Fuck

• פותח הנושא f10
  • פורסם בתאריך

f10

New member
סת' ורייצ'ל ביחד!!!

אני לא מאמין שלא הגיבו על זה תוך שניה

LemonLimeLilach

New member
וזה אדם ורייצ'ל חח

הם ביחד כבר המוןןןן זמן "אלא שלאורך העונה הראשונה של הסידרה קרה דבר קצת משונה: הצופים התאהבו דווקא בשחקנים המשניים יותר, אדם ברודי (סת) ורייצ'ל בילסון (סאמר). ומה שאפילו יותר מעניין: השחקנים התאהבו אחד בשני." אהבתי את החלק הזה
ו-אוליביה תהיה באלפא דוג????? אלוהיםםםםםםם *התעלפות* בקשר למה שהם כתבו על אדם - איזה בולשיט אבל בכמויות. קודם כל, פחחח אדם כוכב הרבההה יותר גדול מבנג'מין. סורי, אבל זה נכון. דבר שני, אם היו הורגים את סת', שלושת רבעי מעריצים היו נוטשים את הסדרה. המפיקים שקלו את זה? לא נראה לי. אפילו לא לשנייה. והוא ביץ'? גם כן לא נראה לי. כל הסיפורים ששמעתי היו מקסימים.

ayala65

New member
גם אני התעלפתי כששמעתי על הסרט

אני בעד לארגן מפגש של הפורום וכלנו נלך לסרט איתה...

mikmik000

New member
היא תיהיה בסרט?!?!?!??!

לא קראתי את הכתבה ממש.. סתם ריפרפתי עליה! יואווווווו היא תיהיה בסרט?! מתי הוא יוצא??? לא דייי.. אני חייבת להזמין כרטיסיםםם!
אוליביה
ואיילה גם אני בעד המפגש הזה לסרט!

ayala65

New member
יששששש

אוליביה... בסרט
אני קונה כרטיסים מעכשיו.. שאני לא אפספס אותה

mikmik000

New member
כנ"ל!!! ../images/Emo99.gif + נצל"ש!

ראיתם את הכתבה שהייתה היום בראש אחד..? איזה כתבה מושלמתתתתתתת
כתבת שתי עמודים על העונה השנייה! קצת ספוילרים [עצבניים ביותר] אבל לא בכול הכתבה.. והרבה תמונות של המושלמוניםםםם

ספוילרים זה כן נורא

וזה חוסר התחשבות בצופים. מי הרשה להם לגלות לנו מה יהיה? וחוץ מזה, באמת טוב שוואינט נזכרו.. כמו שמישהו רשם שם "ולקח להם רק 5 חודשים לעלות על זה" דבר שלישי- זה קצת נראה לי מוגזם לעשות כתבה שלמה על זה שהם ביחד.

mikmik000

New member
כן אבל הם רשמו מראש..

"זהירות ספוילרים!" כדי לא להרוס למי שלא רוצה.. ולגבי וואינט את צודקת בהחלט.. הם רק עכשיו קלטו את זה שהם ביחד..?! טוב נו, טוב שהם התעוררו..כתבה הבאה עוד תיהיה על זה שרן ונינט ביחד..מי יודע..

Aviad1987

New member
לא כל העיתונים והמגזינים

מחפשים לקלוע בדיוק למה שמעניין אותך.

Aviad1987

New member
צודקת

ובכל זאת לא נראה לי שאמרת את זה מהסיבות האלה חח

Tinty

New member
../images/Emo9.gif זו הסיבה שהכתבה מופיעה בצהובון

כמו פנאי פלוס, לא? גם זמן הפרסום היה מאוחר מאוד יחסית למגזיני בידור כמו פנאיפלוס ורייטינג (כבר היו שם לא מעט אייטמים על The OC...), אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, לא?

TheCharm

New member
באיזה סרט אוליביה? ואגב,

מה, הם על השער של פנאי פלוס?!?! ואגב 2, יש כתבה על העונה השנייה בראש1

mikmik000

New member
אה חח בידיוק רשמתי את זה..

לא ראיתי שרשמת.. חח טוב חפיף.. הם על השער?! של השבוע?! אני קונההה...
וזה לא היה ידוע שהם ביחד? זה היה ידוע ממזמן לא?! =\

למעלה