FOX TV

FOX TV

למי שמכיר את האתר www.fox.com זה האתר של החברה שמשדרת את OC כמו קשת רשת וטלעד בארץ.. בכל מקרה, בכל שבוע כמה ימים לפני שידור הפרק בארה"ב הם נותנים צפייה של דקה מהפרק שישודר בערב, לא מדובר בספויילר אלא בטעימה ממש ממש קטנה ממה שעומד להתרחש. למעוניינים כתובת האתר www.fox.com מצד ימין למטה יש תוכניות, תעברו עם החצים עד שתגיעו לOC. בהתחלה תראו איזה פרסומת אבל אחרי זה תוכלו לראות את הפרק. תהנו.

gotio

New member
fox עושה קצת יותר מלשדר.

היא מפיקה ויוצרת הסידרה.

gotio

New member
שימי לב לכותרות בסיום.

אם אני זוכר נכון. מצויינים כמה שמות הקשורים לפוקס. לגבי WB. בעיקרון יש להם ערוץ סדרות. סמולוויל, מגרש ביתי, מכושפות ועוד משודרות שם. יכול להיות שהסידרה מצולמת באולפני WB?

SaRaS GirL

New member
WB זה הסדרה שהפיקה ויצרה את האו.סי

פוקס זאת הרשת שקנתה את הזכויות שידור שלה. אז מן הסתם זה יהיה ככה... בכל מקרה האו.סי זאת סדרה מבית היוצר של WB רוצה הוכחה? אמממ כנס לפה: http://www2.warnerbros.com/web/main/television/television.jsp?frompage=wb_homepage אם תרד ברשימות תראה שהאו.סי שם. WB היא חברה שמייצרת ומפיקה סדרות, רוב הסדרות שלה משודרות בערוץ שלה The WB אך מספר יחסית קטן של סדרות משודרות ברשתות אחרות. גם אם תשים לב בסוף בסוף של האו.סי אחרי הכותרות סיום יש ת'סמל הזה של ה-WB.

gotio

New member
ח"ח

אבל פאק. WB מרוויחה הרבה כסף מזה שהיא מוכרת אותה לפוקס. אבל עכשיו רגע, בראיונות עם שוורץ' לקראת העונה השלישית, הוא אומר שהוא מתייחס לעונה כאילו האי האחרונה, "כי בכל שלב פוקס יכולה להוציא את התקע". אזזז? אם הוא שכיר של WB, מה אכפת לו אם פוקס לא תרצה לקנות את הסידרה? חברות אחרות יכולות לא? או שהעובדה שהם קנו את הזכויות שלה מקנות רק לה את הזכות לשדר אותה. תמיד.

Aviad1987

New member
זה בדרך כלל לא קורה

היו מקרים חריגים כמו - פוקס מחזירה לחיים את "איש משפחה" המצויינת שנתיים אחרי שהיא ירדה או "באפי" נקנת לשידור בUPN אם אני לא טועה, אחרי שWB (הערוץ) וויתר עליה. אותו דבר כמעט קרה עם - דד לייק מי, אבל לפי מה שהבנתי זה עוד לא יצא לפועל אם בכלל. בכל מקרה אם פוקס יחליטו זה כנראה יהיה הסוף של האו סי.

invAsion

New member
אתה צודק בקשר לבאפי.. ../images/Emo103.gif

ובקשר לOC, לא נראה לי שיש מקום לדאגה. לא מבטלים את אחת התוכניות המובילות של הערוץ אם אין לה בעיות רייטינג או משהו (עובדה שלא ביטלו את מכושפות אחרי עונה 5
).

dht160

New member
פוקס מאוד מאמינה באו סי

וכבר הצהירה לפני עליית העונה השניה בה עברה הסדרה למשבצת הקשה של חמישי בערב כי היא רואה את HE O.C כי אחת הסדרות המרכזיות שלה והיא לא תוותר עליה כל כך מהר. במקרה הגרוע ביותר הם ילשפו אותה מיום חמישי. אמש הפרק עשה4.2% ואני מקוה שהם ישלפו ואתה משם ומהר. גיא

Tinty

New member
במיוחד כשעכשיו החלה ליגת הNFL

שמשודרת בערבי חמישי בABC - ובמקביל ל'הישרדות' ולCSI, שמשודרות בCBS, ל'סמולוויל' שבWB, וכמובן לקראת עלית הסיטקום החדש של כריס רוק - 'כולם שונאים את כריס'. כבר ציינתי שהלוח מתחיל להיות נורא צפוף, וThe OC עלולה ליפול בין הכסאות? FOX צריכה להזהר מאוד, משום שהסדרה עלולה לאבד את הקהל שלה בכל רגע נתון. מצב הסדרה מבחינת לוח השידורים הולך ומסתבך, ואני לא חושב שאני היחיד שמפחד שהעונה היא תקרוס.

Tinty

New member
כן.

FOX משדרת את אירועי ליגת הבייסבול. ABC משדרת את ליגת הפוטבול והסופרבול. CBS, כזכור, שידרה את הסופרבול בשנים האחרונות - עד תקרית ג'נט ג'קסון הידועה לשמצה.

invisiblegirl

New member
איזו תקרית ג'נט ג'קסון??

קראתי שג'וש הזכיר את התקרית הזאת בהקשר של אלכס ומריסה, ולא הבנתי על מה הוא מדבר... אפשר לקבל הסבר?

מיושית

New member
סתם משהו קטן שאולי יעניין אתכם..

מוזר, נזכרתי בזה רק עכשיו.. אני וחברה שלי היינו אחראיות על התוכן במסיבת סיום של השנה שעברה בבית-הספר הדוסי והמגעיל שלנו. בקיצור, אמרו לנו לעשות תסריט לסרט שנצלם, בנושא, איך לא, תנ"ך (ספר שמות). היינו צריכים גם לנתח את הדמויות באופן פסיכולוגי (?!). עשינו דווקא למורה, כי היה לנו סיפור, שהבית ספר שמע שה"או.סי" סנסציה בכיתה שלנו, שלח מכתב להורים עם איסור מוחלט לראות את זה.. משוגעים.. חח..
הקיצר, אני וחברה שלי הכנו תסריט בשם "the o.T." - (דה או תנ"ך.. חע חע
). לפניכם הדמויות (בדיוק ככה הגשנו למורה את התסריט) - * יוכבד - האמא שלא מתייחסת לבת שלה, ביץ' ושרמוטה (ג'ולי). * עמירם (אבא של משה ואהרון) - אדם טוב לב, אך מסתבך מדי פעם בכל מיני דברים. (ג'ימי?). * המלך פרעה - רשע, תאב בצע. אבל קיבל את מה שהגיע לו. (קיילב). * מרים - הנערה היפייפיה וטובת-הלב, עם רגשות אשם על זריקת אחיה ליאור (אגם). (מריסה). *משה - הבחור החתיך והקשוח, שמגיע מהפריפריה (?) - ריאן כמובן. *אהרון - החננה שלא מתערב בענייני המשפחה, ורק מנסה להשפיע על משה לעזוב את השטויות שלו. (סת'. נראה לי..) * בתיה - בת המלך המפונקת, המעצבנת והיפה. (סאמר). * ציפורה - טוב.. לא היה לי מה לכתוב.. אז.. תרזה?
ישבנו לראות ערימה של פרקים של האו.סי שהקלטנו, ואת כל, כל הטקסטים העתקנו, רק עם שינוי השמות והמיקום.. חח.. רק שתבינו, היינו צריכות לעבוד חצי שנה על הפרויקט הזה. וואו, איך המורה השתוללה כשהיא ראתה את זה. אז קיבלנו 0 בתעודה, בעבודת צוות ובארגון פרוייקט. נו, לא נורא..

JoHnYmYsTeR

New member
יש לך חרא של בית ספר.

באיזה זכות הם מתערבים בחיים הפרטיים שלכם?

מיושית

New member
את מספרת לי??

הם ממ-ש חצופים. טוב, ברור שאף אחד לא שם עליהם. המנהל חרדי, וכל המורות מנסות ללקק לו, אז ככה זה..

Tinty

New member
סופרבול. מחצית. ג'סטין טימברלייק.

פיטמה מפורסנגת וקלסטרופובית, שהרגישה צורך עז להציץ החוצה באותו הרגע. הייתי מביא תמונות אם זה לא היה מגעיל אותי :-\

invisiblegirl

New member
לא הבנתי...

מה קשור ג'סטין טימברלייק? אפשר לקבל את הסיפור ממש ולא מילים שאני צריכה לנחש מהם מה עומד מאחוריהם?

shawn 1

New member
נצל"ש

למישו יש את התמונה הזאתי (והדומות לה שפורסמו) ביותר גדול? אולי בגודל טפט? תודה!

למעלה