FS 2000

mayafit

New member
FS 2000

לא מצליח להפעיל VOR, ADF ו - DME, למרות הבחירה בפנל. מישהו יכול להשכיל אותי, האם יש מפסק סודי? ברור לי שלא הוגדרה תקלה. מה נסתר ממני?

flightsim 2000

א. תבדוק אם אתה בכלל על התדר המתאים. בירור התדרים של עזרי הניווט ושדות התעופה באיזור הטיסה שלך יכולים להיעשות ע"י כניסה לתפריט:world - map view, ולחיצה על האובייקט שאתה רוצה מידע עליו. ב. ייתכן שה- master שלך כבוי. יש לחצן בלוח במכשירים להדליק אותו. ג. אם גם זה לא עוזר, נסה להחליף סיטואציה (flight). ד. אם גם זה לא עוזר, יכול להיות שתאלץ להתקין מחדש את ה FS2000 שלך. בהצלחה יובל

mayafit

New member
תודה יובל

כל המלצותיך נבדקו מלכתחילה. כנראה שאאלץ להתקין מחדש. לפני התקנה מחדש, האם יש למישהו רעיונות נוספים?

שאלה לגבי המפה

שלום! אני "טס" על ה-MSFS2002 ולפני מספר שבועות ראיתי שבפתיחת מפה מקבלים גם מבט על וגם מבט צד (למשל לבדיקת אופן שמירת ה-GS). לאחרונה "נעלם" לי מבט הצד וקיים רק העל... יש רעיונות? תודה מראש, דודי.

yuval yelin

New member
תסביר מה בדיוק אתה עושה.

אצלי הכל עובד אני. אני אמסה לשחזר את מעשיך ואולי אני אדע מה לא בסדר. אם אתה יכול תעשה את זה על ה- 777-300. בהצלחה!

mayafit

New member
צסנה בלבד

אני לא כל כך מוכשר לבוינג. מנסה לתרגל הנמכות ב"ג ILS. גם לאחר כיול ערוצים VOR BG 113.50 וILS 110.30 כנ"ל ADF 331 אין לי תגובה על המכשירים. מפסק ראשי ומפסק מכשירים מופעלים. הטסתי עם GPS בלבד והוא עובד, מכשירי ניווט לא. יש לך רעיון נוסף לפני הטענה מחדש?

FS

תדר בן גוריון בסימולטור 2000 הוא כנראה עדיין התדר הישן 115.30 תנסה לכייל התדר הזה ותראה

אני לא בטוח אבל...

אני לא בטוח שאלה התדרים. שוב, תבדוק במפה. אתה יכול לעשות CLICK על נתב"ג ולקבל פירוט של הVOR והILS כולל תדרים וכיוונים לLOCALIZER. תזכור שבכל מכשיר התדר הפעיל הוא השמאלי (כמו בבנדיקס האמיתי) אתה צריך ללחוץ על הלחיץ עם החץ ע"מ להעביר את התדר לפעיל. בהצלחה

laronpilot

New member
שאלת תם

שלום חברים קראתי את חליפות המכתבים ולפני שאיציק מתקין מחדש... אחד ההבדלים המהותיים בין 2000 ו 2002 הוא: שב2000 פשוט הקלדת את התדר הנכון והמכשיר התחיל לעבוד. ב 2002 יש להקליד את הנתון ואז להפעיל את המכשיר מ 2 ל 1 (מהמשני לראשי) שאלתי התמימה, האם איציק מודע לנושא זה והאם הפעיל באופן כזה את מכשיר הניווט. שבוע טוב לכולנו יפתח לרון

תבדוק את המפסק של

הGPS/NAV. יכול להיות שאתה עוקב אחרי המסלול שהכנסת בGPS. ברגע שאתה במצב כזה המכשירי ניווט מכוילים לפי הGPS, ואינם מקבלים אותות מתדרי ADF, VOR,DME. ישנו מפסק העובר בין המצבים GPS ל-NAV. שנה אותו ברגע שאתה מתקרב לנחיתה או שאתה מפסיק ניווט GPS בחזרה לNAV. כך תוכל לנחות. מקווה שעזרתי. אגב, עשיתי אתמול VFR מבלגראד לבודפשט מעל הדנובה.

למעלה