fuck it הפורום יבש אני אשים מה בא לי

• פותח הנושא TFNM
  • פורסם בתאריך

TFNM

New member
fuck it הפורום יבש אני אשים מה בא לי

אני היחידי פה שלפעמים ממחשבות של fuck my life מתחיל לנהל עם עצמו שיחות פילוסופיות? מעין וויכוח פילוסופי בין שני קולות. "החיים שלי בזבל,אני לא מצליח בלימודים בסוף אני לא אלמד מה שאני רוצה ואמצא את עצמי מתפשר בחיים" "אני גר בעיר במרכז ישראל,אתה בין ה10% אנשים העשירים בעולם (הודו וסין וכל האיזורים העיניים..תושבי ישראל בסביבות ה8% 10% העשירים ביותר בעולם) וגם עם תעודת בגרות מזופתת תצליח לחיות יותר מילד כושי בגאנה עם זבובים בעיניים" "אבל אני עצוב כי אני אראה את הסביבה שלי מתפתחת ואני אשאר מאחור,אם תשים אדם שיש לו דירה מעפנה ברחוב מלא אנשים שהדירה שלהם היא קרטון,הוא ירגיש מוצלח,אותו דבר אם ישימו איש מבוסס מסביון במקום שבו על האנשים מיליארדרים הוא ירגיש רע עם עצמו כי הוא יהיה נחות יחסית למקום" וככה מתחילים לי בראש וויכוחים פילוסופיים אינסופיים שעוברים מנושא לנושא ללא מעצורים שבהם אני מתווכח עם עצמי אם ילד עם לקויות למידה בישראל יותר מדוכא מילד שתופר נייקי בסין ומה לא... אני היחידי שזה קורה לו?

tamaguchi girl

New member
אתה לא היחיד ../images/Emo122.gif

ותיארת את זה ממש טוב

yaakii

New member
אתה לא לבד/tapuzforum/images/emo8.gif

אומנם התהיות שלי לא זהות לאלו שהזכרת אבל בהחלט יש דמיון.

TFNM

New member
../images/Emo3.gif

אגב,הספרנית לא הייתה מודעת לקיום של ספר בשם "הזמנה לפילוסופיה" (לקחתי את האלכימאי במקום
) מה היה הספר השני שהמלצת לי עליו?

נראלי שכולם מנהלים עם עצמם דיונים

כאלו או אחרים... אצלי זה לרוב יותר ויכוחים עם עצמי לגביי רצונות והשקפות כלליים יותר:) אבל גם דברים דומים למה שציינת...

TFNM

New member
אמאש'ך

שמתי פה הודעה ואת ישר "כולם מנהלים עם עצמם דיונים" זה שירשור קליל ובלי התפלספויות כבדות,לא איכפת לי מטבע האדם פה,לא איכפת לי מכולם...ואני בטוח שלא,יש אנשים שאצליהם יש בראש את הקול של "הערוץ לא פועל" בראש וכל מה שיש להם שם לפני שהם נרדמים או בזמן ההליכה לבית הספר זה טווווווווווווו... או זה או המקביל הנוראי של הצליל הזה..שירים מזרחיים.

לא זה לא אוקיי

יש דרך להתבטא . אבל גם אם אתה מתבטא כבר תחשוב גם על התוכן . אז היא אמרה מה שהיא אמרה ... הסתכלה על מה השעלת מזווית אחרת .. מה ? אסור לה ? תקפוץ עליה? תסביר לה שזה לא בסדר שהיא הגיבה לך ? תסביר לה שאתה כותב בפורום "פילוסופיה לנוער" אבל להודעה הזו אין אף שמץ של קשר ל"פילוסופיה" ולא איכפת לך? לא , זה לא "אוקיי :X", גם אם זה סוג של ציניות גרועה למדיי.

TFNM

New member
צקצקצק

כל כך הרבה דרכים שאני יכול להגיב... אני כמובן להגיב בשתיקה,ולא לשלוח כלום אני יכול להודות על טעות ולהיראות בוגר שסטה לרגע אני יכול להסביר את עצמי שהייתי ציני,אולי ציני בסיגנון עלוב וממורמר,ובוודאי שלא ציני באופן הומוריסטי משובח,אבל בכל זאת ציני ולא צריך לקחת ברצינות את מה שאני רושם פה ולהיתעצבן/להיעלב או נערף. כמובן שאני גם יכול לספק לך תיאורים גרפיים מפורטים מאוד על המיקום המדוייק ששם דעתך נזקקת ורצוייה (רמז:השמש לא זורחת שם...) כל כך אפשרויות,כל אחת נראית יותר טובה מהשנייה... אני יודע! אפתור את עצמי בברכת כל טוב וסמיילי חביב. המשך ערב נעים
(אם היית בת היית מוסיף לב)

עדיין , לא מתקבל

אני יודע שדעתי לא תשפיע או תשנה משהו, אבל אני לא עושה את זה בשבלך , האמן לי . אם אתה בטוח שהבחורה הבינה אותך - אל תהיה כה בטוח . כל כך הרבה אפשרויות . ככה זה.. לפעמים האדם צריך לבחור , בחר לך ונסה לעשות זאת כמו שצריך הפעם.

האמת שזה בעיקר משעשע

כשמדובר על תגובות מסוג זה, אני לא נעלבת מכלום:) לכל אחד זכות להתבטא איך שהוא בוחר, זה כבר הבעיה שלו... (בכל אופן אתה צודק, אבל איזו סיבה יש לי להעיר? אדם בוגר שבוחר דרך מסוימת של התבטאות, זה בכלל לא קשור אליי, רק אליו) .

TFNM

New member
בוגר? אני? מה את מעשנת אישה?!

אדם בוגר הוא אדם שממוקד במטרה,הרבה פעמים על חשבון ההנאה מהדרך. אדם בוגר הוא אדם שפועל על פי הסטטוס "בוגר" המקובל בחברה,שזה קשור לאחריות וחוסר ילדותיות. בוגר זה דחית סיפוקים בוגר זה התחשבות בזולת בוגר זה לוותר על משהו שממש חשוב לך עכשיו למטרת משהו שממש חשוב לך כל חייך. (או שסתם התכוונת לבוגר מבחינת גיל...סתם סימנתי בכרטיס שנולדתי בראשון לראשון 1970,זה יותר מכפול מהגיל שלי...) עניתי לך בציניות יקירתי,השפה של האידיאליסט הממורמר. כמובן שלא נעלבת כי צריך להיות בן אדם מאוד ייחודי כדי לקחת ברצינות צורת התבטאות כזו. כל הכיף זה שאת צריכה לנסות "להחזיר לי" ואז שנינו מדרדרים לוויכוח אווילי וסרקסטי ללא שום מטרה או תועלת (כי תכ'לס,מה עוד יש לעשות בפורומים של תפוז? חוץ מלהיכנס לפורום "משאיות ויפות" ולא להאמין כל פעם מחדש) ברכות וחיים מלאי הומור יקירתי

yaakii

New member
../images/Emo31.gif אולי די עם ההתבטאות הדוחה הזאת?!

ההסבר כי מדובר בציניות לא מהווה הסבר מספק, כי אני יכול להתחיל לקלל קללות גסות ואחרי זה להסביר שמדובר בציניות. גם אם באמת מדובר בציניות , צריך לדעת את הגבול והמקום להשתמש בציניות ולעשות זאת כך שהצד השני יבין בנקל שמדובר בציניות. אחרת-אל תשתמש בציניות.

אייני

New member
אותי אישית הצחקת

אבל אני ציני בטירוף בעצמי גם, אז זה פשוט תלוי באדם, אני מניח. בפורום הזה לוקחים קצת קשה ציניות, אז אני מציע לך לחפש פורומים יותר מתאימים. הומור שחור אוליXD

TFNM

New member
ציניקן הוא בסך הכל אידיאליסט ממורמר

למה אנשים לוקחים את זה כל כך קשה?

למעלה