for Z.Barak - flying in Italy

rozenek

New member
for Z.Barak - flying in Italy

unfortunately there is no way to convert a foreign liscence to an Italian one, not even to get a letter of validity like in the U.S.A. and without an Italian liscence there is no way to rent a plane here. I rented twice a c-152 in holland and flew on my own after a check with a local instructor - but a Dutchman can NOT do the same in Italy. - This might be change within 2002 with the new joint European aviation rules called JAR (joint aviation rules). The only way is to do a short flight school here , followed by a test (could be in English) and a proficiency check with an inspector. Zvi - I plan to be in Israel next week - already scheduled a B--B-Q with Millis, so check with him - get yourself invited and I will tell you more.

טיסה באיטליה

אני דווקא מכירה קבוצה של טייסי אז"מ שנסעו לטוס באיטליה. אין להם רשיונות איטלקיים, אבל הם שכרו 2 מטוסים (נדמה לי סטורץ´) וטסו ממקום למקום במשך שבוע.

ראיתי את הכתבה הנ"ל

נשמע חוויה מדהימה. אבל לפי מה שהבנתי מהאופרציה הדרושה לאירגון הנושא, לגבי (טייס יחיד ללא קשרים או איטלקית) היא רלוונטית בערך כמו הנחיתה על הירח גם היא הרי חוויה מדהימה) האם את זוממת משהו בנושא?

טיול טיסה באיטליה

אני גם חושב שזו עשוייה להיות חוויה מדהימה. אם יש עיניין, אני מוכן לארגן טיול שכזה. מי חושב שירצה להצטרף ?

גם אני, גם אני...../images/Emo45.gif

אשמח מאוד להצטרף לארגון טיול כזה. לא חייב להיות באיטליה, אבל אם לשם, בטח אפשר להיעזר במי שכבר היה.

אולי גם..

אולי אפשר לשלב, שחלק מהלגים יהיו במטוסי GA וחלק באז"מים, כך יהיו יותר טייסים פוטנציאליים לקבוצה, וניתן יהיה לעבור את המרחקים הגדולים יותר בצוותא במטוס GA אחד או שניים. כל אוכלוסיית טייסים תטיס את האחרת לסירוגין. (אם מישהו יכול בקשריו לארגן אזמ"ים ברי השכרה בכמה איזורים יפים באיטליה אך מרוחקים אחד מהשני, (ססנות נראה לי שתהייה פחות בעייה לשכור) כך ניתן יהיה לדלג בין איזורים מרוחקים אחד מהשני בססנות ולסייר בהם באזמ"ים. אבל הכי חשוב, לעשות חישוב ריאלי כמה שניתן של העלויות הצפויות, שלא יהיו הפתעות לא נעימות. אני כבר ניסיתי לשלוח אימיילים להרבה כתובות שמצאתי באתרי אז"מ איטלקיים, אבל לא קיבלתי תשובה, אולי לא מבינים אנגלית או לא אוהבים ישראלים, אינני יודע. www.ulm.it למשל דרך אגב, אם אתם רוצים לתרגם אתר מכל שפה אירופית לאנגלית (תרגום צולע אבל ניתן להבין): 1. תרשמו בצד את כתובת האתר, נגיד www.ulm.it 2. לגלוש לאתר הבא: http://translate.copernic.com סבלנות! זה ייקח כדקה שתיים, אתר כבד. יש להמתין עד שעלה הכל. 3. מלאו ב "ENTER A LOCATION" את האתר שרשמתם בצד, ובחרו מאיזו שפה לאיזו שפה בתפריטים מתחתיו. 4. ללחוץ GIST זהו! עזר לי הרבה בפיענוח המון אתרים ברבריים שלא כתובים באנגלית... התהליך איטי מאוד אבל שווה, אם נתקע ללחוץ REFRESH ולהמתין שוב...

נרשם נוסף אפשרי../images/Emo124.gif

יש לי מועמד נוסף,נא להוסיפו למספר הנרשמים פרטים בהמשך

אם תתחיל לארגן, זה יהיה נהדר,הערות:

אני מוכן לסייע בחיפוש מידע באינטרנט אם צריך, כבר מצאתי DATABASE של מנחתים באיטליה וכתובות של הרבה בתי ספר לטיסה ומועדונים בכל המדינה. אני מחפש את החוקת טייס שלהם לאזמ"ים כרגע. חוץ מזה, לגבי עצמי, אין לי הגדר ניווט באז"מ, יש לי רשיון, כ-30-40 שעות סולו (לא זוכר בדיוק כמה כתוב בלוגבוק... ) אבל מכיוון שלא טסתי 10 שנים אני עובר עכשיו רענון (כבר כעשר שעות) עם מדריך על הג´טפוקס עד שאחזור לרמה של השכרה. לפי הערכתי זה ייקח לי כחודש עד חודשיים מעכשיו להיות במינימום רלוונטיות להשתתפות. כמו שנטע אמרה לא חייבים איטליה, יש גם יוון או אם רוצים להיות מקוריים תורכיה ! (מה רק לטייסי ח"א מותר ל"טייל" שם?!) או מזרח אירופה שבה בטח המחירים זולים יותר ממערב אירופה. או יוגוסלביה. מצאתי בתורכיה כמה מועדוני אז"מים. עודד.

אלדר א

New member
אשמח להצטרף בתור נוסע

אם מישהו מוכן לקחת אותי יחד איתו. אני מבטיח שלא אוריד לאף אחד את ה"בלם יד" ואהיה ילד טוב. חוצמיזה שלמרות שאני לא מטיס אולי אוכל לסייע במשהו אחר.

למעלה