fucking חרמון

old and wise

New member
fucking חרמון

אני שונא את המילה הזו אבל היא מתאימה פרפקט - ביזיון!!! השילב של חמדנות ופיגור יצרו מצב של תורים של 200-300 אנשים ברכבלים למטה, חצי שעה זמן ממוצע לעמוד אחד כזה ותור של 400-500 אולי יותר אנשים בשיאון כשבומים של קטיושות או מה שזה לא היה נשמעים ברקע, שם עמדתי כמעט שעתיים עד שבסוף הביאו אוטובוס והמתייאשים ואני בינהם תפסנו אותו ועפנו לעזזל מהאתר המסריח הזה. האהבלים שהפעילו את הרכבל כל שניה עצרו אותו, כי בטימטומם הם העבירו את הרשת שבצד התור ככה שכל רכבל שלישי תפס אותה (פעם אחת גם אחד מהם נלכד ברשת ונגרר, זה כמעט היה שווה את החרא שעברנו שם). וגם לא היה להם שכל לסגור את המסלול כהחיזבאללה החליט קצת להשתעשע עם צה"ל, וככה עוד ועוד אנשים זרמו למטה (זה הגיע למצב כזה שכשהגענו עם האוטובוס לרכבלים כבר לא היו תורים ארוכים, כולם היו בשיאון) אז עד כמה שאני צמא לעוד ימי סקי, הספיק לי, אני מחרים את החרמון, שיתארגנו על עצמם, זונות

Mr Peiser

New member
../images/Emo5.gif

מצטער לשמוע שתפסת שם חרא יום.... סך הכל כשיש שלג וכשהמפעילים מתפקדים כמו שצריך ואין יותר מידי אנשים האתר יכול להיות אחלה... אבל אני מסכים במאה אחוז שיכולים להיות ימים שאתה פשוט שואל את עצמך שוב ושוב למה אני הייתי צריך את השלוש וחצי שעות נסיעה האלה?! מה לעשות.. יום אסאל יום באסאל..

למעלה