friends

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
friends

פעם קראתי בעיתון שעשו משאל בשאלון בארצות הברית מי מהחברים היית רוצה כשותף לדירה ועקב שעמום ורצון לרשום פה משהו הנני שואל אותכם - which is YOUR favourite friend ולנושא אחר לגמרי למה גוסטדוג נחשב לכזה סרט טוב !? סרט משעממם!

kirk hammet

New member
צ´נדלר , כמובן.

הציניות , העוקצניות , הכל. אולי גם עם רייצ´ל בגלל אאיך שהיא נראית.

JOE KALIBER

New member
פיבי

ואני מוכרח לציין שזה סקר אידיוטי ואני עונה עליו רק כי משעמם לי

חולוני

New member
ג´ואי

אני הכי מזדהה איתו..והוא גם מצחיק. ואני הכי שונא את רייצ´ל. היא מעצבנת אותי.

kirk hammet

New member
לא !

לא הייתי מוכן לגור איתו , בכל מקרה. הוא טיפש , הוא מחוסר עבודה , הוא תפרן. מה אני ישלם הכל בשבילו !? ומוניקה אני הכי שונא.

libi k

New member
צ´נדלר הכי מצחיק אבל ........ ../images/Emo8.gif

הייתי בוחרת במוניקה כי הוא שף........

libi k

New member
צ´נדלר הכי מצחיק אבל ........ ../images/Emo8.gif

הייתי בוחרת במוניקה כי היא שף........
שתבשל דברים טעימים... והיא גם תנקה בליעדיי את הבית,כי חולה על ניקיון!

אלה.

New member
צנדלר ../images/Emo41.gif

הוא ציני בצורה קורעת לא יהיה איתו רגע משעמם

leeloo

New member
צ´אנדלר ../images/Emo47.gif

וכל מילה מיותרת... הוא פשוט הגדול מכולם! דרך אגב, ראיתי היום דאך האינטרנט את הפרק פספוסים שעשו איתם, וזה היה כל-כך מצחיק! אני לא מאמינה שלא רוצים לשדר את זה בארץ... מי שבאמת מעריץ את חברים שיוריד את זה, כי חבל מאוד להפסיד את זה, לא הפסקתי לצחוק! הם עושים שם כאלה קטעים גדולים, וזה באורך של פרק שלם! מומלץ!

dafanf

New member
איפה איפה איפה

איפה ראית את הפרק הזה? איזה אתר????

leeloo

New member
ראיתי את זה אצל חברה שלי

אז אני אשאל אותה ואודיע לכם בקרוב! אני שמחה לראות שאנשים מעוניינים לראות את זה... אולי גם ערוץ 3 ישתכנעו לשדר את זה... זה אחלה פרק, מצחיק כמו שאף פעם לא צחקתם! עם קטעים מכל העונות שלהם!

אנגלינה

New member
אין ספק צאנדלר

המדהים בחברים הבדיוחות שלו הכל עושות אותו מלך חולה על חברים יש לי את כל הפרקים על דיוידי קניתי בלונדון את כל העונות על דיוידי זה ממש שווה זה גם עדיף על העשרות קלטות וידאו שיש לי אבל את הפרק פיספוסים אני חייבת להוריד מאיפה היא קיבלה אותו החברה ?? אנגלינה

צ´נדלר

כי הוא הכי מחובר למציאות וכמעט הכי פחות מופרך.... כמו שנאמר כאן כבר מקודם, גם הציניות ונקודת המבט שלו אין מה להגיד! ושמישהו מהתסריטאים ירענן קצת את הדמויות של רוס ופיבי כמה בן אדם יכול להיות לוזר או מעופף (ת) ?!?

fluppster

New member
צ´נדלר או מוניקה

צ´נדלר מהסיבות הברורות- הוא מצחיק וכיפי וחמוד ואולי אפילו יקרה בינינו משהו....
ומוניקה בגלל שאיתה תמיד הבית שלנו יהיה מסודר ונקי (אני שונאת לסדר ולנקות) והיא תכין אוכל טעים (אני שונאת לבשל). אבל מצד שני היא תשגע אותי עם שיגעון הנקיון שלה! מסקנה- צ´נדלר הכוסי!

למעלה