האוסף 1 ולא הפסקתי מאז :)

אפילו אני העברתי לך אותה ../images/Emo8.gif

כבוד, כבוד גדול. לפחות הפעולה הזאת חינכה כמה ילדים.

../images/Emo46.gifוהפחידה כמה ילדים

יש עדיין ילדים שבטוחים שפול מקרטני מת ושמי שהיום הוא הכפיל שלו... זה כל כך מצחיק...

Miss CB

New member
בצופים לא הייתי,

אבל יש לי את הקלטת, כי זה שודר לפני כמה חודשים. נכון זו קלטת מפחידה? איך כל חמש דקות יש הפסקה והסוף של "דיי אין א לייף"... "פול מקרטני... מת"!!

ל י מ ו ן

New member
הסבר!!!!!!

הסבר דחוף דחוף...!! מי מת??למה?מתי?איך? מלשות בבני עקיבא לא עושים פעולות על הביטלס..קורה.. בקשה הסבר..

למעלה