רגע רגע..----->>>>>
אה.. ומי שעושה היפ-הופ?.. מה עושה אותו אמן אמיתי?.. אתה חושב שכל אמני ההיפ-הופ כותבים לבד את השירים שלהם? וכל אמני ההיפ-הופ מייצרים את המוזיקה לבד? אז אם אתה חושב שזה ככה.... אז תתעורר! (ד"א אני כן אוהב גם היפ-הופ) אה.. ו.. באלבום של אבריל לאבין, (לפחות בשני) אין שיר אחד שהיא לא השתתפה בכתיבה, ולא פחות שירים שהיא כתבה בעצמה. וגם חלקם היא הלחינה. ותסתכל על התוצאה הסופית, לדעתי שירים יפים. (ולפי מה שהבנתי היא כן יודעת לנגן בגיטרה) ולמה אתה חושב שמי שלא יודע לנגן בגיטרה הוא לא עושה רוק אמיתי? מה עם מישהו לא יודע לנגן בגיטרה הוא לא יכול לעשות רוק? רוק זה השירה, הכתיבה, הניגון, וההלחנה. נו דאוט הם להקה. הם יוצרים ביחד. אני לא חושב שכל חברי הלהקה חוץ מגוון יושבים לבד, כותבים, מלחינים,מנגנים, ובסווף קוראים לגוון שתשיר ותלך הבייתה. הם להקה. כולם מעורבים ביצירת השיר, גם אם גוון לא מנגנת בעצמה, היא בוודאי משתתפת בחלקים מהלחן אם לא בכולו לפעמים. היא שרה, והיא גם כותבת. אז תעשה לי טובה ואל תגיד לי שגוון מזוייפת. אם פתאום היו באים ואומרים לך שהלהקה שאתה הכי אוהב לשמוע (להקת רוק כן..) היא לא כותבת בעצמה את השירים ולא מלחינה, רק שרה. אז פתאווום זה כבר לא היה רוק? התוצאה הסופית היא מה שמשנה. למרות שאם אני אעריץ מישהו זה יהיה כנראה מישהו שיוצר את השירים שלו ולא רק שר לדוגמא..: בוא ניקח את נוו דאוט.. אז אם מסתובבת לה פוזה פה בפורום זה יהיה אתה.