FULLTILT

b.o.b

New member
FULLTILT

מי שמשחק בFULLTILT בטוח מכיר.. היום יש טורנירים מיוחדים(לכבוד יומהולדת 5 שנים של פולטילט) אז 2 שאלות : 1. מי נרשם לRECORD BREAKER ? למי שלא מכיר 50,000 שחקנים! BUYIN של 5$ ופריז פול של 500,000. נרשמתי, יהיה לדעתי כיף וארוך. 2. יש טורניר נוסף היום של 1.5 מיליון הBUYIN 535$ זכיתי בסטלייט של 8.8 דולר לטורניר. בואו נגיד שזה כחמישית מהBANKROLL שלי - האם כל אחד ממכם היה בוודאות מוכר ולוקח את הכסף? או לוקח צאנס? אני מכרתי.

modz0r

New member
נרשמתי לזה

כאילו, לראשון. אין לי כסף בפולטילט בשביל לשחק בטורניר של 535 דולר. אני הייתי עושה unregister, כי זה הרבה יותר מחמישית מה-BR שלי. מדובר על סכום מאוד גבוה,ו"אסור" לך להשתתף בטורניר כזה לפי כל חוקי ה-BRM האפשריים. למרות שזה בהחלט מפתה מאוד. בקשר לשיא.. שיחקתי גם בשיא המקורי של PS (של ה-350 אלף שחקנים), וזה רק 5$ כש-7500 אנשים זוכים.. לדעתי כל מי שיש לו מעל ל-100 דולר צריך להשתתף.. אפילו אנשים עם 50 דולר צריכים לחשוב על זה. צריך לקחת בחשבון שהמון אנשים יעופו ממש על ההתחלה, ככה שאם נשמרים כמו שצריך, אפשר בקלות להגיע לכסף.

b.o.b

New member
כן, בהחלט מסכים איתך

בגלל זה עשיתי unregister - נחכה לBR טוב יותר. כן, אני חושב כמוך - בכל כך הרבה שולחנות (5555) גם בלי לדחוף אול-יין על כלום(בדומה לFR) אנשים יעופו מאוד מהר. דבר נוסף שממש נחמד יש שם רשומים כ100 פרו - חלקם מהTOP של הTOP(פיל גורדון, , גניפר הרמן, גאס הנסן ועוד ועוד). יהיה מעניין לראות עד לאן כל אחד יגיע.

modz0r

New member
האמת לא ידעתי שנרשמו פרו

לא הסתכלתי על הרשימה. מעניין אם גם בטורניר הזה יהיה את הקטע של לקבל פי 5 על להעיף את הפרו. אגב, באיזה טורניר זכית בכרטיס לסאנדיי מליון? SNG? טורניר רגיל? ואיך זה היה מבחינת קושי\רמה?

b.o.b

New member
פי 5?

שמעתי על זה, אבל במציאות לא ראיתי את זה קורה - העיפו פרו בטורניר אתמול והוא קיבל באונטי בשווי של הBUYIN מוזר. בכל מקרה, הטורניר רגיל רק "S" (עד שיש מנצח יחיד בכל שולחן) אני מעדיף אותו בהרבה בעיקר כי נרשמו "רק" 63 ובסוף היינו רק 7 בFINAL TABLE - זה קצת עזר. מבחינת הרמה? הרמה הייתה מאוד קשה, לדעתי הרבה יותר מהרמה הנוכחית שלי, היו לי 2 SUCKOUT אחד בכל שולחן שהפכו אותי לציפ לידר ובסוף לקחת את הטורניר.

modz0r

New member
זה מה שכתוב באתר שלהם

שמקבלים באונטי כפול 5, כשההגבלה לבאונטי היא 200 דולר (רגיל), אז המקסימום זה 1000 דולר. אם הוא לא קיבל את זה, אני מניח שהוא ישלח מייל לאפטיפי ויקבל. ואני לא חושב שאני מספיק טוב בשביל ב-shootout.. צריך לנסות פעם אבל. בכל מקרה, מזל טוב!

b.o.b

New member
הספקתי כבר לעוף

היה לי 6K כבר מההתחלה עם 2 סטים. ביד האחרונה קיבלתי זוגיים על הפלופ - הלכנו ראש בראש אחרי הפלופ - הוא היה עם זוג נמוך! וקיבל את הסט בריבר - די מבאס. אני מקווה שלך יהיה קצת יותר מזל ובהצלחה.

modz0r

New member
בינתיים סביר

אני עם קצת יותר מ-3000 צ'יפים.. לאט לאט.. יש זמן.

modz0r

New member
טוב, עפתי

העלתי לפני הפלופ עם AQ בפוזישן, הסמול משווה. פלופ AJ4, הוא מהמר מינימום, אני עושה לו רירייז, הוא דוחף. עכשיו.. הידיים היחידות שבאמת יכולות להיות לו ויכולות לקחת אותי זה AJ ו-44, ומכיוון שאין סיבה באמת לתת קרדיט בטורניר שהוא על גבול הפרירול, השוותי. זאת היתה טעות כמובן, כי היה לו AJ.

b.o.b

New member
לא נעים - טוב זה לא בדיוק היום שלי

עפתי גם מהדאבל דוז. השוואתי עם פוקט 3 מהסמול בליינד , קיבלתי סט בפלופ - הוא קיבל זוג גבוה - הלך אול יין - היה לו רנר רנר לפלאש, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי.

2המרפא

New member
עפתי מקום 20 אלף על באד ביט ונשארתי עם 7 דולר

באד ביט ראשון JJ מול 99 שכמעט גמר אותי מ7 אלף ציפים ל500. הכפלתי את עצמי פעמיים. ואז דחפתי עם אס קינג בנאדם עשה לי קול עם KJ כמובן שתפס J בריבר.

למעלה