Funk & rock /// 2.2.06

• פותח הנושא b33p
  • פורסם בתאריך

b33p

New member
Funk & rock /// 2.2.06

קפה ברזילי מציג: Funk & Rock One Night Stand יום חמישי 2.2.06 במועדון הגת רימון – גת רימון 16, ת"א "קפה ברזילי" המועדון היחידי בעיר שנותן במה באופן קבוע למוזיקת השוליים בערב הצדעה למוסיקת השוליים המקומית, בערב שכולו הופעות חיות. על הבמה: 6 הרכבים, ממטאל ועד בלוז, מטרי ועד ותיק ובשתי שפות :) האירוע יתפרש על שתי במות שיוקמו במיוחד במועדון הגת-רימון. על במה אחת יופיעו: אטליז מרסדס בנד ודבק על גבי הבמה השנייה יופיעו: העברית ישראלים \פעולה \סקס ואינפקצייה בנוסף לשתי במות ההופעות,סטים מידיהם של שרון קנטור ויונתן קוטנר על העמדה ... לאחר ההצלחה המדהימה של הערב הראשון שנערך בסוכות במועדון הקליפ ביפו, אנחנו שמחים להתקרב למרכז העיר ולאפשר לאנשים להגיע, לשתות איזה דרינק, להאזין למוזיקה טובה וכמובן לשטוף ת'עיניים. פתיחת דלתות משעה 22:00, מועדון גת רימון - רח' גת רימון 16. מכירת כרטיסים מוקדמת בטלפון 050.5290069

בלאט

בדיוק באתי לשים את הפלאייר ולהרגיש 'אני ראשונה וכו'! טוב, אשים בכל זאת. רגע.

ביקשתם הופעות בימי חמישי?

קיבלתם. והרי הפלאייר, שישב בחנות 'קומיקס וירקות' בתל אביב. (כן, זאת אני שמתלהבת שהייתי שם) לה לה לה אם תרצו את הפלאייר קריא, חבל, זה היה יכל לשקול כ30432 מגה ביט. זה מה שהיה כתוב על אינפקציה, למתקשים: 'הם מביאים רוק מטאל כבד ומתקדם שנולד בפתח תקווה, קאברים שהתחילו ב'התקווה' והגיעו ל'עין הנמר';.. ' (הערת המערכת: הפוך, דפוקים, קודם נמר ואז תקווה) 'אלבומי הלהקה "ככה מפנקים" ו"בכיף", קנו ללהקה קהל מעריצים נאמן והם נחשבים לאחת מלהקות ההופעות הטובות בארץ. חברי אינפקציה הם: ניר טרטר, גיא בן שטרית, גיא שמי, ירון שראל, טל מטמור, עמרי הנגבי.' למתעניינים לעומק, מה שהיה כתוב על אטליז : (את השאר לא אכתוב. ) 'להקת "אטליז" חושפת את קהל ה"מחפשים" לחויה שהיא אוסף סגנונות מוסיקליים שמנוגנים בווירטואוזיות נדירה. הטקסטים ההזוים והלחנים המיוחדים יוצרים אווירה סוחפת ומרתקת ועל אף העיבודים המורכבים, "אטליז" מגישה שירים פופים מטאליסטים ופאנקים שמשאירים את הקהל רעב.. לעוד.. איטליז (הערת מערכת: הפעם כתבו עם י'. הא.) הם: לי טריפון, עומרי הנגבי (הערת שוב: הפעם עומרי עם ו'? מה נסגר?) אדם שפלן, גיא בן שיטרית, עמית ארז ואור בהיר. חדי העין, שימו לב, הלוגו של אינפקציה שם בפלאייר הוא לא באמת הלוגו של אינפקציה. הם הורידו את הפונט שלי (שלי!) וכתבו איתו, ושמו בפלאייר. הוא לא מדויק , אבל רק אני יכולה לשים לב. האהאהא. זה העובי, הרוחב, והנקודות הלבנות בתוך האותיות. איזה פלצנית אני. לילה טוב. יום חמישי הבא, מועדון גת רימון בתל אביב, אף אחד לא יודע כמה עולה כניסה אבל זה לא בחינם.

הכל טוב ויפה

רק שזה לא היה בקומיקס וירקות, אלא בחנות בגדים מעאפנה בקינג ג'ורג' שלבגדים בה "יש ריח של יקר", על פי הגדרתך (חצאית 370 ש"ח, זוכרת?). |אגאדיר|

crazy mofo

New member
אני קראתי בעכבר העיר שזה חמש עשרה

שקל כניסה. נשמע ריאלי? ככה כתוב בעכבר והעכבר לא משקר. אבל מרסדס בנד ואינפקציה אחת ליד השניה??????????????? באסה שזה בשתי במות וככה יכול להיות מצב ששניהם יופיעו באותו זמן ואז תהיה דילמה קשה!~ אה,ובאסה שיש לי מבחן בסוציולוגיה יום למחרת והפאקינג פתיחת דלתות זה רק בעשר אז אין מצב שאני אהיה שם. אוף.

לא נשמע ריאלי

אבל אולי... למען האמת ניראה לי שאני מעדיפה את מרסדס, אינפקציה טחון כמו שיט. בן שיט` ועומרי צריכים להחזיק שתי הופעות.

חולוני

New member
אינפקציה לא יופיעו מול המרסדס

הסדר של ההופעות הוא: אטליז מול העברית. מרסדס בנד מול ישראלים/פעולה/סקס (ההרכב החדש של מאור כהן). ואינפקציה מול דבק. לא יודע מה איתכם, אבל אני מתכוון לראות את - אטליז (מעניין איך הסולנית החדשה). ישראלים/פעולה/סקס (עם כל הכבוד למרסדס, אני מעדיף את מאור כהן בכל יום, מת עליו). ואינפקציה כמובן.

תהיי בריאה

קופי פייסט מפורום הייד פארק: טריליליטרלהלהטרילי, הופעה של אטליז, היה כל כך כיף ומגניב שזה לא יאומן. לא ממש שמתי לב לעומק (נראה לי שכמו כל השאר) לשירים החדשים, אבל בכל זאת אוכל לומר שאף קטע מוסיקלי לא היה משעמם/חסר קצב. קטע אינסטרומנטלי שהם ניגנו בתחילת ההדרן היה בננזזווננההה (!111), ובכלל, נראה שהם נהנו למדי. הבארבי לא היה מפוצץ עד אפס מקום, אבל בכל זאת, מילאנו שם מכסה מספיקה בשביל להרים את הראש בכבוד, 200 איש להערכתי. ולנושא שכל מי שלא היה מחכה לשמוע עליו.. : עליה. כן, הסולנית החדשה כוסית. כן, והיא שרה מצוין. אולי היו חסרות לה פה ושם צרחות שהתרגלנו אליהן מהבוטלגים, אבל יש לה את הסגנון משלה. אני חושבת שעוד כמה הופעות והיא תיפתח קצת יותר, בקטע של להשתולל ולהתחרע על הבמה. היא מתפרעת, כן, אבל בקטנה. עוד קצת אנרגיות, אבל זה יבוא. הפוטנציאל צורח לשמיים, ממש כמו 'נביחות' קטנות מצד הגיטריסטים באיזה שיר חדש. ואגב כלי נגינה. פחות קלידים. הגרסה החדשה של אטליז נטולת אורגן/קלידים/פסנתר איך שתקראו לזה, אבל לא חשים בהבדל משמעותי. עוד נקודות לציון: -הסאונד בבארבי היה מעולה, בניגוד לאינפקציה לעיתים למשל. -השירים drain ו 25דקות היו חסרים ביותר. -השיר spliff התחיל בביצוע אופרה שכזה, וזה היה גדול, ענק, עצום, מגניב וכו'. -כל כך שמו לב לאופי השונה של הקהל, היה יותר 'בוגר' מהקהל של אינפקציה. הגיל הממוצע היה 20+, ו90 אחוז מהקהל ישבו מסביב לשולחנות. השאר השתוללו ליד הבמה. (ה'שאר' כולל גם את גיא שמי, שהצטרף בזמרה מחתרתית) -כן, ההופעה הוקלטה. -כן, צילמו תמונות. -לא, גם אני לא יודעת מתי נוכל לראות ולשמוע, אבל בטח בקרוב. -אטליז מופיעים יום חמישי הקרוב בגת רימון בתל אביב. -תודה רבה, לילה טוב

אני חייבת לציין

שאטליז בלי קלידים זה כמו אנרגיה חולנית בלי מטאלופון. זה לוקה בחסר. נכון שאני מדברת לפני ששמעתי, אבל בתור מכירת ומעריכת אטליז על כל גווניה העניין הזה בהחלט מוטל בספק. אם לא אהיה חולה בחמישי אבוא לראות, נקווה שאמלא פי מים.

סבבה...אז למה לעזאזל?

קלידים זה הכרחי בלהקה כמו אטליז ששירים רבים בה בנויים על ליין קלידים (דוגמת אום כלתום). אני אברר את העניין הזה...

באמת?

פשששי, הלכו רחוק מה אומר. לא יודעת נו, יש לי בלוקים במיינד. ניראה מה יהיה בחמישי (אם אגיע).

למעלה