Fuck IT !!! לא מסוגל יותר !!!!

GangLandx

New member
Fuck IT !!! לא מסוגל יותר !!!!

על מה ולמה ? על מה ? איזו מן מדינה זו ? !!! פשוט לא מאמין כל פעם מזיינים אותנו בתחת החרדים האלו ואתם שותקים !! שכר הרבנים החדשים יזנק בעד 250% בעוד שביתת הרופאים נמשכת, יש מגזרים שמשיגים את מבוקשם. האוצר הסכים להגדיל במאות אחוזים את שכר רבני הערים החדשים, כך שיהווה 80% משכר מנכ"ל הרשות. ההטבה תחול על 15 רבנים. גפני: שכרם מביש http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4072760,00.html

GangLandx

New member
גפני יא כלב בן כלב השכר שלהם מביש ? מביש ?

אתה כלב בן כלב אתה והאלוהים שלך !!! 18000 ש"ח לא מספיק להם נכון ? צריכים 29000 ש"ח ! מאחל לך מוות ממחלה חשוכת מרפה אפס בן אפס !! על מה לשלם להם בכלל ? חתיכת עובדי אלילים חסרי כל תרומה למדינה !! אפסים מאופסים !!!! תן שכר כזה לנכי צה"ל , משפחות שכולות ! שתיחנקו אתם ומה שאתם מייצגים ! בושה וחרפה של מדינה !! זה כדי שלביבי יהיה שקט ! הבנתם מה זו שחיטות ?

nitzan456

New member
מרפא* שחיתות*

ומבקרה הזה אני מסכים איתך רק בדבר אחד - רבנים צריכים לעבוד בהתנדבות מלאה ... הם לא צריכים לקבל כסף עלזה ובמיוחד לא לדרוש שיעלו להם את המשכורת

GangLandx

New member
אין מה לומר !

רופאים, מורים ועובדים סוציאליים קורעים את התחת, עובדים מבוקר עד בוקר כדי להציל ולשפר חיים ומרוויחים פרוטות; הם שובתים ונאבקים וסופגים חיצי ביקורת על דרישתם להעלות את שכרם ב-20% עלובים; ואלה מקבלים תוספת של 250% (!!!!!!). מדינה מטורפת, חסרת מצפון, חסרת מוסר, חסרת כבוד, ארץ אוכלת יושביה, מושחתת ורעה. (זה לא אני רשמתי בלאט)

GangLandx

New member
הנה לכם תקציר ... והעם שותק !

לראשונה מזה 3 שנים, מוצרי החלב שבפיקוח יתייקרו בשיעור ממוצע של 6.5%. גם הביצים יתייקרו, בשיעור ממוצע של 4.7%. בין היתר יתייקרו חלב, אשל, שמנת חמוצה וגבינות קשות. המוצר שיתייקר הכי הרבה: חמאה

BoInG007

New member
החמאה מתייקרת כי יש מחסור גדול של חמאה

גם בעולם ... לפחות לפי מה שאומרים בחדשות לא שמעניין אותי חמאה לא ממש אוכל ולא ממש מתכוון להתחיל ונראה לי גם אתה

hen1xc

New member
../images/Emo45.gif

אין הצדקה במיוחד לא בערים הגדולות
הייתי מעדיף להפריש סכומי כאלה לעובדים סוציאלים/רופאים/נזקקים

למעלה