FS 2002

FS 2002

כמה שאלות: 1. איפה אני מוצא את דפיות ההנמכה לשדות התעופה שונים ? כולל תהליכים 2. איך אני מפעיל את ה DME אחרי שאני מכייל את התדר הנכון? 3. האם למשהוא יש את כל הפקודות ברשימה מרוכזת? תודה שמוליק

fs2002

שמוליק, דפיות הנמכה תוכל למצוא באינטרנט ב flightsim.com או ב avsim.com לפי דעתי אין שם מבחר גדול במיוחד. אני יודע שמוכרים כל מיני תוכנות עם מאגרים גדולים של דפיות ותרשימים של שדות שונים... לפי דעתי ה DME עובד אוטומטי ברגע שכיילת את התדר. ובשביל רשימת פקודות תלחץ על f10 (כמו שמציגים את הבד"חים השונים) ושם יש את כל הפקודות מסודרות לפי קטגוריות שונות. ערן

ובכן...

מיקרוסופט אכן לא כללה דפיות הנמכה לשדות, גם לא לשניים או שלושה שדות שנכללו בתרגילי האימון של הסימולטור (ל ATP וכו´), למרות שייש מספר מקומות בעזרה שלהם שמפנים אותך לדפיות כאלה, הן אינן. מיקרוסופט כנראה ניסתה כרגיל TO PULL A FAST ONE THERE (שתקנה אותם מאחד השותפים שלהם להכנת ה- FS כמו ג´פסן). אחרי שצעקו עליהם כמה שבועות הם העלו לאתר ה- FS2002 את הדפיות החסרות לתרגילים בתקליטור: (קובץ PDF, צריך את ה- ACROBAT VIEWER כדי לקרוא אותן) http://www.microsoft.com/games/fs2002/articles_charts.asp אלה כמובן רק השדות שכלולים בתרגילים. יתר השדות בעולם, אתה צריך להשיג לבד. יש תוכנת SHAREWARE שנקראת FINAL APPROACH ובה יש את רוב הדפיות האלה לשדות בסימולטור, היא גם מתחברת אליו לסיוע בתרגול: http://ourworld.compuserve.com/homepages/cranenburgh/finalap.htm (עולה 30 דולר ויש גרסת נסיון, המגבלה בה שלא ניתן להדפיס רק להסתכל, ורק על חלק מהשדות.)

laronpilot

New member
בהנחה שיש לך תוכנה מקורית...../images/Emo108.gif

פתח את התקיה בתוך החלונות שלך נניח mirosoft games בפנים אמורה להיות תקיה בשם CHARTS המכילה את כל הדפיות המתייחסות ל ADVENTURES שיש בסימולטור. לגבי DME יש מתקני VOR על הקרקע שחלקם מגיעים עם DME וחלקם ללא אתה יכול להכנס לתוכנה באחד הסעיפים תראה את הכותרת מראה/מפה דבל קליק על ה VOR תפתח לך תיבה, בה תוכל לראות אם ה VOR כולל DME אם כן, אתה חייב לקלוט אותו אם לא, אין לך מה לעשות. תמיד אפשר לנווט דרך ה GPS שנותן לך גם מרחק וגם GS (מהירות קרקעית) לגבי הפקודות, הן אכן נמצאות בתוך התוכנה וניתן להדפיס אותן ניתן גם להוריד מאתרים שונים. לילה טוב, יפתח לרון

laronpilot

New member
אם אתה לא מוצא שם דפיות...../images/Emo108.gif

הכנס את תקליטור מס 1 בטל התקנה שתחל אוטומטית פתח את התקליטור בתוכו, בתוך תקיית CHARTS תמצא את הדפיות ועוד חומר המתייחס ל ADVETURES

תנסה את ה"מבחן המעשי" של ה- ATP

לשדה שם, ISLIP, ב NY, חסרה הדפית למרות שמפנים אליה בעזרה! קיבינימאט עליהם. אגב מבחן מאוד נחמד ב- 737 שהמדריך מכבה לך מנוע בהמראה! (מחזיק מצערת אחת בכוח בסרק ולא נותן לך להגביר...) מזכיר לי את האימונים באז"מ....

laronpilot

New member
החיסרון בפורום הזה...

שאי אפשר לצרף קבצים מעל 250K הייתי מצרף ומראה לך שיש לי בCD את כל הדפיות

טוב אולי הם הוסיפו את זה ב CD כבר

אני קניתי אולי את ה-FS2002 הראשון שהגיע לארץ.... חיכיתי לזה הרבה זמן.

תודה לכל העונים

התוכנה בהחלט חוקית אגב GPS, ניסיתי לטוס איתו אבל אני לא מקבל טווח. איך בכלל מגדירים לו נ"צ מסויים?

למעלה