FSH - אשמח לעזרתכן

FSH - אשמח לעזרתכן

היי
לפני שנה וחצי ה FSH היה 12.2.
לפני שנה 9.4
ועכשיו כשעשיתי בדיקה שוב, הוא עלה ל 15.1. אני ממש בלחץ מהמספר הזה. האם יתכן שזה בגלל שבדקתי ביום הלא נכון של המחזור? זה היה מחזור ראשון אחרי לידה (שקטה לצערי) ועשיתי אותה ביום 3 של המחזור , אחרי יומיים של דימומים קלים שלא החשבתי... יום אחרי הבדיקה המחזור נעלם כלא היה... זה היה מחזור קצר ועם דימום כבד. האם יש קשר להריון ?
אשמח לעצתכן...

anguly

New member

צר לי מאד לקרוא על הלידה השקטה

&nbsp
לשאלתך, הFSH כשהוא מתחילה לעלות הוא לא עולה ברצף יש קפיצות הוא עולה ויורד ותנודתי. אבל בהחלט אפשר להבין שיש מגמה והיא למעלה.
לגבי המועד היום הראשון למחזור הוא היום בו יש דם אדום טרי - ללא קשר לכמות, ככה שבהחלט יכול להיות שבדקת קצת מאוחר...
&nbsp
לגבי המחזור, אז גם זה נתון לשינויים, בודאי אחרי הריון.
חיבוק גדול ומאחלת לך שהפעם הבאה תהיה בידיים מלאות ובבריאות

anguly

New member

צר לי מאד לקרוא על הלידה השקטה

&nbsp
לשאלתך, הFSH כשהוא מתחילה לעלות הוא לא עולה ברצף יש קפיצות הוא עולה ויורד ותנודתי. אבל בהחלט אפשר להבין שיש מגמה והיא למעלה.
לגבי המועד היום הראשון למחזור הוא היום בו יש דם אדום טרי - ללא קשר לכמות, ככה שבהחלט יכול להיות שבדקת קצת מאוחר...
&nbsp
לגבי המחזור, אז גם זה נתון לשינויים, בודאי אחרי הריון.
חיבוק גדול ומאחלת לך שהפעם הבאה תהיה בידיים מלאות ובבריאות

תודה ושאלה

האם יש טעם לבצע את הבדיקה הזו שוב?
זה יכול להשפיע על הפרוטוקול טיפולים בנסיון הבא

המחזור באמת היה משוגע.. טפטופים... ואז כמויות מטורפות למשך 72 שעות שנעלמו כלא היו.

anguly

New member
במילא בתחילת טיפול

בודקים הורמונים, אז כן כדאי לבדוק כל פעם, במידת מה זה יכול להשפיע גם על הפרוטוקול, בחודש טוב, אולי ללכת על טיפול הורמונלי, ובחודש רע, ללכת על טיפול בבסיס טבעי, שוב זה משהו שכדאי לדסקס עם הרופא.
שיהיה בהצלחה

למעלה