שמע, כל הכבוד לכל מי שעושה FUNK
ובכלל מי שעובד על מוזיקה בכללי. אני באמת מסיר את הכובע במיוחד לחבר'ה צעירים שנשמעים כל כך שאפתניים. עם זאת יש לי הרבה הסתייגויות מהקטעים . אני חושב שהדבר הכי בולט בחולשתו בכל הקטעים הוא דווקא הראפר, אני חושב שאלמוג הוא ראפר מוצלח עם הרבה פוטנציאל והוא יודע שאני חושב ככה, אבל אין לו טונאליות בראפ שלו, (מעבר לזה שהוא צועק כאן) והרקע המוזיקלי המורכב גורם לו להשמע לעתים חובבני ומתלהם - על ביט היפהופ הוא היה נשמע אמסי הרבה מוצלח. לצערי הקטעים נשמעים כמו קטעים ששאנן למשל היה יושב עליהם טוב עם הטונאליות שלו, לא אמסי שנותן דליברי FLAT. אולי איזי שיש לו אוזן מוזיקלית מצוינת יכול לעשות כאלה דברים, לגבי אלמוג - לאור הקטעים האלה - חובת ההוכחה עדיין עליו. הטקסטים אגב חביבים אבל לא מעבר לזה, לא משהו שהייתי מנציח על דיסק דמו למשל. איך לאמר, נשמע צעיר, מאוד צעיר. מלבד זאת זה כמובן הכל נשמע כמו ג'אמים ולא כמו שיר, לבראסים יש תפקידים נחמד, הגיטריסט עושה עבודה יפה סה"כ, אבל החלקים לא לגמרי מתחברים ל"שירים". אם יש לכם אספירציות להגיע לקהל אתם צריכים לקחת את זה בחשבון. בנוסף ציפיתי לשמוע ריתם סקשן יותר TIGHT, ויותר בחוץ. אולי זה המיקס של ההקלטה, אבל לא הרגשתי את הפ'אנק לפנים - הרגשתי קצת יותר ג'אז.