FTOPS 200+16 יד נאחס שהרסה לי טורניר

eilat11

New member
FTOPS 200+16 יד נאחס שהרסה לי טורניר

שלבים מוקדמים , אני עם 6 אלף בליינד 50. מישהו מעמדה מוקדמת ברייז מינימלי, פולד עד אלי בדילר, אני AJ סוט משווה, סמול וביג משווים. פלופ- 34J רינבו צ'ק עד אלי, מהמר 350 על קופה של 400. השוואה מהסמול- השאר מתקפלים. טרן A הסמול מצ'קצ'ק, אני מהמר 450 (הימור קטן) הוא מעלה ל-1000. אני רק משווה לו. נפתח קלף לא קשור שאני אפילו לא זוכר מה הוא (נמוך מהנסיך כמובן ואין אופציה לשום דבר). הסמול מהמר לי 1500. אפשר לא להשוואת את זה?

eilat11

New member
אינטואיציה אמרה לי שרק להשוואת.

סט 4...כואב כואב, לפחות מנעתי אול אין

בסך הכל הוא גם שיחק יפה מאד

חוץ מהצ'ק רייז בטרן , שהוא העלה רק ל 1000. אני הייתי תוקף פה 2000 ובריבר אול אין.

Harleydude

New member
איזה ספוט מגעיל

אממ המיין רייז יכול למחוק AQ\AK מהטווח שלו כי לא הרבה יעשו איתם מין רייז לפני הפלופ ממיקום מוקדם. אסים מן הסתם בטווח שלו אבל זה גם מהלך לא הכי נפוץ וגם יש רק קומבו אחד של אסים בטווח שלו. 2 5 (מישהו פה הציע את האופציה) לא ממש נמצאים בטווח של שחקן שמעלה מעמדה מוקדמת. אם הוא שחקן טוב אז הוא מבין שברגע שהשווית הימור של אלף בטרן אתה יושב על משהו שלא בא לך לשחרר והוא כנראה שם אותך על אס וזה נראה לי כמו הימור ערך. הבעיה עם הפלופ הספציפי הזה, זה שאין פה הרבה קומבואים של זוגיים שיכולים להיות לו שהם יותר חלשים משלך. דברים כמו 34, J3,J 4, לא נשמעים הגיוני. A3 A4 או A עם הריבר הנמוך יכולים לקרות פה אם השחקן גרוע (אין ממש ערך בצ'ק רייז בטרן עם אס חלש). להגיד לך ת'אמת, אני לוקח פה טיים בנק חזק, כי אני פשוט לא רואה אותו הולך על ערך עם ידיים חלשות משלך, אני לא רואה פה טווח בלופים רחב (אין ממש דרואים שפספסו) ואני מצפה לראות פה 44\33 חלק נכבד מהזמן. אם זה טורניר של 50$ ומטה אני משווה פה בעצבים, בטורניר של 200 דולר אני ברצינות שוקל פה קיפול. אני לא אומר שבזמן אמת אני מסוגל לזה, אני עושה יותר מדי קולים גרועים בזמן האחרון אבל אם עכשיו כשאנחנו סתם מדברים ניקח את היד הזאת אז כמו שאמרתי מקודם זה מ-מ-ש מ-מ-ש נראה כמו הימור ערך עם סט נמוך.

eilat11

New member
לקחתי טיים, ידעתי שאני מפסיד כששילמתי

פשוט נורא קשה לזרוק יד כזאת בטורניר ולא יעזור כלום. חשבתי שאנחנו בספליט או שאני מפסיד. יד חולנית בכל בכל אופן. אגב דיברת משומה על השחקן בעמדה המוקדמת... אני מדבר פה על שחקן ששיחק מהסמול בליינד...

eilat11

New member
כמה שזה יהיה ברור שזה סט...

אי אפשר לזרוק את היד לדעתי... סט זו יד שכימעט בלתי אפשרי לשים בוודאות מישהו עלייה. אגב - לא יודע אם אמרתי, בטרן כשעשה עלי את הרירייז היה גם פלאש דרו על הלוח (קלאבז) , ככה שהייתי בי איזושהי תיקווה שאולי הוא שילם בפלופ עם TJ-KJ קלאב ואז שיחק על הפלאש דרו עם הזוג.

לא שאני מחזיק מעצמי שחקן גדול...

אבל זה סוג ידיים שאני אומר לעצמי "אם הוא לקח אותי פה אז שיהיה לו לבריאות" היד הזאת זה משהו קרוב מאד לסט נגד סט גבוה ממנו, פשוט אי אפשר לברוח מזה.וזה שלא נתת לו הכל ,זה אומר שאתה אחלה שחקן

למעלה