forgiveness

shanyz

New member
forgiveness

אוקי ברודי:) תתכונני:) חחה סתם סתם.. אממ טוב אז עכשיו ראיתי את הפרק. אני זוכרת שאהבתי את הפרק הזה מפעם שעברה שראתי! מממש אהבתי את הקטע שטארה התגרתה בגבריאל במסעדה וגבריאל כאילו ממש ניסתה להימנע מלריב איתה.. ואז היא דפקה לה את הכיסא בגב! אאוצ'! גבריאל בשניה הייתה גוברת עליה! אבל היא נחמדה מידי אז היא לא הרביצה לה.. עובדה שאחר כך היא כן החטיפה לה מכות...:) מה שאהבתי גם בפרק זה שכאילו נכון תמיד זינה היא הגיבורה, המנוסה, החזקה יותר ושמבינה יותר בחיים ובדברים וזה.. אז כאילו עכשיו היו כל מיני קטעים שכאילו הרגשתי שגבריאל הייתה העליונה, כאילו במקום זינה.. זאת אומרת כאילו גבריאל היתה בתפקיד זינה וטארה בתפקיד גבריאל...(כלומר מבחינת המעמד..לא מבחינת החוכמה והטוב לב..) ומסכנה גבי! האוזן שלה..:( ואהבתי גם שפעם ראשונה סוף סוך גבריאל היתה כזאת לא מאופקת ורצתה להחטיף לה מכות ודווקא זינה עצרה בעדה): כזה מין חילוף תפקידים קטן... וגם היה קטע של קנאה כזה.. בקטע של המדונה שהיא ישנה לידה ולא גבי.. או כשטארה הלכה לזינה וראתה איך היא עושה את הלחיצה..וגבי אומרת לה כזה שהיא לא הקשיבה לה וזה... כאילו ראו שהיא ממש מקנאה....=) וכשהן שיחקו את המשחק הזה...איזה חמודה זינה הייתה!!!!!! בהתחלה היה קטע שראו אותה כזה עושה פרצוף כזה ברברי!! כמו כל הבנים השיכורים האלה !=) פחחח נקרעתי מצחוק! וכשגבי הצליחה לזהות מה שטארה עשתה אז הן נתנו כזה קיף (או כיף...) וזה היה ממש חמוד:) אחרי שהן הסתדרו אז זה היה נחמד כזה לראות אותן.. ו...זהו נראה לי:)

shanyz

New member
ומשהו ממממש חשוב!

ממממש לא הבנתי את הסוף! שכזה טארה שואלת את גבריאל אם זינה לא רוצה שימחלו לה על חטאי העבר... אז כזה רואים את זינה מסתכלת בעיניים המהממות שלה והולכת.. אממ ממש לא מובן לי הקטע...

shanyz

New member
ברודי...חיכיתי לתגובה ממך..../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

ברודי

New member
תורי ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא עשיתי את זה קודם... נרדמתי אתמול
. הפרק הזה הביא לי התקפת עצבים רצינית. כל המערכות שבתו! קודם כל עד תחילת שיר הפתיחה הייתי בצ'וק ככה-
לא יכלתי לדבר בכלל.. אני כזה מסתכלת מסביב למצוא משהוא לזרוק על הכלבה הזאתי!!! עיצבנה אותי!!!!! כל כך הזדהתי עם גבי, איך היא כעסה עליה....!!! גם בקטע עם המדורה. את-לא-יודעת-שגבי-ישנה-ליד-זינה?! אני לא מאמינה שזינה לא אמרה כלום. גם אחרי שטארה עזרה לזינה עם ההוא שאמר לזינה איפה הכד. והם חזרו וגבריאל כזה מחכה לזינה כמו שהיא ביקשה. חמודה. ואז זינה במקום לכעוס על טארה (כמו שהיא תמיד כעסה על גבריאל) אומרת שהיא הייתה דווקא לא רעה בכלל... התעצבנתי בשביל גבריאל! אבל זה הפעם הראשונה שראיתי ת'פרק אז ממש נהנתי לראות פרק חדש (דבר שלא קרה ממזמן...מדכא...) אגב הפתיח של הפרק היה אינפנטילי בלחץץץץ! עם הכוהנים האלה וזה, כאילו מה הקטע? אני לא אצא מהקטע כשטארה הרביצה לגבי, כאילו היה קטע קטן שגבי החזירה לה אבל היא לא טרחה להחזיר רציני רק באמצע הפרק היא כבר הרביצה לה רציני (אני- u gooooo girl!!!!!) זינה בכלל שיחקה אותה עם מה שהיא אמרה על גבי. זה היה ממש חמוד אבל היא צודקת, מה הילדה הזאת חושבת שהיא
שתחליף את "בלונדי", היתה רוצה!
שנאתי ת'קטע במדורה. פתטי משהוא.. וגם מאולץ מדי, זה אולי מסביר מה גבריאל וזינה עושות בכל הזמן הפנוי שלהם אבל זה דיי טיפשי, יותר אהבתי את המשחק שלהם ב-ADITL ובלי הטארה הזאתי!!! אההה ושני אני גם לא הבנתי מה היתה היציאה בסוף, כאילו ניסו לעשות משהוא משמעותי אבל לא הבנתי בכלל מה המשמעות של זה. כאילו גבריאל רצתה שימחלו לה על החטאים שלה כדי שהיא תוכל לסלוח לעצמה, אבל מה הבעיה עם זינה? מוזר. גם אהבתי את הציטוטים מהפרק. נראה לי זה בשביל המעריצים, שיהיה משהוא נחמד אחרי טרילוגית הבאסה. (או לפחות ככה אני קוראת לזה) G: “What’s your problem?” Tara: “Your face.” G: “Then don’t look at it. Huh! Look-- if you don’t like the food, may I suggest you find some other way to express it.” קודם כל, מה הבעיה שלה עם הפרצוף של גבריאל?! חיפשתי בעיה, באמת שחיפשתי. הכול מושלם. אוקי את זה ממש אבל ממש אהבתי: Tara: “This doing good thing-- how do you know what’s really good and what’s not? I mean, those boys from the gang-- they think they’re good. How do you really know?” X: “It’s not always that simple. I usually go with my gut. And when in doubt, I ask her.” Tara: “No-- She would know?” X: “Not always-- but I know that her first instinct is usually an unselfish one-- and that’s a really good place to start.” וזה פשוט גבריאלי: G: “Be smart for a change! Stay down. What are you doing?! I don’t wanna hurt you anymore!” Tara: “Don’t do me any favors.” G: “Stay down, Tara!” וזה קטע מצחיק של זינה- Tara: “I guess that was it, yeah. Why are you guys being so nice to me, anyway?! You guys are acting like a bunch of suckers! I’ve done some really bad things!” X: “You wanna compare bad deeds, I’ll bury ya.”
G: “You are good.” X: “What are you talking about?” G: “You left us alone together-- figuring that this would happen.” X: “That’s ridiculous! What do you think I am, a prophet, or something?” G: “No-- just a good judge of human nature.” X: “You’re giving me _way_ too much credit.” G: “Thanks, Xena.” X: “For what?” G: “I had so much anger for that poor, little kid-- I never gave her a chance, and-- you helped me deal with that.” X: “You did everything just right-- including a little bit of, uh-- tough love.” אההה tough love. טוב, אז זה היה משעשע... אגב איך זינה לא התעוררה כשטארה התעוררה ופגשה את החבר שלה בלילה? זינה בדר"כ ישר מתעוררת...

shanyz

New member
וואו! יש לי המון מה להגיב לך! אני

לא יודעת מאיפה להתחיל!:) חחה טוב אני אלך צעד צעד.. דבר ראשון בקשר לזה שכאילו גבי ישנה ליד זינה, חשבתי בדיוק אותו הדבר! למה זינה לא אמרה לטארה כלום!? היא כאילו היתה אדישה כזה לגבריאל...למרות שכאילו היא נסתה להיות אימהית ולתת לה הזדמנות ולהיות נחמדה אליה...אבל כמו שטארה אמרה לגבי שהיא יכולה לישון בצד השני, אז אותו הדבר היא יכלה לישון בצד השני!!!!!!!!!!!!!! חוצפנית! אוקי בקשר לזה שזינה אמרה שדווקא היא עזרה מאוד עם ההוא שידע איפה הכד, והיא לא עצקה עליה, כמו שהיא עושה עם גבי...אז כאילו אני גם כעסתי אבל הבנתי גם למה זינה אמרה את זה.. הרי היא מנסה להשתנות...היא עשתה את זה מתוך רצון לנסות להוכיח את עצמה לזינה שהיא מנסה להיות טובה ולא רעה..ולא מתוך דחף לעזור כמו שתמיד יש לגבריאל...אני לא מצדיקה את זה שזינה לא צעקה עליה, אבל היא כאיול רצתה לעודד אותה שהיא עשתה מעשה טוב, למרות שהיא לא הקשיבה לה. ובקשר להתחלה שגבי לא הרביצה לה ממש אז גם כעסתי ממש! כאילו היו קטעים שכאילו ניסתה להתחמק, כמו שכתבת בציטוטים, שאם היא אל אוהבת את הפרצוף שלה אז שלא תסתכל, ואחר כך שהיא זרקה עליה דייסה..לדעתי גבריאל היתה יותר מידי טובה ונאיבית.. היא הייתה צריכה להחזיר, אחרי שלב מסויים.. כאילו כשהיא התחילה להרביץ לה... למה כשגברים תוקפים את גבריאל אז היא חופשי מרביצה להם, או נשים לוחמות אחרות, אבל משום מה כאילו פה היא ניסתה להמנע מריב (לפני שיהא ידעה שהיא ילדה קטנה ומבולבלת..) כאילו הבנתי את גבי שהיא אל רצתה לריב, וכל הכבוד, אבל אחר כך היא היתה צריכה להחזיר.. וטוב שאחר כך היא באמת הביאה לה מכות! ממש נהנתי לראות את הקטע הזה! חחה..:) כמה שזה נשמע מגעיל אבל נהנתילראות את הטארה הזאת חוטפת מכות מגבריאל!!!!1 היא הראתה לה מי יותר חזקה! למרות שהיא נראית תמימה ועדינה היא חזקה ולא תיתן לה לרדת עליה ככה שוב!!:) ובקטע במדונה, דווקא חשבתי שזה חמוד...זה מה שהן עושות בזמן החופשי, איזה מתקוות! וגם את המשחק שהן עשו ב"יום החיים" שמתי לב שהן עושות את זה הרבה...כבר בכמה פרקים ראיתי את זה..:) ואמרת שיותר אהבת את המשחק שלהם ב- ADITL אממ מה זה..? וגם אני לא הבנתי את הסוף!! חחחה=) מה הקטע של זינה להתסכל כזה כשהשמש נוצצת מאחור..?:) חחההה מישהו יודע למה זה היה ככה ומה המשמעות של זה!? וגם אני ממש אהבתי את הציטוטים.. וגם היו כמה משפטי חוכמה (חחה) שאנשים פה רשמו בשרשור משפטים חכמים...שלקחו מהתוכנית.. כמו: יותר קל להאמין בעצמך אחרי שמישהו אחר מאמין בך.." ועוד משהו היה, אני לא זוכרת.. ובכלל אין בעיה בפרצוף של גבי! הוא יפה מאוד..): אם כבר לטארה הזאת יש פרצוף מעצבן! שתסתכל על עצמה ועל שיער בבון שיש לה! =) ואגב, גם אני ממש אוהבת לראות פרקים שעוד לא ראיתי.. בעקרון הרבה פרקים מהעונה השלישית לא ראיתי..אז עוד מעט יהיה לי הרבה פרקים חדשים לראות:) ובקשר לזה שזינה לא התעוררה כשטארה הלכה..אני ממש חשבתי על זה כמוך! כאילו תמייד היא תעוררת אפילו כשאנשים מרחוק באים וכמעט הורגים אותה א היא שומעת (כמו ב"יום בחיים" אבל כשמישהו ישנה לידה, ואפשר אפילו להרגיש את התזוזה, היא לא שמה לב... מוזר...:) אולי זינה ישנה חזק! וואו..כמה כתבתי..:)

ברודי

New member
חחח מצחיקה...

שברת אותי מצחוק עם השיער של טארה. באשכרה, כונפת יערות קטנה... אין ספק שבסופו של דבר זינה צדקה ב..כל ההתיחסות שלה, אבל הפרצוף שגבריאל עשתה כשהיא נשארה וחיכתה לזינה ובסוף היא יצאה הפראיירית. ADITL זה- a day in the life שזה למעשה "יום בחיים" ככה שדיברנו על אותו פרק ;) אני חושבת אבל שזינה לא התעוררה כי היא לא מתעוררת מדברים כאלה, כמו שהיא ישנה כבר כמה שנים עם גבי וכשהיא נמצאת עם מישהוא שהיא בוטחת לא צריך להיבהל מכל תזוזה קטנה ולקום, רק מרעשים "מאיימים" משהוא... (כמו חרב מול הפרצוף או כל רעש מוזר אחר)

shanyz

New member
אבל כשהיא ישנה איך היא יכולה להבדיל

בין רעש של אנשים רעים צועדים או גבריאל צועדת... כאילו היו המון מקרים שגבריאל התעוררה וזשינה כן התעוררה אחריה.. ובעקרון כן, כשישנים עם מישהו שבוטחים אין סיבה לפחד..אבל אם זאת לא הייתה טארה שקמה, וזה מישהו שהיה גורר אותה או אולי מישהו רע שבא לרצוח אותן.. מבינה? כאילו היא לא יכלה לדעת שזאת טארה... אבל חפיף..:)

gabrielle

New member
../images/Emo150.gif

כמה... כמה... כ-מ-ה פעמים העברתי אחורה וקדימה בוידיאו את הקטע שגבריאל מרביצה לקופה הזאת... כ-מ-ה... כל כך הרבה. ואו... אני לא אגיד לכן כמו מה זה בשבילי כי אסור להשתמש במילים כאלה בפורום
. בכל מיקרה, כשגבי החזירה לה... זה הפך להיות פרק חמוד. בנוגע לזינה, לדעתי, זינה לא רוצה שאיזה מים מטופשים ימחלו לה על כל החטאי העבר שלה, והיא בכלל לא רוצה שימחלו לה על זה- כי זה פשוט לא שווה כלום. זינה רוצה לחיות עם הכאב שלה כדי להעניש את עצמה על פשעי העבר שלה. זאת דעתי לפחות...

shanyz

New member
אממ כן היא רוצה להתמודד עם זה

וגם היה איזה פרק, או שאולי זה פרקים, שכאילו כדי שזינה תוכל להמשיך הלאה בחיים שלה היא צריכה לקבל את עצמה עם כל הפשעים שהיא עשתה ולחיות עם עצמה עם הטעועיות.. אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה סתם לנסות.. הרי זה לא יזיק.. =S טוב..אבל איך שמתחשק לה:) או לכותבים..:) ו..מה אסור להגיד בפורום?:) זאת קללה? חחה לא הבנתי כל כך את כוונתך.. תשלחי לי מסר ותכתבי לי מה שהתכוונת שאסור לכתוב פה..:) טוב?

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחח

עדיף שלא... אני סתם צחקתי לא משנה * אדומה *

shanyz

New member
חחחהה...:) ללאאאא אני רוצה לדעת!

חההההה חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחההההההההההההההה

בקשר למחילה...

בנוסף למה שירדן אמרה, יכול להיות שזינה פשוט מאמינה שכל הדברים שהיא עשתה פשוט אי אפשר לסלוח עליהם...וגם לא איכפת לה מהאילם...א איכפת לה אם האלים יסלחו לה או לא, היא יותר רוצה שהאנשים שהיא פגעה בהם יסלחו לה, אבל זה כמעט בלתי אפשרי כי רובם לא חיים עכשיו או שהיא הרסה להם את החיים....אבל יותר מכל, זינה רוצה וצריכה לסלוח לעצמה וזה הדבר היחידי שהיא לא מסוגלת לעשות, אז מה זה משנה אם האלים יסלחו לה אם היא לא מסוגלת לסלוח לעצמה? מקווה שכתבתי את זה בצורה מובנת

shanyz

New member
אממ טיפה הסתבכתי:) אבל...בכלליות

הבנתי את הנקודה שלך.. אממ כן יש מישהו שסלח לזינה על שהיא פגעה בו... וזאת... גבריאל!=) ונראה לי שגם אמא שלה כעסה עליה כי היא פגעה בה והיא סלחה לה... וגם בודיסיאה, לא? או שהן נפרדו עדיין כזה בכעס..? אממ טוב מה זה משנה:)

למעלה