Funko - האוסף השלם

אילן די

New member
Funko - האוסף השלם

שריטה. לא לשפוט

elads112

New member
חח חזק!

חח נראה לי התחלתי גם קניתי היום בתערוכה את הדמות של גון..
רציתי איתו גם את הדמות של גוסט אבל לא היה..
&nbsp

אילן די

New member
בהצלחה

כן, גוסט קשה למצוא. (יש שניים, הרגיל וזה עם הטקסטורה הפרוותית שיצא במהדורה מוגבלת) .לא יודע אם אתה רוצה את הכל אבל יש דמויות בהוצאה מוגבלת שדי קשה להשיג. בנוסף לגוסט יש לדוגמא את נד סטארק עם הראש שניתן להסרה (מגנט) שיצא במיוחד לקומיקון 2013. הדמות הזו רצה ביותר מ- 400$ באי ביי
(זו הדמות הכי שמאלית במדף העליון)

elads112

New member
כן ידוע לי

מעניין אם יצא עוד דמות אקסקלוסיבית לקומיקון השנה..
אתה תקנה את המיוחדת שתצא?

אילן די

New member
כן, אני קונה את כולן, כולל ההוצאות המיוחדות

ואני משתדל לקנות יותר מאחת אם אני יכול כי זה תמיד משתלם בהמשך. אם לא מיד אז בהמשך הדרך.
ב- 2013 כשיצא נד סטארק עם הראש המגנטי קניתי שניים ומכרתי את השני רק בשבוע שעבר. רק המכירה הזו מימנה לי כמעט את כל האוסף.

אילן די

New member
משהו כמו 500 דולר

התחלתי כשיצאו הדמויות הראשונות לפני שנתיים שלוש, כך שזה לא נורא כל כך.

Blackshift

New member
ווואוו!

גדול! יש לך ממש את כל האוסף (כולל דיאנריז עם הדרקון טעות האדום :p)
שתי שאלות:
יש שתי scar face טיריון או שזה כפול?
והדרקון הגדול - מי זה אמור להיות?

אילן די

New member
תשובות

אין באוסף שום דבר כפול. שני הטיריונים עם הצלקת הם:
Scar Face Tyrion Lannister (PopCultcha.com Exclusive)
Tyrion Lannister in Battle Armor
קשה לראות כי הראשון מוסתר אבל לאחד מהם יש גרזן ושריון מלחמה ולשני אין. דווקא השני מבוסס על הטיריון הרגיל (01) הראשון שיצא ללא צלקת וזו גירסא מיוחדת של PopCultcha.com
הדרקון הגדול הוא ויסריון. הוא יצא בדיוק עכשיו, לפני כן הוא יצא בגירסא צעירה וקטנה יותר (בדיוק מתחת לגדול).
הנה רשימת כל הדמויות שיש לי (כל שורה משמאל לימין, מלמעלה כלפי מטה).
חסרות לי 3 דמויות בהוצאה מיוחדת שאני עובד להשיג אותן.

Blackshift

New member
חסר לך את סם ברשימה :D

ואיזה דמויות חסרות לך? סתם מתוך עניין...
&nbsp

אילן די

New member
תודה ששמת לב! אוסיף אותו.

הדמויות שחסרות לי:
יש גירסא של דנריס עם דרקון מוזהב (גירסת אקסקלוסיב של בארנס אנד נובל), יש ווייט ווקר שזוהר בחושך (אקסקלוסיב HMV) ויש עוד ויסריון (אקסקלוסיב Hot Topic). הוא זהה לחלוטין לויסריון הקטן של אמאזון ואפילו יש לי אותו איפשהו אבל אני לא מוצא אותו. אולי אצטרך להשיג אחד נוסף אם ממש אהיה אנאלי לגבי האוסף.
אגב, יש עוד גירסא של ג׳ון סנואו (הוט טופיק) שיש לי אותה עדיין בקופסא. היא פשוט זהה לאחת הגירסאות האחרות (יש 4 ג׳ון סנואו סה״כ) אז לא הוצאתי אותה.

Blackshift

New member
אגב.. חשדתי שזה ויסריון אבל חשבתי שאם כבר יוציאו דרקון גדול

זה יהיה דרוגון

אילן די

New member
גוסט וגריי ווינד

גוסט קיים בשתי גירסאות. אחת רגילה ואחת שיצאה לקומיקון 2014 (אותה דמות אבל עם טקסטורה פרוותית).
בקומיקון בדרך כלל מוציאים גירסה של דמות קיימת ומוסיפים לה משהו. אני משער שיוציאו את שאר הזאבים בהמשך.

למעלה