Funk You LIVE - תשמעו את זה

alexkarpel

New member
לא רע בכלל

הערות 1 חסרה.\ןת זמרת 2 אין צורך ב "איפה אתם בארבי כל 3 דקות 3 המעברים בין המקצבים לא חלקים מספיק 4 סאונד ראפר לא נכון אבל זה ניראה מאד כיפי וזורם בהצלחה רבה

Funky Giraffe

New member
חלק נכבד מההערות שהערת כבר בטיפול

למשל - התחלנו לעבוד כבר עם זמר וזמרת, תיקנו עוד כמה מהדברים שהערת, אבל עדיין לא את כולם - זה מתבשל... תודה בכל זאת על הפידבק.

e2 aka e2

New member
מעולה

ממש אהבתי, את כל הקונפסט ואת כל העיבוד של ההפועה. כמה דברים, באמת אין צורך באיפה אתם ברבי וכל מיני כאלה כל כמה דקות. יותר מצילות בתופים וקצב יותר רועש ומקפיץ שהקהל גם יזוז קצת. עוד דבר? תנועה של הנגנים חסרה לי קצת , השיתוף פעולה הזה. ולא יודע לא יוצא לי לחשוב על עוד דברים חוץ מזה שממש אהבתי ואני ממש אוהב את הדברים שלכם עד עכשיו ! תנו בראש עד שצה''ל יעצור אותכם

Funky Giraffe

New member
כמו שכבר אמרתי - "איפה אתם ברבי"

בטיפול... לא מבין למה התכוונת בתופים - לדעתי הגרוב בועט ועצבני כשלעצמו, אולי המתופף עצמו לא מספיק "בשרי" לטעמך כנגן בפני עצמו. תנועה של הנגנים - עוד לא הספקנו את האמת... גם זה ייכנס לעבודה ממש בקרוב ושוב תודה על הפידבק!!!!

Funky Giraffe

New member
אגב

נראה לי שעליתי על גורם הבעיה בתופים: המצילות לא הוגברו מספיק ע"י הסאונדמן בקונסולה, השיר הזה היה בסך הכל שיר שני בהופעה, ושיר ראשון עם מיקרופון שירה, - ועלינו לאחר באלאנס מקוצר - ככה שלא הכל פרפקט מבחינת באלאנס.

SHIKO2000

New member
במועדון לא צריך לפתוח הרבה אובר הדס

כי שנותנים מצילה זה מעמיד את השערות בגב לברמנית גם בלי PA בקשר לסאונד שירה בכלל ומיקס מועדון בפרט - אני לא הייתי רוצה שיקחו ממני לפט רייט להקלטות חוץ מלפאנן של הלהקה - במועדון פשוט המיקס לא יהיה "נכון" כי יש הרבה דברים שלא ממש צריך לדחוף חזק למיקס כי זה מקום קטן וסגור(בבארבי כפר סבא הבמה נמצאת 14 מטר מהמיקסר...)

SHIKO2000

New member
הוא היה עושה 3 רצוף

ושואל למה המכונת עשן לא מקבלת DMX?

ALMOG T

New member
איפה אתם בארבי!

חח זה מהתרגשות מכל הופעה לומדים מהטעויות

Ak477

New member
בן אדם

הקטע בחזרות,מהבחינה הווקאלית שלך.. הרבה יותר טוב מאשר בהופעה !

למעלה