FOR YOU....

חיפiשית

New member
FOR YOU....

שמעתם ת'שיר?! נכון שזה שיר יפה? וגם אהבתי את הקליפ איזה קול מדהים יש לסולן שלהם..אלכס..(זה השם שלו?)

crazy4tc

New member
שיר מדהים!!!

כן קוראים לו אלכס... והקול זה לא הדבר המדהים היחיד בו!

crazy4tc

New member
dror, this is alex

...I'm at lea's house right now and
!!!!OMG she lookes great
...must go bye! love you all

Drorrrrrr

New member
חחחחחחחחח מכוערת

הוא יושב פה מאחוריי הסורגים בחדר שלי והסברתי לו מה כתבת והוא שיא הצוחק פה

Charmed 4ever.

New member
סתמו כבר שניכם! ../images/Emo54.gif

עד עכשיו שמרתי על פרופיל נמוך כדי להגן על אלכס ממעריצים מטורפים כמוכם, אבל הוא נתן לי אישור להגיב. אלכס נמצא פה איתי כרגע והוא משועשע ביותר מההתנהגות שלכם. אבל הוא כן חושב שאתם מטורפים... הוא אומר שגם אני מטורפת אבל אותי הוא מכיר, אז זה בסיידר
ואני מתרגמת לו כל מה שאתם כותבים ואני כותבת, כך ש... והוא מוסר לכם את אהבתו בתור מעריצים ו... את אהבתו אליי בתור... וול... פורגט איט...

crazy4tc

New member
למי אתה קורא מכוערת??? חצוף!!!!

עכשיו בחיים לא תראה תמונה שלי!!
חוץ מזה למה אתה צריך לתרגם לו את ההודעה שלי אם היא כתובה באנגלית???
וניצי: אלכס אוהב אותי מטורפת...

Charmed 4ever.

New member
אלכס אוהב את כל המעריצים ../images/Emo54.gif

שלו... *אלכס מהנהן בראשו מאחורי* אני רק ידידה שלו.. לי יש אהבה אחרת... טופר גרייס!!! *נמסה* לאלכס יש את ג'ני... ו...לאו'ש... אלכס אומר שהוא תמיד ישמח לפגוש מעריצים... אז... כשניפגש אני אביא אותו... אם הוא לא יהיה בהקלטות בדיוק.

ט ל i i ש

New member
אנשים צר לי לאכזב אותכם אבל...

אלכס יוצא עם חבר שלי שהוא גגם הומו הוא כרגע אצלו...והם עושים דברים אסורים..... אני דיברתי עם גניפר והסברתילה שזה לא הוא זו היא... אני ואלכס הידידיםם הכי טובים והוא אמר לי שהוא בילה עם לאה איזה לילה אבל בגלל שהיא כל כך בלונדינית הוא ויתר וגם עם דרור הוא בילה ודרור תיקן אותו יותר מידי פעמים ועם ניצי הוא פשוט החליט שזה לא זה ושהיא יותר מידיד דומה לגניפר...

Charmed 4ever.

New member
אני מראש אמרתי שהוא ידיד שלי ../images/Emo54.gif

את תסלפי את דבריי ילדה! אלכס הוא ידיד טוב מאוד שלי, אבל לי יש אהבה אחרת!!! ובהחלט סטרייטית! לפחות עד כמה שרואים עליו. שאלכסיהנה עם מי שהוא רוצה! לי יש את טופר!

crazy4tc

New member
אני לאאאאאאאא בלונדינית!!!!!!!!!!

אני לא! אני לא! אני לא!!!!!!!!!!!! ואלכס בילה איתי הרבה יותר מלילה... אני מאוד שמחה שהוא ידיד שלכן אבל זה שהוא לא מספר (נו, אתן מכירות אותו הוא ביישן...) זה לא אומר שזה לא קרה... דרך אגב- טל, שמעתי שהביקוש לבנות שנראות כמו אבריל גדל... עכשיו אני מבינה למה את עושה הכל כדי להראות כמוה... ניצן מי זה טופר???????? (זה היה השם שלו?)

ט ל i i ש

New member
לא:(((((((((((

עד היום ספרתי 8 אנשים אומרים לישאני דומה להההה זה מגפה תצילו אותי ולאה את כן בלונדינית!!!!!!!!!!! ואלכס בילה איתך לילה אחדדדד....!!

crazy4tc

New member
נדלקת עליו קשות אה?

איך קוראים למתולתל? זה שקוראים לו הייד בסדרה...

למעלה