fuck - סוף סוף השתחררתי :) תודה חברים! על האיכפתיותת

fuck - סוף סוף השתחררתי :) תודה חברים! על האיכפתיותת

תודה שזה היה חשוב לכם שאוכל לכתוב כאן כמה שיותר מהר זה היה מחמם את הלב לראות את התגובות בשרשור ההוא.אני רק רוצה להגיד שאני לא נעלב אני לא אפסיק לכתוב כאן (אלא אם כן הפורום ייסגר) ואני רוצה להגיד שיש פה אנשים שבגללם גם לא יכולתי להפסיק לכתוב כאן כי הדיונים איתם היו חסרים לי :) אתם עשר.

נקווה ששאר האנשים המצוינים שהיו כאן יחזרו לכתוב כאן מתישהו (CMC לאן נעלמת בחייאת??!) כשיהיה להם PS4.

אני חייב להגיד שלא נפגעתי מהבאן,כי אין מצב שסטס יהיה נגדי אבל הופתעתי, כי אף פעם לא חשבתי שלסטס ההתנצחויות האלו בפורום מפריעות אז לא עלתה בדעתי האפשרות של באן. אני מכבד את החוקים ואם אי אפשר להתנצח כאן, כולם מכירים כאן את ההיסטוריה בפורום ויודעים שאני לא הייתי הראשון להצית אש.

אני רק מקווה באמת שאם הוחלט שהתנצחויות/ויכוחים/קללות הם לא חלק מהפורום יותר, אז שזה יהיה עקבי רק ככה כולם יכבדו את זה.

ולמי שתוהה מה עשיתי בזמן של הבאן..... הרבה קפה בחלב מלא, ודמו של פיינל פנטזי 15- רשמים בקרוב :)) אם יש לכם שאלות ספציפיות בנוגע לדמו שרשרו :)

ההתרשמות שלי מהדמו של פיינל פנטזי 15- (קניתי בסוף)

וואו פשוט וואו. כל החששות והפחדים שמערכת הקרב תהיה משעממת וחסרת תחכום ומחשבה היו לשווא סקוור סוף סוף המציאו מערכת קרב כל כך מלאת אנדרלין ועומק שאני סוף סוף מרגיש שיש להם מערכת קרב יותר טובה מהATB המסורתי בתורות.אני עד עכשיו נלחם בבהמות, הוא פשוט קורע לי את הצורה.
כל כך חזק, מלחיץ ומאסיבי זה פשוט אתגר מטורף להילחם בו.מספיק שבהמות דורך עליך פעמיים עם הרגליים שלו, וכבר יכולים לקרוא עליך קדיש, זה פשוט קרב חסר רחמים.

מערכת הקרב דורשת עירנות גבוהה במיוחד למה שקורה בשטח הקרב, בהמות כל הזמן מנסה למעוך אותך עם הרגליים שלו והדרך היחידה להישאר בחיים היא לדעת מתי
חייב להתחמק מהמכות שלו ומתי הרגע הנכון לתקוף. אם יש מישהו שחשב שמעיכה ממושכת של כפתור התקיפה תביא אותו לאינשהו

יש לנוקטיס כל מיני מתקפות מעבר למתקפה הבסיסית (המתקפה הבסיסית לא דורשת MP), כל המתקפות החזקות דורשות שימוש בMP אי אפשר פשוט להספים על בהמות את המתקפות
הכי חזקות שלך כי אתה מהר מאוד תשאר בלי יכולת לברוח ממנו, הwarp היא הדרך הכי טובה לחדש לעצמך HP/MP כשאתה משגר את עצמך למקום גבוה במפה
הם מתחדשים ממש מהר, כמובן שגם היכולת לעשות warp, עולה mp אז גם אותה אי אפשר להספים בלי מחשבה.

אני במצב שאני יודע בדיוק מה נקודת התורפה של בהמות ואני עדיין לא מצליח להכניע אותו, פשוט כי אני לא עומד בקצב שלו ולא זריז מספיק לחסום אותו.
אני חייב להגיד שזה מגניב בטירוף לראות מפלצת אדירה כמו בהמות, מוטלת לכמה רגעים על הריצפה, כשהצלחת להכניע אותה ואז לשסע בה מתקפות עוצמתיות. כמובן שבכל הקרב, החברים שלך נפצעים כל הזמן ואתה צריך ללכת לרפא אותם בעצמך וככה חושף את עצמך למתקפות נוספות של בהמות, זה חולני.

בנוגע למערכת הקרב עצמה והאוטומטיות. לחיצה ממושכת על ריבוע בלי לעזוב,היא באמת הדרך הבסיסית לתקוף, אפשר טכנית לתקוף גם עם לחיצות לא ממושכות, אבל זו לא דרך מעשית להילחם, כי זה פשוט לא יעיל. לחיצה משולש מפעילה, אצל נוקטיס את המתקפה המיוחדת של הנשקים שלו

לחיצה ממושכת על L1 ביחד עם האנלוג סטייק גורמת לנוקטיס להיכנס למצב של הגנה שבא הוא יכול להתחמק ממתקפות ואם הוא התחמק כמו שצריך
יש חלון הזדמנות לתת מתקפת נגד לאויב.

אני חייב להודות שקרבות נגד מפלצות פשוטות וחיילים, הם לא כאלה מענינים ומאתגרים כמו הקרב עם בהמות, כי אני מצליח לקרוע את החיילים/מפלצות
עם המתקפות הכי חזקות שלי בלי מאמץ ובלי להשקיע מאמץ בהתחמקות אבל זה לא חשוב, העיקר שקרבות הבוסים יהיו טובים ומאתגרים.

זה עדיין כייף להילחם נגד אויבים פשוטים, כי זה כייף להביא אותם למצב שהם משותקים, נופלים לריצפה לא מסוגלים לזוז ואז להתעלל בהם אפילו עוד יותר. (זה קטע כזה במשחק, שאם אויב ספג נזק קריטי, יש לו כמה רגעים שהוא לא מסוגל להגיב לך ונופל לריצפה)

העולם עצמו יפהיפה כמו שראינו בטריילרים, אז אין מה להרחיב פה, הייתי באזור ביער שמכוסה ערפל זה היה פשוט יפהיפה מרוב שזה היה נראה אמין, הערפל באמת הקשה עלי לראות את המפלצות ולהילחם. ולעקוב אחרי בהמות למעורה שלו בלי שיראה אותי היה מלחיץ ומותח.

לסיכום חפירת העל הזו, החסרונות היחידים בעיני הם.

1. לא ראיתי אפשרות לשלוט בAI של הקבוצה ומציק לי שאין לי השפעה על זה אבל אני בטוח שסקוור פשוט לא כללו את זה בדמו, כרגע הם נלחמים על דעת עצמם.
2. מטיפה שראיתי עד עכשיו נוקטיס והחברים שלו מעצבנים אותי, ההערות שהם זורקים אחד לשני מעצבנים, והם מרגישים כמו טיינג'רים בני 15 מעפנים
אני מאוד מקווה שזה בגלל שאני לא מכיר את הדמויות עדיין ולא נקשרתי אליהם, אבל בנתיים זה מאוד emo.

PlayGirl3

New member
כיף לשמוע

אני מקווה גם שתהיה מערכת למידת ושדרוג skills טובה והרבה תוכן צדדי מעניין.
הסרטון של זימון Ramuh היה מדהים. מעניין איך יראו זימונים מתקדמים יותר, Ramuh הוא תמיד אחד מהראשונים במשחקים שהוא מופיע בהם ופה נראה שהוא יכול לחסל מפלצות על פני שטח עצום.

אני הולך להשיג את Ramuh עכשיו :)

את לא תאמיני באיזו רמה הבהמות שהם נתנו לי להילחם נגדו (רמה 58 ) הם לא שפויים אם כי אני בטוח שאם את היית משחקת בדמו לא היית מתייאשת עד שהיית מביסה אותו בלי Ramuh (גם אני אעשה את זה, שמעתי באינטרנט על אנשים שהצליחו) אבל אחרי ששרפתי עליו שעה וחצי מהחיים אתמול בלילה.. סוף סוף עלה בדעתי לבדוק את הרמה שלו ופתאום הכול היה ברור :) עדיין אני חושב שבהמות הוא אינדקציה לקרבות הבוס במשחק, רק שהבוסים יהו מאוזניים יותר חחח :)

כן Ramuh נראה מטריף, אני מת לראות את פיניקס :) אבל אני הולך להימנע עכשיו מכל צפייה וסרטון גיימפלי על המשחק עד היציאה
(חוץ מביקורות כמובן :))

בנוגע למערכת סקיל, גם אני ממש מקווה שהיא תהיה טובה,אני דואג כרגע רק מהעלילה בהתחלה שהפריע לך שאין בנות בקאסט זה היה נראה לי דבר
טרוויאלי אחרי קצת זמן עם הקאסט הזה, גם לי חסרות בנות. חייב להודות שהקאסט הזה לא מושך אותי בשיט אבל אני אהיה אופטימי, לא שופטים דבר כמו עלילה עד שמשחקים :)

evilplate

New member
Welcome back

אני שמח שאתה מתלהב ככה מ FF, אם זו התגובה שלך לדמו אז אתה בטח תעוף מהמשחק הסופי כי הדמו הזה הוא בקושי חלקיק של מה שהם מתכננים.
&nbsp
באת בדיוק בזמן כדי גם לחלוק רשמים מ BB שעושה רושם כמשחק החובה הראשון של הדור הבא סוף סוף, מעניין אותי לשמוע מה אתה חושב כי אתה לא מעריץ שרוף וגם לי קצת מדגדג כבר לקנות אותו כשאני שומע את כל השבחים בכל מקום.

בדיוק כתבתי לך תגובה על זה :) הדבר היחיד שמפריע לי בפפ15

זה שהוא גורם לPS4 שלי לעשות רעשים של מטוס, זה מלחיץ :) גם הFPS צונח לפעמים, אבל אני לא עושה מזה עניין כי סקוור כבר אמרו שזה יהיה ככה.

evilplate

New member
כן גם לי יש הרגשה לפעמים

שלפס4 שלי מתקופת ההשקה לא נשארו עוד הרבה חיים, הוא התחיל לפלו לי גם דיסקים לא מזמן ולהפעיל את הכונן דיסקים ללא סיבה, לקחתי אותו ל VGS איפה שקנו לי אותו והם סידרו לי אותו בלי בעיה, עד עכשיו עובד טוב (*מקיש על עץ) :)
&nbsp
FPS לא יציב וגם איכות תמונה לא משהו (רץ על 900P ונראה די מטושטש לא?) זה בטח דברים שאפשר לקוות שיפתרו בגרסה הסופית, סקוור לפחות מכוונת ל 1080P לדבריה.
ברור אבל שזה מנוע תובעני ואני מקווה שהפס4 וה ONE יוכלו להתמודד איתו.

גם לי הPS4 פלט דיסקים, איזה מדכא זה

ה שלי פלט דיסקים רק פעם אחת בדרגון אייג, שקלתי לחסוך למכשיר חדש, אבל החלטתי לנסות קודם​
את הפיתרון של סוני ומאז אותה אפיזודה יחידה זה לא חזר על עצמו טפו טפו טפו. מה שבטוח אני לא קונה שוב קונסולה חדשה בהשקה, הרווח של זה לא שווה את עוגמת הנפש של המתנה מייגעת למשחקים טובים והיסטריה לחיי המכשיר.

הPS4 שלי גם במקום מאוורר על השולחן בחדר לא דחפתי אותו לאיזה מזנון מעופש כמו שהרבה עושים אז אני לא מבין מה זה החרא הזה.

הבעיה הכי נפוצה שלי על הPS4 שהתחילה לי מאז watch dogs זה שאם אני משחק שעות יש לי ירידות פריים, יציאה מהמשחק וכניסה מחדש או כיבוי והדלקה מסדרים את זה אבל זה ממש מעצבן שזה קורה כי אני מרגיש שהמכשיר מתחמם בלי שאני יודע למה. (הוא גם חם לפעמים ממש בזמן הרעשים האלה )

אני לא הבן אדם היחיד שזה קורה לו עם הרעשים האלה סוני לא ממש נותנת תשובות בעניין הזה.אני בכל מקרה אחכה למהדורת סליים כי בתכלאס רק
בדגמים האלה יש לך ביטחון שסוני השקיעה בפיתרון הבעיות אז אולי יש מצב שבכל מקרה אקנה את הסליים ואת הדגם הנוכחי אשים בסלון או משהו.

בנוגע לאיך שפפ15 נראה, הוא נראה נפלא האמת ובכלל לא מטושטש, הוא נראה מטושטש רק באזורים שהם ככה בכוונה למטרות גיימפלי, כמו ערפל
ללא ספק המשחק הכי מרשים שראיתי על הפס4 שלי. אני מצדי תן לי לשחק תמשחק על 720P בתנאי שהוא יהיה 60FPS אבל אני יודע שאני במיעוט :((

evilplate

New member
שלי לא פלט דיסקים רק פעם אחת

זה ממש חזר על עצמו בכל הפעלה, הייתי משחק בכלל משחק שמותקן בדיסק הקשיח והסוני פתאום היה מצפצף כמו שהוא עושה כשלוחצים על ה EJECT והכונן דיסקים היה עובד סתם בלי הפסקה ועושה רעש מעצבן, כשהבאתי את זה לתיקון הם אמרו שהם סכ"ה ניקו אבק, שזה מוזר כי גם אני כמוך שם את הסוני במקום מאוורר ולא בתוך מזנון ובנוסף מכסה אותו לאחר כל שימוש, אולי עדיף לשים אותו בתוך מזנון עם התקלות שקורות לנו :/

ד.א מה הפתרון של סוני היה, לכבות את המכשיר ולהוציא את הכבל חשמל?
מסכים איתך שהקנייה בהשקה לא היתה שווה, לא יודע אם אמנע מזה שוב בעתיד, זו לא בדיוק היתה הקנייה הכי רציונאלית אתה יודע, כאילו, מי המפגר שקונה קונסולה בשביל אינפמוס תגיד לי :D

לפחות הפס3 שלי התקלקל קצת אחרי אז הפס4 מלאה את החסר.

וכן ראיתי סטרימים של FFXV, המשחק מהמם, לא להאמין שעולם פתוח נראה ככה, אוכל את כל המשחקים המסדרוניים של הדור הקודם.
גם באטמן אגב נראה מצויין לדעתי בגרסת הפס4, נופל טיפה מהמחשב אבל בתכל'ס לא בצורה משמעותית אם נשווה לגרסה של E3, ואפילו יש פחות POP INS מאותה גרסה! (אבל כן יפול משמעותית בגרסאות הסופיות עם האפקטים של NVIDIA) לך תראה את הגרסה באיכות הגבוהה מ Gamersyde.

וואו הייתי משתגע אם זה היה קורה לי.

זה היה די מלחיץ העניין הזה של זריקת הדיסק, הייתי בטוח שזהו נדפק לי הפס4. הפיתרון של סוני זה לנתק אותו לכמה דקות מהחשמל ולחבר כן חחח, אצלי זה עשה את העבודה, כשזה קרה לי הPS4 פשוט סירב לכבות את עצמו והוא עשה רעשים מטורפים מהכונן כאילו כל המכשיר עומד להתפוצץ או משהו כזה.
יש לך מזל גדול שאתה נמצא במרכז ואתה יכול להגיע לVGS אם הייתי במצב שלך הייתי צריך לשלוח לקאיה וגם אם הייתי קונה מVGS. הייתי צריך לשלוח
להם ולהמתין כמו מטורף.

אני שמעתי שהפיתרון הכי טוב לתקלה של זריקת הדיסקים היא לחזק איזשהו בורג רופף,יש המון מדריכים שמסבירים איך לעשות את זה וזה לא נשמע יותר מדי מסובך, זה שווה ניסיון אם זה יקרה לנו.הקטע של הניקיון הוא מוזר, אבל טוב לדעת שזה עוזר! עכשיו אני עוד יותר אשמור על הפס4 שלי מצוחצח.

אני לא מוצא את הסרטון של באטמן לפס4 באיכות גבוהה בgamersyde, אני מסכים בכל זאת שההבדלים הם לא תהומים, מה שיותר חשוב זה שהמשחק עצמו כמו פפ15 באמת ממחיש את קפיצת הדור, לא משנה PC או PS4, A באטמן נראה פשוט משחק מדהים הבאטמוביל נראת משהו לא מהעולם הזה
התאורה גם נראת נפלא, עד כדי כך שאני גם כן מתכוון לשחק בבאטמן החדש שייצא, אי אפשר להתעלם ממשחק כזה!

evilplate

New member
לינק לבאטמן

http://www.gamersyde.com/download_batman_arkham_knight_officer_down_fixed_-34369_en.html
&nbsp
תוריד את הסרטון, אל תראה סטרים. הוא עומד יפה מול גרסת ה PC אבל צריך לזכור שהדמו של ה PC זו גרסה מוקדמת שהם הרימו בשביל E3, הרי ברור לך שלא הגיוני שיהיו שם יותר POP INS מגרסת הפס4.
&nbsp
לטעמי יהיה פער די ברור בין גרסת ה PC הסופית עם האפקטים של נווידיה לבין גרסת הפס4, אבל אתה צודק, בסופו של דבר יש פה אחלה קפיצה וזה נראה נפלא וכולם יהיו מרוצים ביחס לחומרה שיש להם- ומה שהם מקבלים תמורתה :)
ממליץ לך אגב על משחקי באטמן על הפס3 או שפשוט תחכה לאוסף הרימאסטר שאמור להגיע לפס4, בין המשחקים הטובים של הדור הקודם לטעמי.
&nbsp
וכן גם אני מכיר את הפתרון של הבורג חחח ביצעתי תחקיר כמוך, רק אמרתי לעצמי למה להתעסק עם לפתוח את המכשיר כשהוא עוד בתקופת האחראיות שלו (שעכשיו כבר נגמרה :( ), העדפתי לקחת לתיקון, אם זה יחזור חלילה נשבור את הראש עם איך לסובב את הבורג הארור.

השיגור טילים מהבאטמוביל נראה חולני!

נראה ממש כייפי לפוצץ רכבים עם זה. מאוד התרשמתי מהגרפיקה יחסית לPS4 הגשם נראה אמין, התאורה וכל משחקי האור נראים נהדר ועשוים טוב באמת שמים לב כמה זה נראה טוב מהסרטון שהבאת, ברור שגרסת הPC נראת הכי טוב, אבל זה לא המכשף 3 פה, ששם אנחנו באמת רואים קפיצה מאסיבית לפי דעתי לעומת גרסאות הXBOX ONE/PS4 שלו.

וגם אז כדי לראות את הwitcher 3 בשיא תפארתו על המחשב אתה צריך הלוואה רצינית ולקוות שהמחשב לא יעלה לך בלהבות.
מה החלטת לגבי BD, נכנע ומנסה אותו ?

evilplate

New member
אתה אמור להביא לי רשמים

מישהו כבר לקח את הסיכון וקנה אותו ב 60$, שיגיד איך הוא :p

אני כתבתי שלך איך הוא :)

הוא משחק מעולה, העניין אם יש לך חשק למשחק קשה שכל ההנאה שלו נשאבת משיפור הדמות שלך והציוד כדי שתוכל להתמודד עם אויבים אפילו יותר קשים.
המשחק יותר זורם ממשחקי הסול המוטיב הוא אותו מוטיב. עדיין מה שאתה עושה זה להילחם באויבים לקבל על זה נשמות/נקודות/ווטאבר, ולשדרג את הציוד שלך עם הנשמות האלו... אם אתה מת לוקחים לך את הנשמות. וכל האויבים שהרגת מושרצים מהתחלה ואתה צריך לחזור לאזור שהרגו אותך כדי להשיב לעצמך את הנשמות.

אתה לא אמור להנות מזה בכוח רק כי זה משחק בלעדי לPS4. אתה באמת צריך לשאול את עצמך אם נראה לך שתהנה או שהמוות האינסופי ישבור לך את המוטבציה, אין שום דבר רע אם זה לא בשבילך, בשבילי זה הדבר הכי קרוב לJRPG חוץ מזה בגלל שאני שחקן של שוטמאפ שלוקח אותם ברצינות
אני די נהנה ממשחקים מתסכלים :) הסטטיסטיקה אומרת, שרוב האנשים שיש להם את משחקי הסול לא סיימו אותם, כי אין פה ממש עלילה שתתן
לך מוטבציה להמשיך.

סה'כ אם הרעיון של משחק קשה והרעיון של להתקדם לאט ובטוחמ נשמע לך כיפי, אז יש מצב שתגלה שאתה מתמכר למשחק הזה ומגלה סדרה חדשה לאהוב חוץ מזה עכשיו זה הזמן המושלם לשקוע במשחק שיקח לנו 200 שנה לסיים כי גם ככה אין לנו הרבה במה לשחק.

evilplate

New member
אה לא ראיתי שכתבת

עכשיו קראתי את זה, אני לא שם לב להודעות ישנות וההתראות של תפוז תקועות לי כבר שנה למעלה ככה שאני לא שם כשנוספת התראה חדשה =/
&nbsp
קראתי עכשיו את 2 ההודעות שלך ואני ממש סקרן על המשחק הזה, ההייפ הזה הורג אותי אבל קשה לי לשים 60$ על משהו לא בטוח, אני אוהב אתגר (אבל כשהוא כיפי ולא מתסכל או מוגזם מדי, נגיד לשחק את TEW על הרמה הכי קשה= big no no בשבילי) ואני רואה סטרימים של אנשים דרך הפס4 וזה נראה כיף ברמות, האומנות כל כך טובה ומושכת שרק לראות את העיצוב של האיזורים עושה לי חשק, איזה מבאס שאי אפשר להשכיר משחקים פה, זה היה מושלם בשבילי לנסות ולראות אם אני מסתדר איתו.
&nbsp
ויש לי כרגע מה לשחק, אני משחק ב REV2 ואחרי זה יש לי את VH שקיבלנו בפלוס מיוביסופט שאומרים שהוא טוב, אבל אוף קשה לעמוד בהייפ שרץ כרגע ל BB.
&nbsp
&nbsp

תראה, בכל מקרה אם תחכה קצת אתה תרוויח :)

from softwore עובדת עכשיו על פאץ שאמור לתקן את זמני הטעינה הזוועתים שיכולים סתם להביא לך קריז על המשחק. חכה קצת לפאץ הזה חכה לשמוע
אם הוא עושה מה שהבטיחו שהוא יעשה :)

אתה תסתדר עם המשחק אם בא לך להסתדר איתו, זה לא שאתה תשאר באותה רמה סטטית כל המשחק. אתה תלך ותשתפר עם הזמן, אתה תחשוב
על טקטיקות חכמות שנובעות מהניסיון שלך, הדמות שלך תלך ותתחזק, אני מקווה שאני לא חוזר על עצמי יותר מדי, אבל השאלה היא רק אם בא לך
על התסכול הזה, כי תסכול ראשוני אולי יהיה, רק אם בא לך לקבל אופציה כזו בספורטיביות ובאהבה אז המשחק הזה בשבילך :)

evilplate

New member
כן אני כנראה אחכה. למרות שזה קשה.

נעשה עוד סיבוב ב RE HD מקסימום, סיימתי עם ג'יל ונעבור אחרי זה לכריס ברמה הקשה.

למעלה