FTP's Take 2

modz0r

New member
FTP's Take 2

פעם שנייה ש-Full tilt poker מריצים את טייק 2, והפעם בשיטה קצת שונה. למי שזוכר, במהלך חודש אפריל (בלי פרסום מיוחד, ובהתראה של יומיים), פולטילט קיימו את Take 2, שבו שחקן קיבל פי 2 נקודות FTP אם הוא שיחק ב-2 שולחנות במקביל, ובנוסף קיבל גם כסף אם עמד בקריטריונים מסויימים. הפעם, הם מעלים את הסכומים, ואת הימים. במהלך חודש אוגוסט מי שישיג לפחות נקודת FTP אחת בזמן שהוא משחק ב-2 שולחנות כסף במקביל, יעמוד בקריטריונים עבור אותו יום. מי שיעשה את זה ב-5 ימים מתוך 30 הימים באוגוסט, יקבל $5. עבור 10 ימים מתוך ה-30 הבונוס הוא $15. עבור 15 ימים הבונוס עולה ל-$25. ומי שיעמוד בקריטריונים במהלך 25 ימים מתוך 30 הימים, יקבל $50. בשביל לוודא שבאמת קיבלתם נקודות שעומדות בקריטריונים במהלך היום, הם הקימו עמוד מיוחד באתר שבו יראו כמה נקודות עשיתם עבור כל יום. בשביל להשתתף בזה, חייב "להירשם". ההרשמה מתבצעת דרך ה-Cashier, לוחצים על My Promotions, בדף שעולה נכנסים ל-Take 2, ושם לוחצים על כפתור האישור. צריך לזכור שחייב להירשם בשביל שיהיה אפשר לקבל את הבונוס.

2המרפא

New member
אתה מועיל אתה תאמין לי

אם אני לא אתעשר מלשחק אני אעשה זאת ע"י להכנס לכל promotion אפשרי חחח

modz0r

New member
../images/Emo45.gif כמובן

ספטמבר הבא עלינו לטובה, ולא אוגוסט

shaywh

New member
../images/Emo45.gif

יש כל מיני חגים בספטמבר, אבל נראה לי ש15 ימים אני עושה בכיף

AdAmD1

New member
כמה צריך לשחק בשולחן כדי שזה יתקבל?

וזה משנה באיזה לימיטים? כי לשחק ממש בקאש יהיה לי קצת קשה עם הבנקרול הפגוע חח

shaywh

New member
גם ברמות נמוכות, לא הרבה בכלל

נקודה אחת, כשמקבלים נקודות כפולות על זה שמשחקים בשני שולחנות, תקבל אחרי שמשני השולחנות ירד בסה"כ רייק של חצי דולר. ואם הם לא מחשיבים את זה, אז שירד דולר שלם.

napox

New member
אם הבנתי נכון אז Happy hour תקף עם Take 2

ואפשר לקבל פי 4 נקודות, שזה באמת דבר מדהים.

modz0r

New member
אבל מה יש לעשות איתם?

יש לי מעל ל-10 אלף FTP, שבאמת שאין לי מה לעשות איתם. אי אפשר לקנות דברים מהחנות, כי הם לא שולחים לישראל, ולהשתמש בהם לטורנירים זה לא בהכרח משתלם ("משלמים" עליהם ברייקבק). מישהו עושה איתם משהו?

AdAmD1

New member
ישנם הרבה SNG שנכנסים בFTP

והפרסים הם כניסות לטורנירים שעולים כסף

modz0r

New member
השאלה אם זה שווה את זה

מי שיש לו רייקבק בעצם משלם $0.005 עבור כל נקודת FTP, שזה יוצא בטורנירים גדולים (למשל של 5000 אפטיפי) הרבה כסף ($25, במקרה הזה).

AdAmD1

New member
הכוונה היתה

נגיד יש SNG של 50 FTP ו9 שחקנים כשמקום 1 ו 2 מקבלים דולר בהנחנה שאתה טוב בSNG ושרוב השחקנים לא יתנו מעצמם את המקס' כי זה אחרי הכל רק 50 FTP, אפשר להגיד שכל 75 FTP יצא לך דולר (כי מקום 3 מחזיר 50).

The RKO Master

New member
אני משחק בזה

ומרוויח יפה. ניצחתי טורניר של 180 פרירול כדי להרוויח את ה100 FTP כדי לנצח שם. ולא מרוויחים דולר. מרוויחים 150 FTP בנוסף ל50 שהשקעת. והם מהווים כמו דולר בכניסה לטורניר דיילי דולר. הם לא שווים דולר באמת אלא מהווים תחליף

Kgt1

New member
כובע של פול טילט בדרך אליי!! הם עושים משלוחים

לפעמים, או בהזדמנות מרוכזות, דבר במייל עם השירות לקוחות של החנות...

shaywh

New member
הם אמרו לי שהם ישלח לי חלק מהפריטים

תנסה ליצור קשר במייל

modz0r

New member
אני אנסה

השאלה אם הם שולחים גם את מוצרי החשמל שיש שם, ולא רק כוכבים וחולצות שבסך הכל מפרסמים אותם, ולא באמת מעניינים אותי. אני אשלח להם מייל ואעלה את התשובה.

למעלה