free your mind יש דרך אחרת

free your mind יש דרך אחרת

אנחנו דור רקוב. דור שמעדיף להירקב בבית עם המזגן או בקניון (עם המזגן), מאשר לקחת את הגיטרה ולתפוס טרמפים לכנרת. איך יצאנו כאלה ציניים ואדישים? איך הדבר הכי חשוב לנערות הוא להיות "כוסיות", ולנערים לתפוס את ה"כוסיות"? איך, בזמן שיש כל כך הרבה להקות נונ-מיינסטרימיות נפלאות (!), שפשוט לא מצליחות לעלות, כי המיינסטרים המצומצם של היום לא מאפשר להם את זה, עולה איזו בארבי מנופחת שדיים ותוך שבועיים ושיר אחד היא הדבר הכי חם היום? איך שני ערסים שהחליטו להיות "זמרי היפ הופ" ואמרו, וואלה, אין כישרון, מה עושים? דוחפים כמה כוסיות לתוך קליפ וזה בטח יעבוד! איך זה עובד?? כולם הולכים עם הזרם, נשרכים אחרי תרבות עלובה של מיינסטרים אפור ושגרתי וכל מי שמעיז לחשוב על להוציא את האף שלו מהקובייה מיד דואגים להחזיר אותו כל כך חזק פנימה, שיש לו טראומות לכל החיים, והוא ילך ללמוד עריכת דין, ובגיל 27 כבר יהיה לו בית מאורגן ובורגני עם ילדה קטנה, כלב ומשכנתא. ואם אפשר אז גם שגרה מעיקה עד דמעות. חיים מושלמים? לא בדיוק. אז עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם "מה הברירה השנייה?" "יש לנו עוד אפשרות?" או אולי אפילו חושבים, "פאקינג שיט! אני רוצה משהו אחר, אני מת למצוא את עצמי בחיים ההזויים האלה, מה לעשות? מה הדרך?" אז זהו. יש עוד דרך. דרך של אהבה בלי גבולות, של נדודים, של חופש, של הרמוניה מטורפת... "אחד אחד היו נאספים, מגודלי שער ויחפים, חולמים בייחד ועפים, ילדי הירח- ילדים יפים..." הרעיון המעשי הוא להקים קומונה של אמנים (בעיקר, לא רק), שתנסה ליצור חיים אלטרנטיביים מהמסלול הרגיל. הקומונה מתיימרת להיות בסגנון הקומונות של הסיקסטיז- דוגלת בחופש, באהבה חופשית, ברוקנרול, ביצירה נונסטופ ובהרמוניה. אנחנו נעביר את המסר שלנו (היציאה מהקובייה ונגד הדיכוי האמנותי) בעזרת מוזיקה, וחדירה לתקשורת בעזרת פרובוקציות. העולם הזה שלכם, קחו אותו... : ) מה אתם יודעים, אולי תמצאו את עצמכם במקום יותר טוב ממה שאי פעם קיוויתם? מאושרים יותר ממה שהייתם בחלומות הכי פרועים שלכם? ... free your mind לפרטים נוספים- אייסיקיו 343323238 או אימייל- [email protected] קים

EyalPolo16V

New member
חביבי, שנות ה70 מאחורינו ../images/Emo13.gif

אין יותר לקנות טרנספורטרים עם סמל של PEACE מקדימה.

sky*

New member
פרובוקציות

משפיעות רק על דרך השלילה לרוב. יכול להיות שאתה צודק אבל דברים כאלה יכולים להבשיל בכל אדם באופן אישי. בעיני זה נקרא התבגרות. קח לדוגמא את אביב גפן שאמר לפני כשמונה - עשר שנים את אותו הדבר ("אנחנו דור מזויין"?) והשתמש בהרבה פרובוקציות. אמנם הוא סחף אחריו המונים אבל מה קרה לאותם ההמונים? אני לא רואה שהם תורמים לחברה או לעצמם. לעומת זאת ראיתי הרבה נסיונות התאבדות ודכאונות נעורים קשים שהתעוררו בעקבות הטריגר שלו. אז למה זה תרם בעצם? ואגב, מה הקשר לפורום הזה? שבת שלום sky

ailag

New member
היא כתבה את אותה הודעה בעוד שני

פורומים. בטח כתבה בעוד פורומים ומחקו. תסתכל/י בכרטיסישי שלה

אביב לא גוייס מטעמי בריאות

וניסה להתנדב אך ללא הצלחה וללהקה צבאית לא קיבלו אותו. לפני שאתה מטיח האשמות בבנאדם שאתה לא מסכים עם הדיעות שלו, תברר קצת עובדות בשטח.

EyalPolo16V

New member
סיפור מעניין אבל הוא לא משנה את

מה שאמרתי א) הוא אפס מאופס בלי קשר לזה שהוא לא עשה צבא. ב) הוא לא עשה צבא. ג) שחרור מטעמי בריאות זה ברוב המקרים בולשיט זה יכול להיות גם מטעמי בריאות הנפש אחרי שהוא עשה להם שם הצגות , או בא עם אודם שחור..

אמממ יש לי שאלה../images/Emo140.gif

האם הבאת את העובדה שהוא לא עשה צבא כסתם נתון עליו (כמו שבאותה מידה יכולת לומר יש לו שיער בצבע X) ? או שקישרת את היותו אפס מאופס לעובדה שלא עשה צבא ? במילים אחרות - גם אני לא עושה צבא, האם אני אפס מאופס בעיניך ?

זו דעתך

א.לדעתי הוא רחוק מאוד מלהיות אפס מאופס, כי אם הוא היה כזה הוא לא היה מגיע למעמד שהוא הגיע ונשאר בו יותר מ-10 שנים. ב. מי שצה"ל החליט שלא כשיר לשירות מסיבה כלשהי - אין מה לבוא אליו בטענות ג. תתפלא, אבל שחרור מטעמי בריאות זה ממש לא בולשיט ואולי אתה לא יודע, אבל על עטיפת אחד הדיסקים שלו יש צילום רנטגן שלו בו רואים בבירור את הפלטינות בגב. וגם אם היה משתחרר מטעמי בריאות נפש הוא עדיין שוחרר ולא השתמט, בניגוד לרבים שמשתמטים על אף שבריאים בגופם ונפשם ומשתמטים כי סתם לא בא להם "להיות פראיירים"

EyalPolo16V

New member
טוב, זה פורום יוצאים מהבית

אחרי הכל, אז נמשיך את הדיון הזה בפורום : "אנטי-אביב גפן"

subotaj

New member
אנשים כמוך מעצבנים אותי... נו אז..

אטוטו אני מסיים את הצבא? נו ו? זה אומר שאני גבר? מי אמר שחובה עליך לעשות צבא? אני לא כלכך אוהב את אביב גפן אבל הוא לא אפס אלה גבר, גבר! שם זין על כולם התחיל לעשות אומנות וכסף! איך אפשר לקרוא לאדם כזה אפס?

ailag

New member
הוא אפס אם מה שאכפת לו זה

אמנות וכסף, ולא, למשל, לעזור למדינה. לא אומרת שזה הסיפור (כי אני לא בקיאה בסיפור) אבל אם מה שאכפת לו זה כסף? עלוקה, שילך לחפש. אפס. ויש לך שגיעה בחתימה. נ.ב. זה שאתה מסיים צבא אומר שאתה גבר? כי אני סיימתי את הצבא.. ונראה לי שנשארתי בת.

עמית22

New member
הקריטריונים להיות אדם - אפס

הם עזרה למדינה? מה רע באומנות וכסף? כל הקפיטליסטים הם אפסים? (דגש על הכל, אין ספק שרובם כאלו
)

ailag

New member
כסף הוא אמצעי, לא מטרה

עזרה למדינה היא קריטריון במקרה של המדינה שלנו, שכדי להתקיים דורשת עזרה מאזרחיה. התחמקות מעזרה (עזרה = צבא או ש"ל) היא אנוכיות לשמה. כמו לאכול במסעדה ולצאת בלי לשלם, רק בקנה מידה גדול יותר. (גם אם האוכל לא טעים או השירות לא מספק - לא יוצאים בלי לשלם ולא מתחמקים משירות) לעשות דברים בשם האמנות זו פלצנות. להתחמק מהצבא בשביל לכתוב שירים נוגים לא שונה מלהתחמק מהצבא בשביל ללמוד תורה. (חוץ מזה שלפי האמונה שלי להתחמק מהצבא בשביל ללמוד תורה היא כפירה מסויימת באל. יש סימנים ברורים בתנ"ך שאלוהים רוצה שאנחנו נסתדר בעצמנו ולא נסתמך עליו)

subotaj

New member
חחחח אני מעדיף שיעשה אומנות מאשר

שישב וישדך דפים, או שיהיה ש.ג באיזה חור או סמבץ באיזה בסיס ציוד של חימוש... אקיצר עדיף שיעשה אומנות למען האנושות, מאשר שירקב בצבא שבמלא זה לא יתרום לאף אחד...ובמיוחד לעצמו! ועוד משהו- גם אם האומנות שלו זה לפסל בחרא, זה עדיין עדיף מאשר לשרוף 3 שנים על כלום! ובמקום להשקיע כסף בכלום = תקציב הבטחון שיעשו פארקים, ויבנו כבישים נורמלים - תראו את יפנים, סינגפורים... לא חסר דוגמאות כאלה.

עמית22

New member
לעשות דברים בשם האמנות וגו'...

חבל שככה את מסתכלת על דברים גליה. אולי אם היתה במדינה הזאת קצת יותר אומנות וקצת פחות מלחמה, המצב כאן היה הרבה יותר טוב...

ailag

New member
קלישאות, קלישאות, קלישאות.

אני אישית אוהבת אמנות מסוגים מסויימים (קומיקס
גם מוזיקה) ואני גם מאיירת לעיתון כבר שנתיים - כלומר משתתפת באמנות גם מצד היצירה. עדיין - אם השאלה היא אם להגן על הארץ שלי מפני מלחמה או לדלג בשדות ולזמר לי את זמרת האביב כאמנות, הבחירה שלי היא הראשונה. קודם השרדות, תנאים נורמליים, ואז אמנות. ובבקשה אל תדבר אליי בקלישאות או בקביעות לא מנומקות. אי אפשר להגיב לזה. לא אמרת שום דבר ערכי בהודעה האחרונה. אם היתה אמנות על חשבון צבא, היו נכנסים מחבלים לבית הקפה של האמנים והורגים את כולם. אז עם כל הכבוד, שיעשו אמנות בזמנם החופשי, אבל שימלאו את חובתם לבטחון המדינה (או בצורה מקבילה, לרמת החיים ע"י ש"ל)

למעלה