FRESH- ראיתם?

dilan angel

New member
FRESH- ראיתם?../images/Emo110.gif

את גוון בקליפ החדש של פארל, היא נראית שם בדיוק בסטייל של היי בייבי וחוץ מלעשות "יו גוט איט" משהו כזה, היא לא עושה הרבה:| אני אישית מתגעגעת לגוון של פעם כיוצרת וכפרפורמרית שונה.

I A m i t I

New member
... אוף גמני מתגעגע! ../images/Emo7.gif

ולא, לא ראיתי את הקליפ.. אבל אני אראה!

«Pink Girl»

New member
כן..גמני ראיתי..../images/Emo4.gif

חח היא באמת חמודה בקליפ אבל היא באמת לא עושה שם כלום..=/ מתגעגעת גם חח
ומקווה לעוד אלבום של נו דאוט
!

dilan angel

New member
גמני רוצה אלבום חדש כבר../images/Emo110.gif

וחסררררר להם אם הם לא חוזרים לטיפה רוקיסטיות שהייתה להם

Koocachoo

New member
כן ראיתי!

היא נראית מעולה ובאמת חבל שהיא אומרת רק 3 מילים!

da1boy

New member
אני לא מתגעגע!

גוון נכנסת חזק להיפ הופ וזה מעולה!! היא לא מתיימרת להיות רוקיסטית מזוייפת היא אמיתית! (הכוונה שלי ברוקיסטית מזוייפת זה שהיא לא יודעת לנגן בגיטרה, לכן היא לא יכולה להיות רוקרית)

Lotzifer

New member
סליחה?!?!

מי שלא יודעת לנגן על גיטרה היא לא יכולה להיות רוקרית?!?!?! איזו שטות!!!!!!!!! את יודעת, יש עוד דברים ברוק חוץ מגיטרה! יש כתיבה, יש עוד כלי נגינה, יש את השירה עצמה. רואים שאת לא מבינה במוזיקה בגרוש. קבלו את סליחתי, את ההודעה ממש עיצבנה אותי.

da1boy

New member
ממי קודם תלמדי לקרוא

הנייק שלי זה DA1BOY , ו-BOY זה בן.... ורואים שאת לא מבינה מהחיים שלך כי רוק מבוסס בעיקר על גיטרות. ובשביל להיות "רוקר", חייבים לדעת לנגן בגיטרה כי זה הקטע של הרוק!!!!!! וכל מי שלא מנגן בגיטרה ועושה מוזיקה שהלחינו לו, וכתבו לו הוא לא עושה רוק!!!!! לכן אני לא סובל זמרות פופ כמו אבריל לבין שמשחקות אותה רוקריות כי זה יוצא כזה מגוחך, מישהי כמו אבריל סתם משחקת אותה רוקרית, בזמן שהיא לאיודעת לנגן ולא כלום וזה כל כך מעצבןןןןןןןןןןןןןןן לכן, שכל זמרת תעשה משהו שמתאים לה ושלא תתימר להיות משהו שהיא לא, ובגלל זה אני כל כך אוהב את גוון, כי אם היא לבד הייתה עכשיו משחקת אותה רוקרית ומתיימרת להיות משהו שהיא לא, היא לא הייתה מקבל חצי מההצלחה שיש לה... בגלל שהיא אמיתית יוצא לה מוזיקה סבבה!

I A m i t I

New member
רגע רגע..----->>>>>

אה.. ומי שעושה היפ-הופ?.. מה עושה אותו אמן אמיתי?.. אתה חושב שכל אמני ההיפ-הופ כותבים לבד את השירים שלהם? וכל אמני ההיפ-הופ מייצרים את המוזיקה לבד? אז אם אתה חושב שזה ככה.... אז תתעורר! (ד"א אני כן אוהב גם היפ-הופ) אה.. ו.. באלבום של אבריל לאבין, (לפחות בשני) אין שיר אחד שהיא לא השתתפה בכתיבה, ולא פחות שירים שהיא כתבה בעצמה. וגם חלקם היא הלחינה. ותסתכל על התוצאה הסופית, לדעתי שירים יפים. (ולפי מה שהבנתי היא כן יודעת לנגן בגיטרה) ולמה אתה חושב שמי שלא יודע לנגן בגיטרה הוא לא עושה רוק אמיתי? מה עם מישהו לא יודע לנגן בגיטרה הוא לא יכול לעשות רוק? רוק זה השירה, הכתיבה, הניגון, וההלחנה. נו דאוט הם להקה. הם יוצרים ביחד. אני לא חושב שכל חברי הלהקה חוץ מגוון יושבים לבד, כותבים, מלחינים,מנגנים, ובסווף קוראים לגוון שתשיר ותלך הבייתה. הם להקה. כולם מעורבים ביצירת השיר, גם אם גוון לא מנגנת בעצמה, היא בוודאי משתתפת בחלקים מהלחן אם לא בכולו לפעמים. היא שרה, והיא גם כותבת. אז תעשה לי טובה ואל תגיד לי שגוון מזוייפת. אם פתאום היו באים ואומרים לך שהלהקה שאתה הכי אוהב לשמוע (להקת רוק כן..) היא לא כותבת בעצמה את השירים ולא מלחינה, רק שרה. אז פתאווום זה כבר לא היה רוק? התוצאה הסופית היא מה שמשנה. למרות שאם אני אעריץ מישהו זה יהיה כנראה מישהו שיוצר את השירים שלו ולא רק שר לדוגמא..: בוא ניקח את נוו דאוט.. אז אם מסתובבת לה פוזה פה בפורום זה יהיה אתה.

da1boy

New member
בקשר לאבריל

אז מה, היום כל אמן שני מעורב בכתיבה של שיר, אפילו בריטני ספירס בקרדיטים רשום שהיא אחת מכמה אנשים שכתבו את השיר, כנ"ל לגבי ספייס גירלז וכ'ו... אגב, אני זוכר שאבריל היתה מעומדת לגראמי ב2002 אז היה רשום את הכותבים של קומפליקטד, אני זוכר היה רשום איזה 4 שמות של כותבים +השם של אבריל. אני בטוח ששאר הכותבים היו מסתדרים מצויין בלעדיה, ואני בטוח שמוסיפים אותה רק כי היא שינתה פה ושם מילים (ובשירים עם "עומק" כמו של אבריל מה כבר אפשר לשנות???, I MISS YOU במקום I NEED YOU AGAIN ?????) והיא ממש לא יודעת לנגן, כל בן אדם שני שלא מנגן על גיטרה יודע ומכיר איזה 3 אקורדים על גיטרה, זה לא הופך אותו למישהו שיודע לנגן עליה...

dilan angel

New member
אתה קצת טועה,../images/Emo110.gif

אני אתן לך דוגמא מנו דאוט למשל. באלבומים שלהם, חוץ מרוקסטדי, הייתה השפעה של רוק, אמנם לא כבדה, אבל יש וזה בולט. אז אתה כאילו טוען שתום (הגיטריסט) הוא הרוקיסט היחידי פה כי הוא זה שמנגן בגיטרה? זה ממש לא נכון להגיד. ומה עם שאר חברי הלהקה? הם לא עושים רוק? בטח שכן. וגוןן? היא הכותבת העיקרית של נו דאוט, והיא וכל חברי הלהקה מלחינים ביחד, אז זה אומר שגם היא חלק מזה, וכן, היא יוצרת רוק. אתה כנראה לא מעריך את גוון מספיק, היא כישרון ענק גם בכתיבה וגם ביצירת מוזיקה. גוון היא הכל. זה מה שמיוחד בה. היא יוצרת מגוונת, שגם יכולה לעשות רוק , פופ והיפ הופ. ובגלל זה אנחנו אוהבים אותה

למעלה