Freestyle!!! C.T

Mohawk Tom

New member
Freestyle!!! C.T

אוקיי אנשים במיוחד חובבי הראפ היפ הופ אר אנ בי ופריסטייל למינהם תקשיבו טוב טוב: יום ראשון הקרוב ה16.3 מסיבת פורים מטורפת של צוות הסיטי ב V-Bar, משה בקר 15, אזור תעשיה הישן של ראשון לציון!!! 40 ש"ח כניסה, נרגילות חופשי שתיה חופשית וודקות טקילות בלאגנים Happy Hours בר אקטי-V, די גיי שי 360!!! יהיה פריסטייל מופע ברייקדאנס ועוד מלא הפתעות!!!

Mohawk Tom

New member
ועוד משהו!

יש סלקציה - כניסה מגיל 16 ומעלה(זה כעיקרון מסיבה לי"א ומעלה) וגם ערסים לא נכנסים...

The WizardMan

New member
ערסים ?

מה... זה מופיע בתעודת זהות או משהו ?

סבגבג

New member
פאקקקק ... זו הדרך שלכם לייחצן ..?!

"וגם ערסים לא נכנסים" ?!?!?!

NiGa

New member
ניחשתי שמישהו

יתקע לעצמו גזר בתחת ויקח כל דבר ברצינות מדי... לייטן-אפ, מה זה משנה?

Mohawk Tom

New member
יש כזה גלאי כמו של השומרים בקניון

וזה מצפצפף אם אתה ערס. תאמת זה מצפצף בכל מקרה אבל אם זה ערס אז הוא עונה למכשיר " מה ת'מצפצף עליי?"

Mohawk Tom

New member
ודרך אגב ועכשיו ברצינות פשוט אתם לא

מכירים כלכך מועדונים בראשון אולי חוץ מהפאב של ישראל וכן מכניס ערסים(הכל בישביל הכסף...) אז במסיבה הזאת פשוט תהיה סלקציה וכמו שאתם רואים ערס ברחוב אז גם אני ושאר הסלקטורים נדע.

טום,

הרעיון פסדר והכל, אבל..אפשר לנסח דברים יותר בעדינות, ואז לא היו תגובות על זה. אתה מבין, אני הבנתי מה אמרת, ולי אין בעיה עם זה, אבל "ערסים לא נכנסים" זה קצת צורם לאוזן:\

Mohawk Tom

New member
מוצאים סיבה ובמקום דומה אמרו לי פעם

שזה מסיבה מגיל 20 ומעלה כשכולם היו בני 16 רק כי עיצבנתי ת'שומר וזה לא פעם ראשונה שזה קורה אולי בחולון לא רגילים אבל ככה זה בראשון "סלקציה"

Mohawk Tom

New member
אתם יודעים מה מזה הויכוח הטיפשי הזה

שאף אחד לא יבוא מנהלת הפורום תמחקי בקשה את ההודעה אתם לא הקהל המתאים...

NiGa

New member
אהבתי גם את זה!!

כל הכבוד! לפחות מישהו שם קצוץ על מה שצריך לשים עליו קצוץ

למעלה