Liquid Dreams
New member
Forgiven- ניתוח
טוב, אז כתבתי את כל הניתוח על דף. הדף הלך לאיבוד, אז כנראה שצריך להתחיל מהתחלה. אני מתנצלת מראש על הבלאגן האפשרי
נראה לי שיהיו פה כמה קטעים מבולגנים. Couldn’t save you from the start Love you so it hurts my soul Can you forgive me for trying again כאן, לדעתי, שארון מדברת אל מישהו שאהב אותה מאוד, אבל היא לא אהבה אותו באותה מידה. בקשר לשורה הראשונה והשורה השלישית, עוד נחזור אליהן. Your silence makes me hold my breath Time has passed you by נרמז כאן מוות של האיש שאהב אותה. Oh, for so long I’ve tried to shield you from the world Oh, you couldn’t face the freedom on your own Here I am left in silence וכאן אנחנו חוזרים אל השורה הראשונה[אל השלישית בהמשך]; לשם הנוחות- נקרא לשורה הראשונה בבית הראשון א', ולשורה הראשונה בבית הזה ב'. בשורה א' כתוב שהיא לא יכלה להציל אותו מההתחלה... בשורה ב' כתוב שהיא ניסתה להגן עליו מהעולם. כאן נכנס הקטע בשיר: ניקח דוגמא של כיתה. שארון היא דמות מקובלת ואהובה, והאיש עליו מדובר הוא דחוי. שארון טובת הלב האמינה שאם היא תתקרב אליו ותתחבר איתו, היא בעצם תגן עליו משאר הילדים בכיתה ומההצקות שלהם. באותו זמן הוא התאהב בה, ואחרי שהיא החליטה שהיא לא יכולה להיות בקרבתו במצב הזה, היא כמו שחררה אותו לחופשי מה"קשר" שלהם[שורה שנייה בבית הזה], והוא לא יכל להתמודד עם החופש לבד... מכאן הרמיזות למוות שהוזכרו קודם. You gave up the fight You left me behind All that’s done’s forgiven You’ll always be mine I know deep inside All that’s done’s forgiven כנראה שהוא ניסה להתאבד כשהוא הבין שהיא לא אוהבת אותו והיא לא תאהב אותו... כשהוא ניסה להתאבד היא הבינה כמה שהיא באמת אוהבת אותו[אנחנו מעריכים מה שיש לנו רק אחרי שאנחנו מאבדים אותו]. אחרי ניסיון ההתאבדות הוא שכב בבי"ח, שם הוא ויתר על המאבק על החיים, ומת. שארון מרגישה שהוא תמיד יהיה שלה, למרות ש"נטש" אותה. I watched the clouds drifting away Still the sun can’t warm my face תיאור העצב של שארון... היא מרגישה קרה מבפנים, יכול להיות שבגלל שהיא מרגישה אשמה. I know it was destined to go wrong You were looking for the great escape To chase your demons away שארון אולי מנסה להגיד שהיא ידעה שהוא ימות בסוף, או משהו כזה. הוא חיפש אחרי הבריחה מהחיים, שנראו לו אולי חסרי טעם בלעדיה. Oh, for so long I’ve tried to shield you from the world Oh, you couldn’t face the freedom on your own And here I am left in silence You gave up the fight You left me behind All that’s done’s forgiven You’ll always be mine I know deep inside All that’s done’s forgiven I’ve been so lost since you’ve gone Why not me before you? Why did fate deceive me? Everything turned out so wrong Why did you leave me in silence? וכאן, ידידיי, הקאמבק הגדול של שורה מס' 3 בבית מס' 1!
כל מה שכתבתי עד עכשיו היה אופציה א'. ויש לנו אופציה ב'![שנשמעת פחות הגיונית אבל נו, היא עלתה לי אז אני אכתוב אותהXD] אחרי כל הסיפור עם האהבה החד צדדית אל שארון, קרה משהו אחר לגמרי! שארון ניסתה לדבר איתו על כל זה, כי היא לא רצתה לאבד אותו בתור ידיד סתם ככה. באמצע השיחה, הוא לא יכל יותר לשמוע את שארון, אז הוא ברח בריצה החוצה, ורץ אל הכביש ו... בום. ועכשיו, השורה השלישית בבית הראשון מספרת לנו על השיחה הזאת. בשיחה הזאת שארון בעצם ניסתה שוב לחדש את הקשר ביניהם. בשורות האלה כאן, שארון כועסת על עצמה ועל הגורל, ומראה שהייתה מעדיפה למות במקומו. היא גם שואלת אותו למה הוא עזב אותה בדממה, למה הוא ויתר על המאבק על החיים... מה שמחזיר אותנו לפזמון:] You gave up the fight You left me behind All that’s done’s forgiven You’ll always be mine I know deep inside All that’s done’s forgiven זהו! אני בטוחה שיש כמה דברים שלא כתבתי, אבל נו טוב, אתם תחיו עם זה
אם אני אזכר בדברים אני אשתדל לכתוב אותם^^" ושוב סליחה אם יצא מבולגן וזה... אה כן, בקטע האחרון לא ממש כתבתי את הפרשנות על אופציה א'. אני חושבת שהקשר בינו לבין אופציה א' קצת לא ברור, ואני לא מצליחה ממש להבין את זה... X: לא משנה.XP
טוב, אז כתבתי את כל הניתוח על דף. הדף הלך לאיבוד, אז כנראה שצריך להתחיל מהתחלה. אני מתנצלת מראש על הבלאגן האפשרי
![](https://timg.co.il/f/Emo122.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)