for they are the brave elder ones

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
for they are the brave elder ones

אוקיי החלטתי לעשות שרשורון עקב נבירתי בדפים הקדומים של הפוררום הזה (משום מה אי אפשר להגיע בארכיון לדף מספר "1"... ממש ביזארי ומטריד) זה מיודע לכל מי שעוד לא ראה את ההודעות הישנות וגם למי שראה אותם אך זקוק לרענון : כל מקרה נתחיל עם הודעה ההודעה הראשונה הנהדרת של LOVE_ASP הילד האבוד של הפורום
<הפרדה בין המעונינים להתעמק במאטריקס לסתומים שלא יודעים איך (לא אמרתי שאין צד שאינו אחד מהשניים פשוט אין נגיעה בצדדים אחרים)> משם נעבור ל{{Trinity}} בהודעה חצי אימהית חצי אישית שלה אני אשלח הודעה זו לפני שתפוז יעשה איזה באג

IC4

New member
continue of the wisemen´ domination

S__A (אויבי שבעד המרדף אחר אינפורמציה על THE MATRIX RELOADED אך איתו הגעתי להסכמה שלא לדבר לידי על סרטי ההמשך) הביא לנו לינק מענין (מקווה שעדיין עובד
, הקישור נמצא למטה) על מאטריקס הסרט והאנלוגיות של הדמויות ושמותיהן ועוד. ההודעה הבאה אינה מההודעות החשובות בשבילי בפורום אך היא דוגמא קלאסית למה שהפורום הזה אמור היה להיות כלומר איזה סוגים של רעיונות שחבויים בשם "מאטריקס וקונספירציות אחרות" (לכל הבאים החדשים מבינינו, זכרו שאמורה לבוא המילה "אחרות" רק לא היה מקום). מוח בקופסא דיון עקב הודעתו של יוסי_ג ואם כבר דוגמא קלאסית - הנה דוגמא לאנשים שאם הייתי נאצי הייתי רוצח, אבל למזלנו איני נאצי(הודעה זו מיותרת למי שקורא על מנת להתעדכן בעבר ובחוכמה הטמונה בו של הפורום) - פשוט חשבתי שהשם של הפורום יאסוף לתוכו אנשים כמונו ולא אנשים ששואלים אנשים כמונו למה אתם כאלה.

IC4

New member
the seemless meaning of something

הודעה שעכשיו אני קורא וממש פקחה את עיניי כי לא שמתי לב אליה הודעה של BooBee לגבי SWITCH - דמות שאנחנו מסתכלים עליה ומנסים להבין אם היא אכן בת או בן... ומה עם למשפט שאף פעם לא קישרת משמעות כלשהי תגלה מאוחר יותר שטמונה בו חינניות רבה? מכירים את הביטוי מטעויות לומדים? חוכמה אמנם מועטה אך בעלת ביסוס מצדיק לייצוג (שברובו מסתתר התענוג במשחק) גרם לי להציג בפניכים בקישורים למטה , את המעין BOTTOM POINT של הפורום פשוט הטמטום הכי אווילי של הפורום שלנו בכל התקופה הראשונית שלו. לדעתי זה היה מה שהביא לסיום העידן ה1 של ההיסטוריה של הפורום.

IC4

New member
וקצת בשביל הכיף

זה לא שרשור חשוב אך לבעלי הענין בו זה פשוט מבדר באופן נוסטלגי ומהנה ! כיף לכל המשפחה - גם לי ואולי גם לך! ההודעה איכשהו מזכירה את הסרט ספרטקוס (שלא ראיתי אגב אך זה של קובריק והודעה זו מוקדשת למנהל בפועל של סיינפורום, לפחות שתי שורות אלו) הודעה אחרת - האם הכי נכון והכי הגיוני הוא לא לחפש היגיון ? בקיום בחיים בהכל ובכלום

IC4

New member
pulp phylosophy

הודעה של ידידנו המלומד הרבע נאצי rshilkrot (היי גם המדען בשירות הנשיא בד"ר סטריינג´לאב היה רבע נאצי) פילוסופיה לכל ואם כבר ההודעה הנוכחית עוסקת בסרטים למה לא השוואה מענינת אך לא מובנת של IC4 בין שני סרטים נהדרים ולא דומים בסגנונם בכלל ולמשהו יותר סופרמנישכזה עידו טסלר שואל מה דעתכם על להיות האחד התהילה ? הנהנתניות? A JEDI CRAVES NOT THESE THINGS האחריות ? שאלה שאני מסמפט

IC4

New member
the story tellers

שתי בנות (אדם) נביאות נהדרות ומהממות נכנסו לפורומנו לביקור אורח קצר לספר חוויה ולהמשיך במסען ללא נודע הלינק ה3 אינו קשור ל2 הקודמים וכלל לא מומלץ לקריאה - וקחו את השם שלו כתרתי משמע (אל תקראו את מה שכתוב באופן פשוט , שכן כך תפספסו את הנקודה שמאד מאד קשה למצוא לדעתי)

דנה^^

New member
וואוו..

אני רואה שהפסדתי המון והלינק שנתת שS_A הביא, אז בשורות הראשונות- Question: There are quite a few hidden messages in the movie that I notice the more I watch it. Can you tell me about how many there are? WachowskiBros: There are more than you´ll ever know שוב הזכיר לי.. איך זה שבן אדם חושב על כאלה דברים? "..more than you´ll ever know..." זה ממש לא רק לחשוב על הרעיון ועל עוד כמה דברים שנלווים אליו, אבל על כל פרט הכי קטן שיש שם! אז... איך???????????

למעלה