fuck shit fuck israel

• פותח הנושא punk
  • פורסם בתאריך

punk

New member
fuck shit fuck israel../images/Emo69.gif

אני גר בקרית אונו, כל הזמן שאני וחברים שלי נוסעים על הסקייט מישהו בא וצועק עלינו כמו: 1) "מה זה השיגעון הזה, אין לכם מקום אחר ליסוע?" 2) "מה אתם ילדים קטנים?" 3) "לכו תחפשו מקום אחר ליסוע" וכל מיני שטויות של אנשים מפגרים חסרי חיים שעירים בתחת (אנשים מבוגרים) והלכנו לעיריה שתבנה לנו מקום ליסוע ואין לה מקום (חרה עיריה) אז שילכו להזדיין כולם fuck israel הכי טוב לחיות בסן דיאגו, קאליפורניה.

rodney

New member
גם אצלי יש את הבעיה הזאת

אבל לא בכזאת דרסטיות. אין פתרון רק במקומות ציבוריים. צירוף מקרים או שלא , חבר שלי עבר לסן דייגו

crackerz

New member
punk נראה לי אני מכיר אותך !!!!

אם אתה גר בקרית אונו אז יכול להיות שאני מכיר אותך , אבל אתה בטח לא מכיר אותי. ובקשר למקום לנסוע , תעשה מה שכל סקייטר בקרית אונו עושה , תלך למרכז שם ליד ביה"ס ניר , תלך שם לחניה של המרכז , לפעמים יש שם משהו כמו 20 ילדים !! ובאמת הלכתם לעירייה ?? אני חשבתי לשלוח להם מכתב , יכול להיות שאני יודע איפה אפשר לבנות את זה ...

neo16

New member
אה מה קורה....

מי שניכם מקרית אונו גם אני אני בטוח שאתם יודעים מי אני

punk

New member
אנחנו נסעים בדרכטן

neo זה אתה מעיין, אני גומבוש אבל מי זה crackerz

crackerz

New member
סתם סקייטר מתחיל ....

אני סתם סקייטר מתחיל אז אתם בטל לא תכירו אותי .... למרות שראיתי כמה פעמים ילד בביה"ס ניר , שקוראים לו מעין והיה לו שיער ארוך אבל אני לא יודע אם זה אתה או לא ....

shermen

New member
צודק

גבר אין לך מושג כמה שאתה צודק אני נוסע ליד טופ דן בתל אביב וגולדה וכאלה מקומות ויש שמה כמה זקנים מעצבנים שזורקים עלינו קופסאות לבן ופיתות ומזמינים לנו משטרה סיפור מהתחת חייבים לסדר מקום טוב כמו שצריך איזה פארק או משהו 65434474

אני גר בסן דייגו

וזה די כיף אם איש בא להגיד לך משהו אז הוא אומר לך.... איזה תרגילים אתה יודע... כולל אנשים מבוגרים נ.ב היום נחתתי טריפל קיק פליפ מ3 מדרגות.... שיהיה לך בהצלחה בארץ הטובה שלנו...

למעלה